kakve bombe
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne probudio se ovaj gore, za ove lazi da nisu legle pare.GBBP87 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:21Nadam se da je takojointunija je napisao/la: ↑28 jun 2026, 19:04Ne laži bolan ljude,debilu jedan,eno u Rotani,čuj nisu legle pare,a poplaćano 80% obaveza,tupane
Fk Željezničar.
Ako ne bude sutra bice utorak ili srijeda. Ne brinite samo sabur. Lejla je danas morala na planinu nije imala vremena, al sutra ili prekosutra sigurno.
Poslije Slate s noge na nogu nabiti Lejlu samo lagano.
Poslije Slate s noge na nogu nabiti Lejlu samo lagano.
Kako ce cirevi pucati u iducih 9 dana
Neki ce se bogu okrenuti opet ;D
Svima ce pucat cirevi 
Ovo mi je najzanimljivije ovi sto znaju da nisu legle pare, i ovi satro sto se kaslaju kao oni nešto znaju njima smijesno. A mi u raspadu klasičnom. U klubu nikoga nema.
Samo zamisliti kakva je situacija u klubu kad ga je napustio jedan u nizu od uhljeba, neradnik tipa Slato.
Samo zamisliti kakva je situacija u klubu kad ga je napustio jedan u nizu od uhljeba, neradnik tipa Slato.
Brate, sve mi je smiješno.... niko ne zna i nagađamo i pišemo ono sto saznamo. Gdje nema informacija, mora se nagađati...MukiBek je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:20Ovo mi je najzanimljivije ovi sto znaju da nisu legle pare, i ovi satro sto se kaslaju kao oni nešto znaju njima smijesno. A mi u raspadu klasičnom. U klubu nikoga nema.
Vala cirevi vec pucaju svima koji vole Zelju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- dubioza144
- Kontakt:
Boooooooom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Sretno Prelec!! Volim te Zeljo
Hoce li novog trenera jutjuber dronom snimati kao najava novog obećanja trenera i sportskog direktora. Da bude neki video iz zraka, valjda je dobio inspiraciju u Americi. Ujutru po kile bureka, podrignuti, i očekujem da se acc pojave na ovoj temi uskoro.
Da nam otvore oci i objasne kako mi pojma nemamo, mi smo debili a oni pametni

Da nam otvore oci i objasne kako mi pojma nemamo, mi smo debili a oni pametni
Sretno Željo!
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Sretno Ivane !
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Fusnota trener
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jos jedan u nizu Kostic ili pak Ivkovic, poslije nas nikad vise nikog nisu vodili.
-
VicaGrba1921
****** ti poginule mukisaMukiBek je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:59Hoce li novog trenera jutjuber dronom snimati kao najava novog obećanja trenera i sportskog direktora. Da bude neki video iz zraka, valjda je dobio inspiraciju u Americi. Ujutru po kile bureka, podrignuti, i očekujem da se acc pojave na ovoj temi uskoro.
Da nam otvore oci i objasne kako mi pojma nemamo, mi smo debili a oni pametni![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
PreminuleVicaGrba1921 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:19****** ti poginule mukisaMukiBek je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:59Hoce li novog trenera jutjuber dronom snimati kao najava novog obećanja trenera i sportskog direktora. Da bude neki video iz zraka, valjda je dobio inspiraciju u Americi. Ujutru po kile bureka, podrignuti, i očekujem da se acc pojave na ovoj temi uskoro.
Da nam otvore oci i objasne kako mi pojma nemamo, mi smo debili a oni pametni![]()
Sta kazu nije dosao nisu pare legle
-
zeljovolimte
- Kontakt:
U kakvom smo ocaju Prelecu ae radujemo