Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Stegle se noge domaćinu.. pritisak je čudo.
Mučenici, i jedni i drugi.
Mučenici, i jedni i drugi.
The saddest thing in life is wasted talent.
Bas vala. Svaka ekipa koja izadje na teren, idu price kako oni mogu igrati, a mi ne mozemo. Meni iskreno utakmica goli qrc, jedino eto sto JAR dobro stoji na terenu. Kanada u grcu, Afrikanci ne znaju.signalidunapark je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:24Kme kme kme "Vid' kako oni igraju, kako mi ne možemo." Kme kme kme
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nitko ne trazi da se navija za vatrene nego da ne vrijedas istinske patriote sa glupostima koje pises.Vidi se da nit razumijes tematiku nit imas sliku o tome sta je patriotizam.Sigurno dizes zastava republike BiH i Armijerossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:26Da ti nešto razjasnim, dečko. Današnja Hrvatska Andreja Plenkovića, Grlić Radmana, Željane Zovko, nekakvih pokreta za domovinu koji crtaju karte "trećih entiteta" u BiH, Marka Perkovića Thompsona na čiji koncert dođe pola miliona ustaša je obična neoustaška prćija i definicija evropskog neofašizma. I kao šlag na tortu, Luka Modrić insistira da im upravo Thompson pjeva na dočeku kako bi zajedno pjevali "Herceg Bosno srce ponosno". Nema nikakve potrebe, a ni razloga da navijam za njih, niti ima potrebe da toliko forsirate i navaljujete da se navija za državu koja je izvršila agresiju na moju državu i očito još nije odustala od svojih fašističkih tuđmanovskih pretenzija prema mojoj državi.SSj4 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:16Patriote s ovakvim komentarima niste.Za normalan narod u košu ste sa ovim što zovete ustasama i cetnicimarossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:09
Nama patriotama Bosne i Hercegovine koji ne podnose agresorske države.![]()
Domaće HDZ/UZP ustaše koji iz dna duše mrze državu u kojoj su rođeni ne treba više ni da spominjemo, oni su isprdak civilizacije.
Eto objašnjeno po stoti hiljaditi put za vas kojima nije jasno zašto neki zaboga ne navijaju za "Vatrene". I ne smarajte više sa ovom pričom i ljigavim izjednačavanjem i relativizacijom, nismo svi isti i džabe nas trpate u isti koš. Patriote Bosne i Hercegovine koje su branile domovinu nisu niti će ikad biti u istom košu kao ustaše i četnici koji su je napadali. Hajde sada i ti lagano razguli.![]()
Kakav disasterclass Daviesa
I jednima i drugima dati da sprintaju od gola do gola, 11 na 11, ko bude imao najvise najbrzih, pobjednik!
Konačno neko realanNebeskaSila96 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:45Upravo tako,jos vidi se da su kanadjani u grču nemaju damu da ih pravo stisnu.Ovo hvalisanje JAR je više da se naša reprezentacija omalozava.
Sta sve Kanadi prasta sudija aman
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Prdimahovina i jedni i drugi
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Progutas lakat dobijes faul u napadu
Kakvi su ovo prekrsaji jel moguce
proci ce neko od pvog smeca ali cemo izgubiti holadiju, maroko, brazil, japan, hrvatsku, portugal
Teski disasterclass Kanadjana
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ova kanada protiv nas navijena kao manchester city a sad ne znaju trcati vise p im m
Pa neeeee

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma ode ovo na penale na kraju vjerovatno.
Mrtva 0
Mrtva 0
- invincible1921
- Kontakt:
Ovo ce Holandezi/Marokanci nasamarat samo tako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Kanada smijurija, da nemamo najgoreg napadača na mundijalu mi bi večeras tricu strpali bafana bafani.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, CHR, Cwirek, darker10, farenhajt, Google Adsense [Bot], nerkolfc, rio_Ferdy88 i 67 gostiju.