Fusbal se sad igra u četvrrinama, kao košarka, i tako treba voditi utakmicu. Od četvrtine do četvrtine.rossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:00Samo izdržati njihov prvi nalet i ne dopustiti da se razlete i razmašu u prvih 20-30 minuta, možda do onog prvog hydration breaka.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- signalidunapark
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
mislim da bi pedesetogodisnji Dzeko bi ubojitiji od napadaca JAR-a.
Grupu B su nazivali najslabijom i najgorom a proći će dvije ili možda sve reprezentacije iz grupe B.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jel moguce 1.40 na USA na nas 9.50 kvota hahahahah auuuu
- invincible1921
- Kontakt:
Pa jbg logicno da je medju slabijim kad ti je nosioc ekipa iz 3. sesira
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Prolaz na penale...22 kvotaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:09Jel moguce 1.40 na USA na nas 9.50 kvota hahahahah auuuu
=\_1921_/=
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:09Jel moguce 1.40 na USA na nas 9.50 kvota hahahahah auuuu
When the odds are 1.35, the expected chance of winning is 74%, but USA actually wins 80% of the time with these odds.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:11Prolaz na penale...22 kvotaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:09Jel moguce 1.40 na USA na nas 9.50 kvota hahahahah auuuu![]()
Ma odigrati na 100km prolaz Bosne vrijedi kako god pishay ga
Yebes kvote, nebitna stvar svakako. Ne igraju brojevi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Goretzka, evo prilike da na dvije marke uzmes skoro cvaju. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ovako izgleda fudbal kad se sastanu dvije Afričke ekipe, gomila dobrih sprintera i atleta bez imalo finese i stila u igri. Ovako izgleda 3/4 utakmica na Afričkom Kupu Nacija.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Meni iskreno bezveze ovo sto je Marsch uradio. Okej jesu rasirili sa stoperima ali te to ne sprijecava da izadjes visoko 1v1 i ne dozvolis im da igraju. Smijesno da je postojala ogromna sansa da utakmica ode u produzetke jer je Kanada bila toliko pasivna bez lopte.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ovako kao što je JAR igrala protiv Kanade (minus gol) i mi trebamo igrati protiv Amerike. Samo destrukcija i antifudbal. Da im zgadimo "soccer" za sva vremena.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Na kraju Kanada zasluženo ali utakmica smorila punim
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Dobro to, ali mi kad smo dobili loptu oni su nas ganjali citavom ekipom 90 minuta skoro. To sad nisam vidio ovdje. Setaju, ne vracaju se nazad. Izgleda kao da su se istrosili. A i onaj kone im mnogo znaci.JohannWolfgang je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:54Pa zato sto smo mi igrali dosta nize i nismo imali brzinu gore la su mogli suziti teren i pritiskati, ovi im nisu dali nego su ih tjerali da trce vece distance a i da se vise brane. Doduse mi smo i poveli rano pa nije bilo smisla ganjati se s njima
Bolje da nas nakantaju 3,4 razlike nego ovo prikazati pred svijetom.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37Ovako kao što je JAR igrala protiv Kanade (minus gol) i mi trebamo igrati protiv Amerike. Samo destrukcija i antifudbal. Da im zgadimo "soccer" za sva vremena.
To bi svako potpisao da je moguce. Pa ljudi su imali vise loptu u nogama, vise pasova, uopste nisu izgledali kao ekipa za koju su pricali da je jedna od najlosijih na ovom SPu. Steta tog gola na kraju kojeg su primili vise iz dekoncentracije, nego iz neke izradjene akcije Kanadjana.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37Ovako kao što je JAR igrala protiv Kanade (minus gol) i mi trebamo igrati protiv Amerike. Samo destrukcija i antifudbal. Da im zgadimo "soccer" za sva vremena.
Realno, tesko cemo mi tako nesto pruziti protiv SADa. Da imamo posjed cca 55-60% matematicki je moguce, ali prakticno ne vidim kako bi to moglo.
Vjerovatno ce to biti mec slican onome protiv Kanade, ili Svicarske. Kljucno je da budemo dobro organizovani nazad, da koliko je moguce ucestvujemo u destrukciji njihovih napada, a kada nam probiju blok da imamo na golu raspolozenog Vasilja i malo srece. A u napadackom dijelu, pokusati nesto izvesti iz kontri, te prekida. Korneri ili ubacaji iz prekida mi djeluju kao najrealniji scenariji da postignemo gol(/ove).
Ako izadjemo 4-4-2, u startu smo gotovi
- Shategabri
- Kontakt:
Ameri su u svojim glavama već prošli.
To nam odgovara.
Jasno da su favoriti, domaći teren, međutim mi smo već pokazali da to ne mora ništa da znači.
Haj Tite vam i Alije, samo nemojte taktika i postava. Daj da ovo ispratimo navijački, a ne da glumimo selektore, stručnjake, nuklearne fizičare i šta sve ne.
To nam odgovara.
Jasno da su favoriti, domaći teren, međutim mi smo već pokazali da to ne mora ništa da znači.
Haj Tite vam i Alije, samo nemojte taktika i postava. Daj da ovo ispratimo navijački, a ne da glumimo selektore, stručnjake, nuklearne fizičare i šta sve ne.
Koševo Zapad
“It was a bit awkward, to be honest. We were playing wide and they were sitting, but in the last minute someone plays a ball, he turns, and I have to make the run. I have to respect football. The ball arrives in front of the keeper and I have to score — I have to try to score. I know it’s an awkward situation, but it’s football, and I have to respect it.
“And the good thing — well, the good thing for them (Austria) — is that they score and they qualify. We both qualify, and that’s the most important thing today.” - Riyad Mahrez
je li realno da je ovako nesto covjek izjavio bez imalo stida i srama. pa zadnje recenice oboje smo se kvalifikovali i to je najvaznije - otkad je Alzircu vazno je li se Austrija kvalifikovala ili nije?
“And the good thing — well, the good thing for them (Austria) — is that they score and they qualify. We both qualify, and that’s the most important thing today.” - Riyad Mahrez
je li realno da je ovako nesto covjek izjavio bez imalo stida i srama. pa zadnje recenice oboje smo se kvalifikovali i to je najvaznije - otkad je Alzircu vazno je li se Austrija kvalifikovala ili nije?
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, CHR, Cwirek, farenhajt, nerkolfc, rio_Ferdy88 i 64 gosta.