Hocemo mi na Eurobasket ili nogometno europsko?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sto se tice nacionalnog naboja, kod podrinjaca ga ima ubjedljivo najmanje a kod mnogih nema nikako - kao da su rodjeni bez tog dijela mozga. Oni su od svih bosnjaka najnepismeniji i jos se ponose time. Prosjecan podrinjac bolje zna arapsku historiju nego svoju bosnjacku. Njima spominjati srednjovjekovnu bosnu I tvrtka je isto kad bebi majmunu u zoloskom vrtu citas crvenkapicu.231983 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:29Ja nešto imam rezerve prema toj bošnjačkoj sehari iz Podrinja. Realno, najjači nacionalni naboj imaju Krajišnici (nisam Krajišnik i nikakve veze s njima nemam), a Podrinje je najtanje što se toga tiče.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:15Zizu je fizički kao beton. A o tome kako je odgojen je suvišno pričati. I djed i babo su prenijeli na njega samo ono najbolje što može se ponuditi iz Bošnjačke sehare i tradicije.
O kakvim se glupanima u prosjeku radi dovoljno govori da su oni kicma SDA I njihova glavna glasacka baza - ista ona SDA koja je komplet istocnu bosnu prodala srbima I svojom veleizdajnickim potpisima doslovice ocistila vecinu bosnjaka sa tog podrucja.
Njihov identitet se veze za vjeru, oni sebe dozivljavaju I gledaju kroz vjeru i pokusavaju da glume arape, turke I slicne valjda misleci da ih to cini vecim muslimanima. Kad mu kazes zdravo Ili dobro vecer gleda te onim telecim pogledom kao da si mu mater hebo.
Inace u dijaspori od svih bosnjaka oni se najvise udaju I zene za arape, turke, pakistance I generalno ne-bosnjake I jos se ponose time jer eto muslimanskije je tako I jos se na sva usta hvale kao da je to nesto plenenito I savrseno. Kolicina samomrznje I kompleksa manje vrijednosti kod ovih ljudi je posebna vrsta bolesti- doslovice neizljeciva.
Jos kad krenu zavijat onim seljackim govorom bukvalno mi ne bude dobro u stomaku. Definitivno najvece pizde od svih bosnjaka, kao da nismo isti narod.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovo govorim iskljucivo bas zato sto sam ga gledao uzivo vise puta. Nisam rekao da nema potencijal ali nemojte imati ocekivanja da ce napraviti neku mega karijeru. Bolja verzija Hadzikadunica a slabija verzija Ahmedhodzica…InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jun 2026, 00:07Lecce je inace poznat kao rasadnik talenata pa je cudno da su napravili kiks. Dajem ruku da nisi pogledao jedne utakmice Smajlovica, cemu degradiranje i usporedba sa Muharemovicem.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:43Pejcinovic je najbitniji. Obecava i Catovic ali on treba da se pokaze u seniorima.
Sto se tice Smajlovica momak ima potencijal ali nemojte previse ocekivati. Nece to biti ni blizu karijere koju ce aBd Muharemovic imati napr... On je malo bolja verzija Hadzikadunica…
Lecce ga nije vidio kao ozbiljan potencijal.
Momak je na radaru preozbiljnih europskih timova i nemamo sekunde luksuza da ga odmah ne dovedemo ukoliko je moguce. Hasic i Smajlovic moraju odmah dobiti priliku za igru, Catovic je jos mladji i treba skupiti jos seniorskog nogometa, to se ocekuje vec u ovoj sezoni. Navodno je on zavrsen sto se repke tice. Pejcinovica treba konkretizirati te ga zauvijek otpisati ukoliko mu i dalje nismo opcija.
Ćatović je sinoć igrao lijevog stopera.
I ja sto sam mogao vidjeti je, da je momentalno kao "slabija verzija" Ahmedhodzica...naravno i kao takav ima mjesta u reprezentaciji i zelim mu aBd da sto prije dobije poziv.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 06:59Ovo govorim iskljucivo bas zato sto sam ga gledao uzivo vise puta. Nisam rekao da nema potencijal ali nemojte imati ocekivanja da ce napraviti neku mega karijeru. Bolja verzija Hadzikadunica a slabija verzija Ahmedhodzica…InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jun 2026, 00:07Lecce je inace poznat kao rasadnik talenata pa je cudno da su napravili kiks. Dajem ruku da nisi pogledao jedne utakmice Smajlovica, cemu degradiranje i usporedba sa Muharemovicem.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:43Pejcinovic je najbitniji. Obecava i Catovic ali on treba da se pokaze u seniorima.
Sto se tice Smajlovica momak ima potencijal ali nemojte previse ocekivati. Nece to biti ni blizu karijere koju ce aBd Muharemovic imati napr... On je malo bolja verzija Hadzikadunica…
Lecce ga nije vidio kao ozbiljan potencijal.
Momak je na radaru preozbiljnih europskih timova i nemamo sekunde luksuza da ga odmah ne dovedemo ukoliko je moguce. Hasic i Smajlovic moraju odmah dobiti priliku za igru, Catovic je jos mladji i treba skupiti jos seniorskog nogometa, to se ocekuje vec u ovoj sezoni. Navodno je on zavrsen sto se repke tice. Pejcinovica treba konkretizirati te ga zauvijek otpisati ukoliko mu i dalje nismo opcija.
Mozda da ga jednom pokusaju i na zadnjem veznom...kao tjelesno jaca verzija rahimica??
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije istina da je ista dogovoreno. Pa sa čovjekom sam se čuo pred samo prvenstvo. Pusti pisanja raznih portala.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37Zasto petljas? Cuj ”nekih razgovora jeste bilo” momak je sve zavrsio i mogao je i na SP igrati vec… ako napravi transfer i usteli se on ce dobiti poziv za LN.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:10Moj rodjak Zinedin sigurno neće u Tursku, to je već odbio kao mogućnost. Želja mu je Njemačka ili Holandija iz više razloga.
Što se tiče reprezentacije, nekih razgovora jeste bilo sa ljudima iz Saveza, ali ništa oficijalno nema još.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Liječi se sinko. Ili budi više u klimatiziranom prostoru ovih dana, vidiš da ti škodi toplota.Diadora je napisao/la: ↑29 jun 2026, 01:47Sto se tice nacionalnog naboja, kod podrinjaca ga ima ubjedljivo najmanje a kod mnogih nema nikako - kao da su rodjeni bez tog dijela mozga. Oni su od svih bosnjaka najnepismeniji i jos se ponose time. Prosjecan podrinjac bolje zna arapsku historiju nego svoju bosnjacku. Njima spominjati srednjovjekovnu bosnu I tvrtka je isto kad bebi majmunu u zoloskom vrtu citas crvenkapicu.231983 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:29Ja nešto imam rezerve prema toj bošnjačkoj sehari iz Podrinja. Realno, najjači nacionalni naboj imaju Krajišnici (nisam Krajišnik i nikakve veze s njima nemam), a Podrinje je najtanje što se toga tiče.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:15Zizu je fizički kao beton. A o tome kako je odgojen je suvišno pričati. I djed i babo su prenijeli na njega samo ono najbolje što može se ponuditi iz Bošnjačke sehare i tradicije.
O kakvim se glupanima u prosjeku radi dovoljno govori da su oni kicma SDA I njihova glavna glasacka baza - ista ona SDA koja je komplet istocnu bosnu prodala srbima I svojom veleizdajnickim potpisima doslovice ocistila vecinu bosnjaka sa tog podrucja.
Njihov identitet se veze za vjeru, oni sebe dozivljavaju I gledaju kroz vjeru i pokusavaju da glume arape, turke I slicne valjda misleci da ih to cini vecim muslimanima. Kad mu kazes zdravo Ili dobro vecer gleda te onim telecim pogledom kao da si mu mater hebo.
Inace u dijaspori od svih bosnjaka oni se najvise udaju I zene za arape, turke, pakistance I generalno ne-bosnjake I jos se ponose time jer eto muslimanskije je tako I jos se na sva usta hvale kao da je to nesto plenenito I savrseno. Kolicina samomrznje I kompleksa manje vrijednosti kod ovih ljudi je posebna vrsta bolesti- doslovice neizljeciva.
Jos kad krenu zavijat onim seljackim govorom bukvalno mi ne bude dobro u stomaku. Definitivno najvece pizde od svih bosnjaka, kao da nismo isti narod.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ArtVandelay
- Kontakt:
Fatmire, jesi li to ti?Diadora je napisao/la: ↑29 jun 2026, 01:47Sto se tice nacionalnog naboja, kod podrinjaca ga ima ubjedljivo najmanje a kod mnogih nema nikako - kao da su rodjeni bez tog dijela mozga. Oni su od svih bosnjaka najnepismeniji i jos se ponose time. Prosjecan podrinjac bolje zna arapsku historiju nego svoju bosnjacku. Njima spominjati srednjovjekovnu bosnu I tvrtka je isto kad bebi majmunu u zoloskom vrtu citas crvenkapicu.231983 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 22:29Ja nešto imam rezerve prema toj bošnjačkoj sehari iz Podrinja. Realno, najjači nacionalni naboj imaju Krajišnici (nisam Krajišnik i nikakve veze s njima nemam), a Podrinje je najtanje što se toga tiče.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:15Zizu je fizički kao beton. A o tome kako je odgojen je suvišno pričati. I djed i babo su prenijeli na njega samo ono najbolje što može se ponuditi iz Bošnjačke sehare i tradicije.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Je li ovaj Licina stagnira? Na klupi bez minuta za U19 a prije par godina je se pricalo da je na pragu prvog tima Bayerna?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
**** mu mamu podrinjac izgleda, u najgorem slučaju njega.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:05Liječi se sinko. Ili budi više u klimatiziranom prostoru ovih dana, vidiš da ti škodi toplota.Diadora je napisao/la: ↑29 jun 2026, 01:47Sto se tice nacionalnog naboja, kod podrinjaca ga ima ubjedljivo najmanje a kod mnogih nema nikako - kao da su rodjeni bez tog dijela mozga. Oni su od svih bosnjaka najnepismeniji i jos se ponose time. Prosjecan podrinjac bolje zna arapsku historiju nego svoju bosnjacku. Njima spominjati srednjovjekovnu bosnu I tvrtka je isto kad bebi majmunu u zoloskom vrtu citas crvenkapicu.
Hahah J*** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.
Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.
Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.
I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.
Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.
I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Denal je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:36Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.
Bravo majstore
Kad neko razmislja glavom, ovako se i napise
- ArtVandelay
- Kontakt:
Nema patriotskog naboja veli, a u Podrinju uništen prvi neprijateljski tenk. Podrinje je podnijelo žrtvu za Tuzlu, današnji TK i svu unutrašnjost.Denal je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:36Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Denal je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:36Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.
Bravo
Brate, je li on definitivno sad planira ici iz Norveske u jacu ligu ili postoji mogucnost da i ne promijeni klub?Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:03Nije istina da je ista dogovoreno. Pa sa čovjekom sam se čuo pred samo prvenstvo. Pusti pisanja raznih portala.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37Zasto petljas? Cuj ”nekih razgovora jeste bilo” momak je sve zavrsio i mogao je i na SP igrati vec… ako napravi transfer i usteli se on ce dobiti poziv za LN.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:10Moj rodjak Zinedin sigurno neće u Tursku, to je već odbio kao mogućnost. Želja mu je Njemačka ili Holandija iz više razloga.
Što se tiče reprezentacije, nekih razgovora jeste bilo sa ljudima iz Saveza, ali ništa oficijalno nema još.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuo sam se sa njim prije 15ak dana zadnji put. Bio je tu u Bosni pa smo htjeli dogovoriti kafu ali zbog obaveza što mojih što njegovih, nismo uspjeli. Ali on je rekao da ovo ljeto ide 100% samo ne želi u Tursku.Ghuraba je napisao/la: ↑29 jun 2026, 10:02Brate, je li on definitivno sad planira ici iz Norveske u jacu ligu ili postoji mogucnost da i ne promijeni klub?Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:03Nije istina da je ista dogovoreno. Pa sa čovjekom sam se čuo pred samo prvenstvo. Pusti pisanja raznih portala.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37
Zasto petljas? Cuj ”nekih razgovora jeste bilo” momak je sve zavrsio i mogao je i na SP igrati vec… ako napravi transfer i usteli se on ce dobiti poziv za LN.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Danas ti se vecim patriotom smatra neko ko je šmugnuo u inostranstvo za vrijeme rata i tamo ostao da živi, pa krene s patetikom kako je njemu Bosna sve i teško mu bez nje, nego neko ko se vratio kao povratnik da živi tamo odakle je protjeran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da je imao papire potrebne da se nađe na spisku, bila bi potvrda na onoj FIFA-inoj stranici o promjeni saveza.Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 23:37Zasto petljas? Cuj ”nekih razgovora jeste bilo” momak je sve zavrsio i mogao je i na SP igrati vec… ako napravi transfer i usteli se on ce dobiti poziv za LN.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:10Moj rodjak Zinedin sigurno neće u Tursku, to je već odbio kao mogućnost. Želja mu je Njemačka ili Holandija iz više razloga.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Goalgetter, Iceplayer, Kapetan, KockarVicin007, Konzerva, obagol, Proximic i 66 gostiju.