FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MisterBlue
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajde ponudite nam alternativu ? Ko bi to bio bolji od Sanina? Hadžija? Tuna zvani daj holanđanima sve s računa? Adžem psihopata? Badžo? Ko? Ublehe ovi novinari i lažni biznismeni što se vrte oko Kluba. Hajde dajte nam te alternative ? Pa logično je da ne mogu ovi da progutaju to što bi Sanin mogao dobiti taj prostor na Zapadu za zgrade a tereni u Hrasnici čekaju, a ovi ratnici Željini to pokušavaju privatizovat ima 20 godina. Pa svi mi znamo da njima nije u interesu Klub od prosperiteta već Klub od sadake i preživljavanja…. Prestanite srati i ponudite alternative jer ovi do sad su nas skoro ugasili. Nećete i ne možete svaljivati sav nerad od rata na ovamo na Sanina koji je u Klubu pola godine i da očekujete da on ispravi sve za noć. Ne bih ni ja dao marke Klubu a volim ga ko i sebe a da znam da mi neko radi o glavi.
Kad se sve stabilizuje i kada Sanin u miru mogne raditi onda ću mu suditi a ovo do sada je smiješno koliko se neki trude da ga obore i otjeraju.
Kad se sve stabilizuje i kada Sanin u miru mogne raditi onda ću mu suditi a ovo do sada je smiješno koliko se neki trude da ga obore i otjeraju.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ivkovic je imao kvalitetniji kadar na prozivci 
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:27Kakvi su ovo izljevi bijesa nakon sto covjek kulturno pita ono glavno - koja je alternativa? Svi znaju najsitniji detalj sta i kako ne valja i da je mirvic karinas, a niko ne zna ko su "spasitelji" koji ruse mirvica preko skupstine. Providno do bola.
Ne znam, kazem ti J*** od do i jednim i drugima i trecima. Ne znam ni kako ce namaci pare. Kazem ti da ima samo problema.
@ciko
Sta se izmirilo jadan ne bio, poslao 150 K dolara a nama potrebno 600 K mjesecno da funkcionise klub.
Jah, eto cim neko nesto napise pripada nekoj struji i naklonjen je nekome.
-
perodeformero
- Kontakt:
Alternativa je da se pokriješ koliko ti je jorgan dug, ako ne možeš biti prvi drugi treći, ne moraš, budi peti šesti sedmi, bitno je da si zdrav. Željo sasvim uredno i fino može funkcionisati do nekog levela u ovoj ligi, bez Sanina kredita **** materine bilo čega, sam sve da finansira i plaća.MisterBlue je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:41Hajde ponudite nam alternativu ? Ko bi to bio bolji od Sanina? Hadžija? Tuna zvani daj holanđanima sve s računa? Adžem psihopata? Badžo? Ko? Ublehe ovi novinari i lažni biznismeni što se vrte oko Kluba. Hajde dajte nam te alternative ? Pa logično je da ne mogu ovi da progutaju to što bi Sanin mogao dobiti taj prostor na Zapadu za zgrade a tereni u Hrasnici čekaju, a ovi ratnici Željini to pokušavaju privatizovat ima 20 godina. Pa svi mi znamo da njima nije u interesu Klub od prosperiteta već Klub od sadake i preživljavanja…. Prestanite srati i ponudite alternative jer ovi do sad su nas skoro ugasili. Nećete i ne možete svaljivati sav nerad od rata na ovamo na Sanina koji je u Klubu pola godine i da očekujete da on ispravi sve za noć. Ne bih ni ja dao marke Klubu a volim ga ko i sebe a da znam da mi neko radi o glavi.
Znaš ti jedan ne bio kako se zove situacija u kojoj se diže kredit da se isplate plate, ima li ko piljaru jebote ne mora firmu imati je l' iko ovdje radio u nekom biznisu.
Stvarno neko nešto objašnjava misteru kojem mama daje petak za kafe, i onom manijakudojaja, to su vam djeca vidite samo njihovo rezonovanje stvari i situacija. Pustite ih nek pisu al njima objasnjavati nesto je gubljenje vremena.
Putujući cirkus od kluba
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pucati ce cirevi za koju godinu, samo lagano.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Hahahahahahaha pa Zeljo da se pokrivao koliko mu je jorgan dug sad bi bili ko Dinamo, ali problem je sto raznorazni Zeljini ratnici godinama pokradose Boga oca, do prosjackog stapa nas doveli, a neki bi ih sad vracaliperodeformero je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:46Alternativa je da se pokriješ koliko ti je jorgan dug, ako ne možeš biti prvi drugi treći, ne moraš, budi peti šesti sedmi, bitno je da si zdrav. Željo sasvim uredno i fino može funkcionisati do nekog levela u ovoj ligi, bez Sanina kredita **** materine bilo čega, sam sve da finansira i plaća.MisterBlue je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:41Hajde ponudite nam alternativu ? Ko bi to bio bolji od Sanina? Hadžija? Tuna zvani daj holanđanima sve s računa? Adžem psihopata? Badžo? Ko? Ublehe ovi novinari i lažni biznismeni što se vrte oko Kluba. Hajde dajte nam te alternative ? Pa logično je da ne mogu ovi da progutaju to što bi Sanin mogao dobiti taj prostor na Zapadu za zgrade a tereni u Hrasnici čekaju, a ovi ratnici Željini to pokušavaju privatizovat ima 20 godina. Pa svi mi znamo da njima nije u interesu Klub od prosperiteta već Klub od sadake i preživljavanja…. Prestanite srati i ponudite alternative jer ovi do sad su nas skoro ugasili. Nećete i ne možete svaljivati sav nerad od rata na ovamo na Sanina koji je u Klubu pola godine i da očekujete da on ispravi sve za noć. Ne bih ni ja dao marke Klubu a volim ga ko i sebe a da znam da mi neko radi o glavi.
Znaš ti jedan ne bio kako se zove situacija u kojoj se diže kredit da se isplate plate, ima li ko piljaru jebote ne mora firmu imati je l' iko ovdje radio u nekom biznisu.
Hoce da nam objasni dijete da su prije krali, a sad ovo sto imamo nece da kradu nego hoce covjek da ulaze
a nije marke uložio 7 mjeseci. Pokrali milione za tribinu nece je za godinu završiti. Od kluba napravili politički poligon za uhljupa Magodu i Benjaminu. U klubu nema covjeka iz sporta i da ne nabrajam znam da je ovaj mali ograničen ko balkon.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ništa mi nije jasno zaista. S jedene strane postoji priča da se radi u miru i tišini, s druge strane ide priča o enormnim zaduženjima. Istina je da postoje administrativne prepreke, a glavna je Statut. Drugo i ono mnogo opasnije, a i to je istina izgleda da postoje odredjene struje koje ce pokušati smijeniti Mirvića, pa odatle i dolaze priče o enormnim zaduženjima. Nikako da upravimo i da interes Želje bude na prvom mjestu. Na hajr.
Zadnja izmjena: 12tiigrac21, dana/u 29 jun 2026, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- MisterBlue
- Kontakt:
Muki jbm ti najmilije!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
PS nemojte zaboraviti da u klubu imamo ljude jako bliske Izetbegovića familiji, a znamo da čega se oni nisu dotakli to nisu ni sjebali. Teško ćemo se mi s tim hijenama izboriti. Ode Fabrika duhana, pa niko ništa, a takav gigant bila.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ni bit ce sve dobro vise ne pomaze, nazalost.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Buraz, cijeli grad zna da smo politicko igraliste trojke. Kakvi ku*ac pisljivi izetbegovici ne provaljuj se i ne spinuj. Ti ovdje dosao politicku kampanju vodit.12tiigrac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:56Kako vrijeme prolazi, a samo sam obični navijač koji sa strepnjom prati dešavanja u klubu, moje opredjeljenje za Sinana je sve jače i uvjerljivije.
- MisterBlue
- Kontakt:
Vidjet ćemo poslije skupštine koja je naredne sedmice šta će se desiti i ko je za a ko je protiv sve će biti javno. Nakon te sjednice znat ćemo kojim putem idemo dalje.
Prelec je u zadnjem klubu imao jednu pobjedu od 14 utakmica u ligi i u kupu je imao 3 pobjede od 3 utakmice.
Ne mirise ovo na dobro al nadam se da grijesim
Ne mirise ovo na dobro al nadam se da grijesim
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Znas u kakvom smo stanju da realno nije ni bitno ko je trener, Prelec najmanji problem ikad ako sta napravi napravi ako ne boze moj.
Prelec je Vejle ubacio u prvu ligu, i sa potkapacitiranim timom i nije mogao više protiv Midtyllanda, Kopenhagena i sličnih.
Sasvim korektan CV, ali eto sačekajmo rezultate kod nas, pa sudimo.
Željezničar za život cijeli!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Moze prvo da se definise ko sta kad i gdje vodi ovaj klub, igrat cemo sa juniorima nije problem al da klub javno izadje i jasno definise znaci Predsjednik Mirvic sef ovaj onaj, a ne Izetbegovic pa Badzak, miske, tuna adzem badzo, gavran, hazre i ostali.
Kod nas se ne zna ko pije a ko placa, nema mahale a mahala kaze Mirvica hoce sutnut, pa krediti, ima plate nema plate pa onda bombanje igracima, koji kurasao se desava.
Jel mislite da nam je tisina ista dobro donijela osim gomilu dezinformacija (koje su mozda i tacne).
Prosjecni navijac ne zna dal da ocekuje napad na titulu, opstanak, gasenje kluba, prodaju stadiona, smjenu Mirvica. Evo opet danas gdje ti je Bicakcic nisi se oglasio, koja je poenta, na treningu ti se pojavi Garcevic za kojeg sezonu i po niko nista nije znao. Ja kazem sam sebi 100 puta dosta svega al ne mogu opet udjem na forum, odem na trening vidim sve sta se desava jace je od mene. Ko god da kaze dobro je, nije.
Kod nas se ne zna ko pije a ko placa, nema mahale a mahala kaze Mirvica hoce sutnut, pa krediti, ima plate nema plate pa onda bombanje igracima, koji kurasao se desava.
Jel mislite da nam je tisina ista dobro donijela osim gomilu dezinformacija (koje su mozda i tacne).
Prosjecni navijac ne zna dal da ocekuje napad na titulu, opstanak, gasenje kluba, prodaju stadiona, smjenu Mirvica. Evo opet danas gdje ti je Bicakcic nisi se oglasio, koja je poenta, na treningu ti se pojavi Garcevic za kojeg sezonu i po niko nista nije znao. Ja kazem sam sebi 100 puta dosta svega al ne mogu opet udjem na forum, odem na trening vidim sve sta se desava jace je od mene. Ko god da kaze dobro je, nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.