ako ne uzmemo u obzir FA Cup i UEFA ligu, zar si vec zaboravio ko im je donio pobjedu prije dvije utakmice...da ne trazimo dalje... inace je cudno to sve oko nas koji prate City zbog Dzeke, ovi koji nisu zadovoljni njegovim utakmicama kazu da su napadnuti i ispljuvani cim nesto kazu protiv Dzeke koje itekako cjene ali iznose svoje misljenje sto je njihovo pravo, ali isto tako kada ovi drugi brane Dzeku i objasnjavaju njegovo rijetko postizanje golova, ovi prvi ih ismijavaju i ne zele nista da cuju. Simptomaticno da smo kao skupa na forumu a u stvari jedni pice svoje drugi svoje niko nikog ne ferma svako ostaje pri svom ne zeleci ni da pokusa da shvati sta drugi misle, i onda se svi pitaju kako da se lopovi od politicara ne mogu nioko cega dogovoriti...mozda zato sto su nam slicni ili mi njima ne daj bozesanji je napisao/la:yaya se nadje u sansi, jer ima duplo vise kondicije od edina,pa on sprinta u napad kada city krene u kontru,dok Dzeko logano trckara po krilu,,,,, ja se samo sjecam da su dobili prvu utakmicu protiv wolves-a kada je Edin bio starter,to je i ujedno bila Edinova najbolja partija za city. Ostale su sve izgubili odnoso remi kada je on bio u prvih 11.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
ako ne uzmemo u obzir FA Cup i UEFA ligu, zar si vec zaboravio ko im je donio pobjedu prije dvije utakmice...da ne trazimo dalje... inace je cudno to sve oko nas koji prate City zbog Dzeke, ovi koji nisu zadovoljni njegovim utakmicama kazu da su napadnuti i ispljuvani cim nesto kazu protiv Dzeke koje itekako cjene ali iznose svoje misljenje sto je njihovo pravo, ali isto tako kada ovi drugi brane Dzeku i objasnjavaju njegovo rijetko postizanje golova, ovi prvi ih ismijavaju i ne zele nista da cuju.dr_arsla je napisao/la:sanji je napisao/la:yaya se nadje u sansi, jer ima duplo vise kondicije od edina,pa on sprinta u napad kada city krene u kontru,dok Dzeko logano trckara po krilu,,,,, ja se samo sjecam da su dobili prvu utakmicu protiv wolves-a kada je Edin bio starter,to je i ujedno bila Edinova najbolja partija za city. Ostale su sve izgubili odnoso remi kada je on bio u prvih 11.
Upravu si bio je starter protiv arisa za 3:0 ,a to protiv Blackburna nije bio starter vec je s klupe usao. A to je nazalost tacno da cim nesto kazes lose protiv dzeke odmah si negativac, i nije tacno da ih ismijavam,ja sam ga prvih u prethodnim postovima uvjek branio ,i dan danas ga branim,samo brate kad lose odigra, treba reci,lose je idigrao i to je to,a statistika od 12 utimica i 1 gol plus imao je veliku minutazu oko 700min, sve govori. Nije u formi i kraj price.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovako posmatrajuci Dzeko je odigrao sasvim solidno ali u Cityu toliko ocekuje od njega da je to nevjerovatno. Sa razlogom ili ne, odlucite se sami. Eto, Edo danas nije imao ni Teveza, ni Balottelija uz sebe pa nije mogao nista. Znaci nije ni to rjesenje. Ne ide ga i gotovo. Jednostavno ne znam vise ni sta da mislim, sreca samo sto je Torres presao iz Liverpoola u Chelsea i sve dok on ne pogadja bice na prvoj meti, odmah iza njega nas dijamant.
Napadac koji je placen abnormalnom cifrom je onaj koji treba da odlucuje ovakve utakmice, on je taj koji treba da se svaki napad tima nadje u situaciji da pogodi. Edin to, danas, pa i vecinu utakmica u nebesko plavom dresu nije uspio.
Napadac koji je placen abnormalnom cifrom je onaj koji treba da odlucuje ovakve utakmice, on je taj koji treba da se svaki napad tima nadje u situaciji da pogodi. Edin to, danas, pa i vecinu utakmica u nebesko plavom dresu nije uspio.
U ovoj ekipi bi Pele završio karijeru kao propali talenatOTNYS_YNWA je napisao/la:Ovako posmatrajuci Dzeko je odigrao sasvim solidno ali u Cityu toliko ocekuje od njega da je to nevjerovatno. Sa razlogom ili ne, odlucite se sami. Eto, Edo danas nije imao ni Teveza, ni Balottelija uz sebe pa nije mogao nista. Znaci nije ni to rjesenje. Ne ide ga i gotovo. Jednostavno ne znam vise ni sta da mislim, sreca samo sto je Torres presao iz Liverpoola u Chelsea i sve dok on ne pogadja bice na prvoj meti, odmah iza njega nas dijamant.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Danas se ne moze reci da nije imao lopti, tj. da ga Silva &co izbjegavaju. Sad sto nas Edo nije bio na visini zadatka, to je druga prica.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da se nadovežem za ovo,on je skupo plačen,od njega se očekuje da rješava utakmie blablabla.
Eh kad se sjetim kako je naš Edo igrao u Wolfsburgu,ma baš kao Messi,uzme loptu na centru(a nerijetko i ispred svog 16erca)i dribla li dribla,i sve predribla?????
Ma mojne mi te šuplje,Edo nije tip igrača Rooneya ili Teveza,ili (ne)dao Bog Messia,koji SAM rješava utakmice. On je GOL-MAŠINA,koji čeka svoju priliku,a nezaboravite da je u gradu VW imao fenomenalnog Misketa koji ga je bukvalno pitao loptama. Vidjeli smo Yayu u prilici 1na1 i naravno šutao direkt u golmana(ona prilika u drugom poluvremenu).
Wolfsi su zahvaljujući golovima našeg Dijamanta došli na krov Bundeslige. Dakle,istina je da ne ide najbolje kako se očekivalo,tj da ga ne ide postizanje golova,ostalo,na terenu,pregled igre,osječaj za pas,vidi se itekako napredak. Protiv Rumuna se najviše vidjelo,kad je po dvojicu nosio na leđima. I istina je da nema kondiciju tipa Yaye,ili Teveza itd.da se umori sredinom 2 pol,ali zato i samo zato što se bespotrebno forsira na sredini terena. Ponavljam,nije tip igrača da uzme loptu i sam odradi,ali je tip igraća kojem malo treba,poluprilika i to Edo koristi. Ona situacija kada je šutirao lijevom nogom,pa preciznije šuta nego Kolarov,pa prilika glavom.....Edu trebaju lopte,a ne lopta Edu,imaju igraći zaduženi za lopte na sredini tipa Silve,Yaye.
Edo,nije bitno dao 1 gol ili 10,ti si moj ponos i ponos naše nacije.
Sjaj,sjaj Dijamantu.
Eh kad se sjetim kako je naš Edo igrao u Wolfsburgu,ma baš kao Messi,uzme loptu na centru(a nerijetko i ispred svog 16erca)i dribla li dribla,i sve predribla?????
Ma mojne mi te šuplje,Edo nije tip igrača Rooneya ili Teveza,ili (ne)dao Bog Messia,koji SAM rješava utakmice. On je GOL-MAŠINA,koji čeka svoju priliku,a nezaboravite da je u gradu VW imao fenomenalnog Misketa koji ga je bukvalno pitao loptama. Vidjeli smo Yayu u prilici 1na1 i naravno šutao direkt u golmana(ona prilika u drugom poluvremenu).
Wolfsi su zahvaljujući golovima našeg Dijamanta došli na krov Bundeslige. Dakle,istina je da ne ide najbolje kako se očekivalo,tj da ga ne ide postizanje golova,ostalo,na terenu,pregled igre,osječaj za pas,vidi se itekako napredak. Protiv Rumuna se najviše vidjelo,kad je po dvojicu nosio na leđima. I istina je da nema kondiciju tipa Yaye,ili Teveza itd.da se umori sredinom 2 pol,ali zato i samo zato što se bespotrebno forsira na sredini terena. Ponavljam,nije tip igrača da uzme loptu i sam odradi,ali je tip igraća kojem malo treba,poluprilika i to Edo koristi. Ona situacija kada je šutirao lijevom nogom,pa preciznije šuta nego Kolarov,pa prilika glavom.....Edu trebaju lopte,a ne lopta Edu,imaju igraći zaduženi za lopte na sredini tipa Silve,Yaye.
Sjaj,sjaj Dijamantu.
-
- Kontakt:
Kad se neko razumije u fudbal,onda to otprilike ispadne ovako,zato aferim,nek pelenasi procitaju i stagod nauce,a poseban aferim za poslijednje dvije recenice!amcibald je napisao/la:Da se nadovežem za ovo,on je skupo plačen,od njega se očekuje da rješava utakmie blablabla.
Sjaj,sjaj Dijamantu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
danas dzeko dobro odigrao gledao sam ..solidno , za mene uz silvu najbolji igrac danas
trebaju se rjesit ovih propalih starudija i nemogu vjerovat da nemaju centarsuta dobrog za 90 min
trebaju se rjesit ovih propalih starudija i nemogu vjerovat da nemaju centarsuta dobrog za 90 min
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo kad se lopta odbije do Džeke, tad će i zabit go...avenija je napisao/la:danas dzeko dobro odigrao gledao sam ..solidno , za mene uz silvu najbolji igrac danas
A presahnuT će čekajući centaršut...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Dzeko nije onako spor , to me ne moze ubjediti niko gledao sam 100 utakmica prije M cytia i nisam primjetio onakvu nepokretnost...
Ondje nesto nestima dali zelja za posudbom ili nevjerovatan kes koji se slijeva u Edinovu kasu,nesto koci Edin pokret to se vidi iz aviona...
Eto ako bog da vidjecemo Dzeku u Bukurestu i uvjeriti se da nije onakav "invalid" u kopackama...
Ondje nesto nestima dali zelja za posudbom ili nevjerovatan kes koji se slijeva u Edinovu kasu,nesto koci Edin pokret to se vidi iz aviona...
Eto ako bog da vidjecemo Dzeku u Bukurestu i uvjeriti se da nije onakav "invalid" u kopackama...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
ma bilo mi je nesto zao kad je dobio loptu pred kraj utakmice pa ni tamo ni vamo,ocekivo sam da pretrci 3-4 koraka sut i to je to,onda i onaj sut lijevom sa biciklom ma ono biciklo jedva nekako treba mu vedo malo pokazat
inace losa ekipa nemaju mozak u timu tipa xavi,van der vart,sneijder i slicno trebo bi miske otic koji trening da im pokaze sta znaci vezni igrac...
Edo je fizicki ojaco igra i napad i vezni ,u odbrani stalno svaki prekid vrati se realno nema sansi za dokazivanje trenutno u City-u mozda kao dođu neki drugi igraci...i onaj silva je sebicnjak,misli ako zna par driblinga da je Messi...

inace losa ekipa nemaju mozak u timu tipa xavi,van der vart,sneijder i slicno trebo bi miske otic koji trening da im pokaze sta znaci vezni igrac...
Edo je fizicki ojaco igra i napad i vezni ,u odbrani stalno svaki prekid vrati se realno nema sansi za dokazivanje trenutno u City-u mozda kao dođu neki drugi igraci...i onaj silva je sebicnjak,misli ako zna par driblinga da je Messi...
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko zabij ga u Bukurestu, a za Cityom me zaboli nesto 

naumpade mi jedne prilike kad je Elvir Baljic preso u Real pa ga pitali kako u kupaonici ma kaze najveci ima Makalele
nije ni Edi lahko đe god se okrene kabal visi

nije ni Edi lahko đe god se okrene kabal visi

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo njemu jos fali u Engleskoj. Dzeko ce kad tad eksplodirati, u to sam siguran
Ovo njemu jos fali u Engleskoj. Dzeko ce kad tad eksplodirati, u to sam siguran

Iskreno h.ebe me se kako ce proci u City-u sada sam skuzio da je to bezze ekipa. Bitno je da je skuzio gdje je los da se znatno popravio i da ce u repci i bilo kom normalnom klubu zabijati kao lud

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Brate mili kako su neki opisali Edinovu igru ja mislio katastrofa.Evo sad pogledah tekmu i brat bratu ovo mu je najbolja do sad.Jedino mu zamjerim onaj sut ili bolje reci dodavanje golmanu pred kraj prvog poluvremena..
Koja samo razlika od onog Dzeke u Wofsburgu.Nema vise ono da stoji na centru i stima stucne..
Vidim raja i Silvu napada,ali realno gledajuci covjek ga probao uposliti kad god je bio u izglednoj prilici.Da je prosla samo jednom lopta gol bi pao garant..
Sad je samo problem sto nema lopti u protivnickom sesnestercu.
Koja samo razlika od onog Dzeke u Wofsburgu.Nema vise ono da stoji na centru i stima stucne..
Vidim raja i Silvu napada,ali realno gledajuci covjek ga probao uposliti kad god je bio u izglednoj prilici.Da je prosla samo jednom lopta gol bi pao garant..
Sad je samo problem sto nema lopti u protivnickom sesnestercu.
- miralem444
- Kontakt:
ljudi problemi city-a je taj sto ni kolarov ni zabaleta nisu prodorni nenabacuju kvalitetne lopte u sesnesterac..jestel vidjeli sinoc uniteda pa majko mila .......i za mene dzeko je odigro vrlo dobro tekmu samo je jos pogodak falio...da budo odlicna al bit ce prilike
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma City nema igre nikako a Edin je među onima koji najviše ispaštaju. A osim toga, još se on nije navikao na engleski stil. Ovaj iznad snimak, skoro je nemoguće se onako okrenuti i dati gol u engleskoj ligi. U roku 5 sekundi bi bio na podu pa da ne znam kakav si igrač. Njegovo je samo da se i dalje trudi, trenira i bori a ostalo će valjda doći samo. Pa i ako ga ne krene, ima uvijek nazad u Bundesligu jer mu paše. Pa i bolji igrači od Džeke se nisu snalazili u nekim ligama a dok bi u nekim rasturali.
Who dares, wins !
- NoName
- Kontakt:
Džeko je odigrao solidno, iz utakmice u utakmicu se vidi njegov napredak, posebno na polju samopouzdanja. A to što za saigrače uglavnom ima ovce, koje nisu sposobne za 90 minuta uputiti niti jedan centaršut u šesnaesterac, nije njegobva krivica.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- miralem444
- Kontakt:
POTPIS!!NoName je napisao/la:Džeko je odigrao solidno, iz utakmice u utakmicu se vidi njegov napredak, posebno na polju samopouzdanja. A to što za saigrače uglavnom ima ovce, koje nisu sposobne za 90 minuta uputiti niti jedan centaršut u šesnaesterac, nije njegobva krivica.
Nemam nista protiv Kolarova, al brate dragi njemu smo som moze dat da izvodi kornere prekide fakat..lik nezna nabacit...samo cu reci nek igraci city-a pogledaju tekmu manchester uniteda - chelsea...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.