Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

invincible1921
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2026, 15:59

dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:52
invincible1921 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:35
dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:16

Pa kad najvise golova dajes iz prekida i stoper ti daje vise golova od spica nesta ti to govori valjda koliko sanse kreiras iz igre? Prati li to iko? Ili samo serete bezze?
Vels i kanada imao je 3.5 zicera i nije zabio nijedan...lik ima 4 gola u haman 50 utakmica od kojih je 10 sigurno bilo sa san marinom, lihtenstajnom i slicnim..za to fkt nema izgovora. Plus opet ponavaljam daleko od toga da nije imo prilika

Na kraji krajeva u barazu smo imali 9 penala i pogodili smo 8...jedini je on promasio

Da je bitan igrac, jeste..da treba igrat, treba...da je krampa u realizciji, jeste
Harry kane 5 suteva za jedan gol. Harry kane u bosni znas koliko bi on golova dao? Operisani smo mi od fubala kad ti svaki strucnjak govori da smo jedino opasni u prekidama. XG nam u minusu.
Brate ne pije ti to vode,,,,jer Demirovic ima prilika i prilika koje promasuje sad vec u kontinuitetu. Ne kaze niko da se ocekuje da stigne dzeku po golovima, ali do sad je trebao imati bar 15tak na svom kontu.

Uostalom eto kad je sve do prekida, sta je sa Velsom i Kanadom ? ko mu je tu tacno kriv...ajd onu jednu mu je darlow majstorski odbranio, sta je sta ostale 3 ? Ko mu je tacno kriv za penal protiv Velsa....da ne vadim sad iz kvalifikacija promasje

Protiv San Marina nije zabio samo ko nije osuto, on i tu nije uspio da ga ugura,,,,cak i Mujakic zabio
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 jun 2026, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jun 2026, 16:00

dena24 je napisao/la:
Harry kane 5 suteva za jedan gol. Harry kane u bosni znas koliko bi on golova dao? Operisani smo mi od fubala kad ti svaki strucnjak govori da smo jedino opasni u prekidama. XG nam u minusu.
Sta si sad htio reci sa tim poredjenjem sa Kane-om?
Pa imas u reprezentaciji Dzeku, ne moras nikakve paralele povlaciti sa Kaneom, pa vidis da ipak dokazuje da se moze zabijati i u ovim uslovima. Ali uopste se ne radi o tome, ne treba ga porediti ni sa jedniom drugim igracom.

Ja ne vidim da ovdje iko ocekuje istu kvotu golova od Demirovica kao sto je ima Kane ili Dzeko, svi smo mi svjesni njegovog znacenja za igru, i presing, sve su to olaksavajuce okolnosti, ali ne mozes kao napadac koji ima 10-15 golova po sezoni u Bundesligi imati ovakvu mizernu realizaciju u reprezentaciji. Imao je sanse, nije da ih nije imao, ali ne zabija. I to nije u redu, ima svako pravo da bude nezadovoljan, a vjerujem da Ermedin i to sam zna, nikome nije teze nego njemu.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 29 jun 2026, 16:04

Goalgetter je napisao/la:
29 jun 2026, 16:00
dena24 je napisao/la:
Sta si sad htio reci sa tim poredjenjem sa Kane-om?
Pa imas u reprezentaciji Dzeku, ne moras nikakve paralele povlaciti sa Kaneom, pa vidis da ipak dokazuje da se moze zabijati i u ovim uslovima. Ali uopste se ne radi o tome, ne treba ga porediti ni sa jedniom drugim igracom.

Ja ne vidim da ovdje iko ocekuje istu kvotu golova od Demirovica kao sto je ima Kane ili Dzeko, svi smo mi svjesni njegovog znacenja za igru, i presing, sve su to olaksavajuce okolnosti, ali ne mozes kao napadac koji ima 10-15 golova po sezoni u Bundesligi imati ovakvu mizernu realizaciju u reprezentaciji. Imao je sanse, nije da ih nije imao, ali ne zabija. I to nije u redu, ima svako pravo da bude nezadovoljan, a vjerujem da Ermedin i to sam zna, nikome nije teze nego njemu.
Kane fuli 4 puta dok daje gol. Mi protiv svice ukupno imali 4 suteva na gol. sta tu nije jasno?

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 29 jun 2026, 16:05

29 jun 2026, 15:59
dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 15:35

Vels i kanada imao je 3.5 zicera i nije zabio nijedan...lik ima 4 gola u haman 50 utakmica od kojih je 10 sigurno bilo sa san marinom, lihtenstajnom i slicnim..za to fkt nema izgovora. Plus opet ponavaljam daleko od toga da nije imo prilika

Na kraji krajeva u barazu smo imali 9 penala i pogodili smo 8...jedini je on promasio

Da je bitan igrac, jeste..da treba igrat, treba...da je krampa u realizciji, jeste
Brate ne pije ti to vode,,,,jer Demirovic ima prilika i prilika koje promasuje sad vec u kontinuitetu. Ne kaze niko da se ocekuje da stigne dzeku po golovima, ali do sad je trebao imati bar 15tak na svom kontu.

Uostalom eto kad je sve do prekida, sta je sa Velsom i Kanadom ? ko mu je tu tacno kriv...ajd onu jednu mu je darlow majstorski odbranio, sta je sta ostale 3 ? Ko mu je tacno kriv za penal protiv Velsa....da ne vadim sad iz kvalifikacija promasje

Protiv San Marina nije zabio samo ko nije osuto, on i tu nije uspio da ga ugura,,,,cak i Mujakic zabio
Pa dobro fulio je protiv vels i kanade 3 sanse. Sta sad? Treba biti najefikasniji golgeter u historiji fudbala?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2026, 16:07

dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:05
dena24 je napisao/la:

Pa dobro fulio je protiv vels i kanade 3 sanse. Sta sad? Treba biti najefikasniji golgeter u historiji fudbala?
Ne treba, ali od 5 sansi sto postotnih treba zabit bar 3 ili 4....cuj dobro fulio je 3 sanse ....dje dobro svijuti? jos kao da nije dovoljno skide mu i penal
=\_1921_/=

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 29 jun 2026, 16:17

29 jun 2026, 16:07
dena24 je napisao/la:

Ne treba, ali od 5 sansi sto postotnih treba zabit bar 3 ili 4....cuj dobro fulio je 3 sanse ....dje dobro svijuti? jos kao da nije dovoljno skide mu i penal
Pa fulit ce ti on jos, nije to nista strasno. Da mu spakuju 5 suteva po gol imao bi isti ucinak kao u stuttgartu. Samo sto u stuttgartu nema mjesta za sunjica i slicni.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2026, 16:25

dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:17
dena24 je napisao/la:

Pa fulit ce ti on jos, nije to nista strasno. Da mu spakuju 5 suteva po gol imao bi isti ucinak kao u stuttgartu. Samo sto u stuttgartu nema mjesta za sunjica i slicni.
Ocm da te neko cita ko ne zna pomislio bi da covjek sutne loptu svako trecu tekmu, a ne da u prosjeku ima cisti zicer svaku tekmu....Fula on i u stutgartu za sve pare....da smo mi nacisto
=\_1921_/=

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 29 jun 2026, 16:37

29 jun 2026, 16:25
dena24 je napisao/la:

Ocm da te neko cita ko ne zna pomislio bi da covjek sutne loptu svako trecu tekmu, a ne da u prosjeku ima cisti zicer svaku tekmu....Fula on i u stutgartu za sve pare....da smo mi nacisto
Haj da ti malo nesta objasnim. Kreiras puno sansi, fulis dosta i zicere ali dajes poneki gol. A kod nas izbacujes loptu na mjesec, ne kreiras nikakve sanse a ocekujes golove. Ne ide to tako.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2026, 16:40

dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:37
dena24 je napisao/la:

Haj da ti malo nesta objasnim. Kreiras puno sansi, fulis dosta i zicere ali dajes poneki gol. A kod nas izbacujes loptu na mjesec, ne kreiras nikakve sanse a ocekujes golove. Ne ide to tako.
Tri zicera protiv velsa, plus penal
Zicer protiv kanade
San Marino strpali im 6

Da ne idem dalje...

Kako mislis ne kreiras sanse?...pa kako bas to da svi zabijaju samo on ne moze..kakve se sanse kreiraju mahmicu...covjrk ima manje minuta nego ovaj utakmica i haman ga stigo po golovima
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2026, 16:56

Cinjenica jeste da steka sa realizacijom i trebaju mu itekako golovi za repku, ali reci da je najslabija karika ovog tima je bezobrazno. Strucnjaci iz svijeta fudbala drugacije gledaju na sve to, a moglo se nebrojeno puta cuti o njemu sta misle i koliko ga hvale te isticu njegov znacaj pa cak iako nema golova.

Sjetimo se i udarca glavom gdje je golman Welsa nekako odbranio, ono vecinom bude gol. Ili je protiv Italije bilo? Vise se ni ne sjecam jbte
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2026, 17:00

Beduin je napisao/la:
29 jun 2026, 16:56
Cinjenica jeste da steka sa realizacijom i trebaju mu itekako golovi za repku, ali reci da je najslabija karika ovog tima je bezobrazno. Strucnjaci iz svijeta fudbala drugacije gledaju na sve to, a moglo se nebrojeno puta cuti o njemu sta misle i koliko ga hvale te isticu njegov znacaj pa cak iako nema golova.

Sjetimo se i udarca glavom gdje je golman Welsa nekako odbranio, ono vecinom bude gol. Ili je protiv Italije bilo? Vise se ni ne sjecam jbte
Ja prvi kazem da treba i mora igrat :D al pricat da nije imo sansi je smijesno
=\_1921_/=

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 29 jun 2026, 17:05

29 jun 2026, 16:40
dena24 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:37

Tri zicera protiv velsa, plus penal
Zicer protiv kanade
San Marino strpali im 6

Da ne idem dalje...

Kako mislis ne kreiras sanse?...pa kako bas to da svi zabijaju samo on ne moze..kakve se sanse kreiraju mahmicu...covjrk ima manje minuta nego ovaj utakmica i haman ga stigo po golovima
Pa svaka cast mahmicu sto se snaso. Dva puta iz prekida sto se lopta odbila. Ja fkt ne kontam sta je tu komplikovano? Protiv katara 4 puta uletio sam u kazneni ali ne stize lopta do njega. 5 metara od gola sam samcati, samo nogu da izpruzi a seo odigra dzeki nazad.

Protiv kanade uleti u kazneni sam samcati, ne dobije loptu nego esmir krene u dribling pa je izgubi.

3 suteva je imao za 3 utakmice. Sta je tu komplikovano? I da su 3 zicer. Premalo je to ofanzivno sto mi kao ekipa pokazujemo, da bi bilo ko imao ucinak kao u klubovima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jun 2026, 17:06

Na napadaču je prvobitno da zabija. Ukoliko uz sve to ima i trku kao Ermedin onda je to dodatni plus. Mi smo igrali bez njegove trke protiv Austrije i Rumunije pa se nije pokazalo to kao neki wow hendikep. Staviše, njegova zamjena Tabakovic u te dvije utakmice dva gola.
U ovoj formaciji i jeste uz Tahirovica najslabija karika. Da je sam u napadu siguran sam da bi i on vise dao.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 jun 2026, 17:19

Kada bi postojao draft i da selektori svih drugih učesnika na SP mogu birati jednog igrača iz bh reprezentacije za ovaj turnir, svih 47 selektora bi izabralo Demirovica - otprilike sam na nešto slično naletio sinoc ili jutros negdje.

Demirović je prevažan za nas u taktičkom smislu. Njemu najveću podršku u tom smislu daje Tahirovic iako to mnogi ne vide, kao i Memic.
Realizacija steka i to je svima jasno, pa i Ermedinu. Toliko steka da to bas nervira. Njegova sreća je da smo preskočili Wales i Italiju, pa i grupu na SP, tako da su ti promašaji još uvijek zanemarivi. On jednostavno u nekom trenutku mora procepiti. Kada ce to biti, ne znamo. Mi se uvijek nadamo da je to naredna utakmica. Ali nista. :)
Sada nam ostaje da se nadamo da je to Amerika.

Sto se tiče trke u “prazno” mislim da je to prenaglašeno i vise iskaz nezadovoljstva zbog ogromne suše kada su golovi u pitanju. Ono gdje se tako može činiti jesu situacije gdje nema pravovremenu podršku saigraca. To ce se uvijek dešavati na meču, pogotovo kada pored sebe ima Edina.
Medjutim, njegova disciplina, vraćanje nazad, pokrivanje terena, presing gdje natjera često golmana i odbranu na ispucavanje lopte i samim tim im uskrati organizaciju napada je od velikog značaja. Koliko puta je bio uz Eustakia, Dzaku…i da ne nabrajam.
Jednostavno prevažan igrač za ovo sto mi igramo.

KockarVicin007
Kontakt:

Post Postao/la KockarVicin007 » 29 jun 2026, 17:48

E čuj Tahirović pruža podršku u taktičkom smislu :crazy: :tokralju:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 jun 2026, 18:02

KockarVicin007 je napisao/la:
29 jun 2026, 17:48
Obavlja nevidljivi dio zadataka, koje ne vidi niko osim Barbareza i Hurema.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jun 2026, 18:08

19vendetta87 je napisao/la:
29 jun 2026, 18:02
KockarVicin007 je napisao/la:
29 jun 2026, 17:48
Obavlja nevidljivi dio zadataka, koje ne vidi niko osim Barbareza i Hurema.
Bahahahahaha :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jun 2026, 18:09

hurem je napisao/la:
29 jun 2026, 17:19
Kada bi postojao draft i da selektori svih drugih učesnika na SP mogu birati jednog igrača iz bh reprezentacije za ovaj turnir, svih 47 selektora bi izabralo Demirovica - otprilike sam na nešto slično naletio sinoc ili jutros negdje.

Demirović je prevažan za nas u taktičkom smislu. Njemu najveću podršku u tom smislu daje Tahirovic iako to mnogi ne vide, kao i Memic.
Realizacija steka i to je svima jasno, pa i Ermedinu. Toliko steka da to bas nervira. Njegova sreća je da smo preskočili Wales i Italiju, pa i grupu na SP, tako da su ti promašaji još uvijek zanemarivi. On jednostavno u nekom trenutku mora procepiti. Kada ce to biti, ne znamo. Mi se uvijek nadamo da je to naredna utakmica. Ali nista. :)
Sada nam ostaje da se nadamo da je to Amerika.

Sto se tiče trke u “prazno” mislim da je to prenaglašeno i vise iskaz nezadovoljstva zbog ogromne suše kada su golovi u pitanju. Ono gdje se tako može činiti jesu situacije gdje nema pravovremenu podršku saigraca. To ce se uvijek dešavati na meču, pogotovo kada pored sebe ima Edina.
Medjutim, njegova disciplina, vraćanje nazad, pokrivanje terena, presing gdje natjera često golmana i odbranu na ispucavanje lopte i samim tim im uskrati organizaciju napada je od velikog značaja. Koliko puta je bio uz Eustakia, Dzaku…i da ne nabrajam.
Jednostavno prevažan igrač za ovo sto mi igramo.
Demirović nece procepiti u reprezentaciji i to je svima jasno zato to od njega ne treba ni govoriti ocekivati. Njegov zadatak nisu golovi, nego druge stvari te decku ne treba tovariti na ledja bespotreban teret.
On odradjuje svoje zadatke korektno ni manje ni vise.
Očekujem da igra jos racionalnije, da ne trci u prazno, tj samo da on vrsi presing i da ako ima priliku kao protiv Kanade uputi udarac a ne ukenja se u gace.
Te stvari, procepit ce, odcepit ce i slicno mu stvaraju veci kompleks i nervozu a to nam sada ne treba.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 29 jun 2026, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jun 2026, 18:10

Pa kad ste neznalice i samo površno pratite fudbal.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 29 jun 2026, 18:21

slika

Mama čini sve da privuče pažnju pa onda učinimo je poznatom. Gospođo ako želite slavu Only fans i opletite.
BRATSTVO GRAČANiCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, PLFukare, Tihi i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []