upravo takodarker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:57Iran je trebao dernut Zeland ili je trebao dernut Belgiju sa igracem manje.Cak i u zadnjoj utakmici nisu iskoristili penal.Tako da ja stvarno ne znam sta je njima vise trebalo.Moras imat mnogo,mnogo srece da prodjes sa tri boda .Oni je nisu imali i to je to.Zao mi je samo zbog tog sto su ih Ameri mezetili sa smjestajem i transferima.Potrefilo se ovaj put da oni zijane na ovaj nacin,a uvijek zijani neko
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
25min imali igraca vise protiv Belgijanera i nista nisu probali.Treba ih kao zalit.jestamaji je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:58upravo takodarker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:57Iran je trebao dernut Zeland ili je trebao dernut Belgiju sa igracem manje.Cak i u zadnjoj utakmici nisu iskoristili penal.Tako da ja stvarno ne znam sta je njima vise trebalo.Moras imat mnogo,mnogo srece da prodjes sa tri boda .Oni je nisu imali i to je to.Zao mi je samo zbog tog sto su ih Ameri mezetili sa smjestajem i transferima.Potrefilo se ovaj put da oni zijane na ovaj nacin,a uvijek zijani neko
- JohnCleese
- Kontakt:
Da Iran je trebao, ali sudija je morao.
Jer jedno su ekipe, one se takmice pa nista ne moraju, vec nastoje/zele..., ali sudija je morao jer on se ne takmici i njegovo je da postupa po pravilima.
Jer jedno su ekipe, one se takmice pa nista ne moraju, vec nastoje/zele..., ali sudija je morao jer on se ne takmici i njegovo je da postupa po pravilima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Idemo Japan. Do pobjede.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Sta ce biti crveni ako pricaju igraci iz istog tima. Ako se ne varam, to se gleda samo ako pricaju u toku meca igraci iz 2 razlicita tima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel realno da još uvijek ljudi ne kontaju kako ovo pravilo funkcioniše. Čak su i svi mediji objasnili naknadno zašto Bellingham nije dobio crveni, i opet se većina pita isto pitanje..
Šta čovjek da ti odgovori na ovo, osim da prebaciš kanal na nešto drugo
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
To i dalje ne mjenja činjenicu da ih je sudijska kriminalna organizacija pod okriljem fife brutalno pokrala.darker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:57Iran je trebao dernut Zeland ili je trebao dernut Belgiju sa igracem manje.Cak i u zadnjoj utakmici nisu iskoristili penal.Tako da ja stvarno ne znam sta je njima vise trebalo.Moras imat mnogo,mnogo srece da prodjes sa tri boda .Oni je nisu imali i to je to.Zao mi je samo zbog tog sto su ih Ameri mezetili sa smjestajem i transferima.Potrefilo se ovaj put da oni zijane na ovaj nacin,a uvijek zijani neko
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bavariapivo
- Kontakt:
kako su to njih majke ti pokrali, u kojoj utakmici, koje scene?Saurman je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:53To i dalje ne mjenja činjenicu da ih je sudijska kriminalna organizacija pod okriljem fife brutalno pokrala.darker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:57Iran je trebao dernut Zeland ili je trebao dernut Belgiju sa igracem manje.Cak i u zadnjoj utakmici nisu iskoristili penal.Tako da ja stvarno ne znam sta je njima vise trebalo.Moras imat mnogo,mnogo srece da prodjes sa tri boda .Oni je nisu imali i to je to.Zao mi je samo zbog tog sto su ih Ameri mezetili sa smjestajem i transferima.Potrefilo se ovaj put da oni zijane na ovaj nacin,a uvijek zijani neko
jesu imali sami sve u svojim rukama/nogama, jesu, sta su postigli? remi protiv najslabije repke u grupi, pola sata igrac vise portiv belgije i bunkerisanje, gdje su imali cak isto srece, sto nisu dobili mozda isto crveni zbog faula na trossardu, i promase jedanaesterac u zadnjoj utakmici.
ljudi se sami izbacili sa prvenstva, a to vase cmizdranje zbog njih je smijesno do bola, bas se vidi da niste u vinklu, i da samo zbog nekih vama poznatih razloga favorizirate irance i pisete nebuloze fifa ono fiifa ovo, sudije ono sudeije ovo, a ljudi nesposobni da sami zavrse utakmice, a nije da nisu imali sanse za to.
i pokazite mi molim vas gdje su to unakazali i masakrirali sudije irance u bilo kojoj tekmi
Sta je samo njima ponisten gol zbog centimetarskog ofsajda?To nisam upratio.Saurman je napisao/la: ↑29 jun 2026, 16:53To i dalje ne mjenja činjenicu da ih je sudijska kriminalna organizacija pod okriljem fife brutalno pokrala.darker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:57Iran je trebao dernut Zeland ili je trebao dernut Belgiju sa igracem manje.Cak i u zadnjoj utakmici nisu iskoristili penal.Tako da ja stvarno ne znam sta je njima vise trebalo.Moras imat mnogo,mnogo srece da prodjes sa tri boda .Oni je nisu imali i to je to.Zao mi je samo zbog tog sto su ih Ameri mezetili sa smjestajem i transferima.Potrefilo se ovaj put da oni zijane na ovaj nacin,a uvijek zijani neko
Pa sta je vama sudija tu zgrijesio?Bio je gol u sudijskoj nadoknadi i frajer produzio utakmicu kako se produzi u svim mecevima gdje imas gol u nadoknadi vremena.JohnCleese je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:09Da Iran je trebao, ali sudija je morao.
Meni je ljudi zai sto su ih j3bavali nefudbalskim stvarima,al ovo ostalo dzaba pricate.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Imali su Austrijanci neiskoristen napad nakog polaska sa centra, pa nakon toga nekakav glavomet na sredini terena i ulazak u 96u minutu..darker10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:39Pa sta je vama sudija tu zgrijesio?Bio je gol u sudijskoj nadoknadi i frajer produzio utakmicu kako se produzi u svim mecevima gdje imas gol u nadoknadi vremena.JohnCleese je napisao/la: ↑29 jun 2026, 15:09Da Iran je trebao, ali sudija je morao.
Meni je ljudi zai sto su ih j3bavali nefudbalskim stvarima,al ovo ostalo dzaba pricate.
Ne sve to slavlje ekipe Alzira nakon gola je skroz kratko trajalo jer sjecam se da idu repeticije gola jos uvijek, a igra uzivo ovamo vec pocela..
Praksa je produziti eventualno 1 min nakon gola i sudije se striktno drze da sviraju kraj po isteku vremena, barem na ovom prvenstvu.
Meni nije ok da se igralo 96e minute, ali tebi jest i cemu dalje raspravljati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ono je bio zadnji napad Austrije. Vrlo lako je mogao zadnji centaršut završiti krivo i da sudija svira kraj. Umjesto da se priča o najboljoj utakmici grupne faze, govori se o namještaljkama koje nemaju veze s mozgom.
Kako nemaju jesi gledao video Arnautović govori Petkoviću “nismo se dogovori ovako, sto ste zabili gol?”ArtemisFowl je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:29Ono je bio zadnji napad Austrije. Vrlo lako je mogao zadnji centaršut završiti krivo i da sudija svira kraj. Umjesto da se priča o najboljoj utakmici grupne faze, govori se o namještaljkama koje nemaju veze s mozgom.
Da ima pravde pokrenula bi se istraga i suspendovali bi obje reprezentacije
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
ko komentarise ovu tekmu
Nadam se samo da ce Spanija i Svica pregaziti Austriju i Alzir. Ogaditi im fudbal 
Ne smiju ni igrači istog tima pokrivati usta
Trenutno korisnika/ca: CHR, feniksptica, Fudo, Goalgetter, Soli, SSj4, Wilshere10 i 33 gosta.