FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da smo pobjedili one dvije utakmice kod kuce (koje smo izgubili, ne sjecam se protiv koga
) imali bi sad 55 pojena sto bi znacilo vrh tabele. Tako da manje vise mi smo sami krivi sto ove sezone titula nece ostat na Grbavici al eto nadam se da cemo uzet kup. Pogotovo posle one prve utakmice gdje je bilo kriminalno gledat kakve su sve sanse promasene.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ti si bas kompetentan za rasudjivanje i ocjenjivanje...IDI BERI BAJE...vidimo se 25.05...bilinopolje je napisao/la:da se prosetate ligom jeli ma sarajevo vas je veceras nadigralo u svi segmentima igre niste sutnuli na gol a za mikrofone bht1 vi strumfovi nepricajte nista u kupu stavili ispod zidica na jugu mikrofone i akzu mi se culi grmila hahaha...ajte ba setajte se ligom hahazlaya_tm87 je napisao/la:Tekma fuj, pitari su mogli dati gol, mi nismo ni prismrdili kako treba. Treba se 100% fokusirati na kup, uzet' koju paru ako se ukine suspenzija saveza i napraviti jednu ekipu za sljedecu sezonu kako Bog zapovijeda, da se prosetamo kroz ligu kao nekad'...
p.s. valjda niko nije teze ozlijedjen nakon onoga na kraju. ono je sramota.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
buncas od smoga meni se cini, ko ovdje spominje navijace? prodji se ove teme ako nemas sta konstruktivno da napises... vidjecemo ko ce koga nadigrati u zenicibilinopolje je napisao/la:da se prosetate ligom jeli ma sarajevo vas je veceras nadigralo u svi segmentima igre niste sutnuli na gol a za mikrofone bht1 vi strumfovi nepricajte nista u kupu stavili ispod zidica na jugu mikrofone i akzu mi se culi grmila hahaha...ajte ba setajte se ligom hahazlaya_tm87 je napisao/la:Tekma fuj, pitari su mogli dati gol, mi nismo ni prismrdili kako treba. Treba se 100% fokusirati na kup, uzet' koju paru ako se ukine suspenzija saveza i napraviti jednu ekipu za sljedecu sezonu kako Bog zapovijeda, da se prosetamo kroz ligu kao nekad'...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ma bolje da nismo prvaci, samo bi se izblamirali u LP, ovako se mozda i moze proci eventualno jedno-dva kola u EL.sajo10 je napisao/la:Da smo pobjedili one dvije utakmice kod kuce (koje smo izgubili, ne sjecam se protiv koga) imali bi sad 55 pojena sto bi znacilo vrh tabele. Tako da manje vise mi smo sami krivi sto ove sezone titula nece ostat na Grbavici al eto nadam se da cemo uzet kup. Pogotovo posle one prve utakmice gdje je bilo kriminalno gledat kakve su sve sanse promasene.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Smogovce pa zar nevidis sta je momak napisao..smog mozak popio,pa sad i na vid udario izgledabilinopolje je napisao/la:da se prosetate ligom jeli ma sarajevo vas je veceras nadigralo u svi segmentima igre niste sutnuli na gol a za mikrofone bht1 vi strumfovi nepricajte nista u kupu stavili ispod zidica na jugu mikrofone i akzu mi se culi grmila hahaha...ajte ba setajte se ligom hahazlaya_tm87 je napisao/la:Tekma fuj, pitari su mogli dati gol, mi nismo ni prismrdili kako treba. Treba se 100% fokusirati na kup, uzet' koju paru ako se ukine suspenzija saveza i napraviti jednu ekipu za sljedecu sezonu kako Bog zapovijeda, da se prosetamo kroz ligu kao nekad'...

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
----------------FK Sarajevo ------------------- FK Željezničar
Šutevi-----------------------10-----------------------------------3
U okvir gola-----------------4------------------------------------0
Posjed lopte----------------56%--------------------------------44%
Ova statistika govori sve...
Jadno da jadnije ne može...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
bar imate vise prekrsajaAYAN je napisao/la:----------------FK Sarajevo ------------------- FK Željezničar

Tuga,jad i čemer,pa željo nije imao ni namjeru da napadne sarajevo.Nyema,šeha i čulum dobri sve ostalo ravno nuli.Šeha djeluje smireno i sigurno ko da brani 15 godina,danas me oduševio pod hitno mu dati kapitensku traku.Ja sam mislio da možemo dobiti torpedo pa da čekamo kiks borca u gradačcu a mi slavimo bod ko da smo igrali na nou kampu.Istu igru očekujem i u zenici možda samo umjesto lazara i bešlije budu igrali vasilić i mešić pa da ni kornera ne izvedemo.toliko sam se razočarao da mi se plače,prije tekme sam mislio ako bude remi da će se igrači sjebati ode titula a ono slavlje na jugu Ništa mi nije jasno,molim nekoga ako ima logićno objašnjenje da mi ovo objasni.
Malenima nema evrope, sad jasno cemu slavlje ?nidi je napisao/la:Tuga,jad i čemer,pa željo nije imao ni namjeru da napadne sarajevo.Nyema,šeha i čulum dobri sve ostalo ravno nuli.Šeha djeluje smireno i sigurno ko da brani 15 godina,danas me oduševio pod hitno mu dati kapitensku traku.Ja sam mislio da možemo dobiti torpedo pa da čekamo kiks borca u gradačcu a mi slavimo bod ko da smo igrali na nou kampu.Istu igru očekujem i u zenici možda samo umjesto lazara i bešlije budu igrali vasilić i mešić pa da ni kornera ne izvedemo.toliko sam se razočarao da mi se plače,prije tekme sam mislio ako bude remi da će se igrači sjebati ode titula a ono slavlje na jugu Ništa mi nije jasno,molim nekoga ako ima logićno objašnjenje da mi ovo objasni.
Logično objašnjenje je da naši "igrači" nemaju damu da napadnu i da se bore za titulu do kraja, nego ko kakve zdepi čuvaju 0:0 i zadovoljavaju se drugim mjestom... mizerija!nidi je napisao/la:Tuga,jad i čemer,pa željo nije imao ni namjeru da napadne sarajevo.Nyema,šeha i čulum dobri sve ostalo ravno nuli.Šeha djeluje smireno i sigurno ko da brani 15 godina,danas me oduševio pod hitno mu dati kapitensku traku.Ja sam mislio da možemo dobiti torpedo pa da čekamo kiks borca u gradačcu a mi slavimo bod ko da smo igrali na nou kampu.Istu igru očekujem i u zenici možda samo umjesto lazara i bešlije budu igrali vasilić i mešić pa da ni kornera ne izvedemo.toliko sam se razočarao da mi se plače,prije tekme sam mislio ako bude remi da će se igrači sjebati ode titula a ono slavlje na jugu Ništa mi nije jasno,molim nekoga ako ima logićno objašnjenje da mi ovo objasni.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
To da je sudija imao neujednačen kriterijum, je druga strana medalje...i zato Željo i ima više prekršaja...Naravno moram izuzeti neka glumatanja Bešlije i Višće, ali Stanića je Torlak dvatri puta dobro udario, što nije sankcionisano...uvrnuta_usta je napisao/la:bar imate vise prekrsajaAYAN je napisao/la:----------------FK Sarajevo ------------------- FK Željezničar
Međutim ipak suđenje je bilo monoooogo realnije od prosjeka PL BIH i to nije opravdanje za igru Želje u ofanzivi.
Bešlija nema kondicije za 20 minuta utakmice.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja sad s tekme, sto se tice utakmice jako losa prvo poluvrijeme smo dobro stajali imali smo par fini akcija ali bez zavrsnice, drugo poluvrijeme katastrofa nijedan sut, Sarajevo nista bolje gledajuci da im je ova pobjeda osiguravala evropu dok sad moraju strepiti, mi smo sa ovim bodom osigurali 2 mjesto i europu ali isto tako se oprostili od titule, zato se sad skoncentristi na kup jer utakmica u Zenici je utakmica sezone mislim sa ovakom ekipom drugo mjesto i osvajanje kupa da je za ovu sezonu je zadovoljavajuce.Sto se navijanja tice veceras smo pokazali kako se navija za voljeni klub. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
NYEMA glavni i odgovorni urednik naše odbrane! Sigurno najkorisniji i najbolji večeras. Bilo mi je malo krivo kad sam vidio da se nešto Amar ljuti na njega tamo zanjih 15-tak minuta. Jamak loš strava, Popović, Bešlija, Ćulum standardni. Višća meni izuzetno loš. Sve više uviđam da i nije neki igrač, možda to nikad neće ni postati. Ne znam šta je fazon, ali ja bih dao Stančeskom 90 minuta, vidi se da zna "igrat lopte", nije imao dovoljno vremena da se pokaže. Elvir Čolić isto lloš kao i uvijek skoro iako nije puno igrao, ali smo imali onaj jedan kontranapad i on je ujeb'o spetljao se... Sve u svemu jadno. Trenutno stanujem tu u neboderu pored stadiona a nije mi se dalo otići... PROMJENE NAM MNOGE TREBAJU!
Osim - drugo ime za Želju !
Iako ne igrom i ovaj put je derbi pokazao zasto je najveca utakmica u BiH. Sarajlije budite ponosni sto imate ovakvo nesto, bez obzira na sve. Mali broj drzava ima ovakvu utakmicu . . . Ne bih se osvrtao na samu utakmicu, igru i ostalo, jednostavno presretan sam jer se publika pocela vracati na derbi. Forza Zeljo !
JAMAK OUT
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
s obzirom da je derbi poceo u srijedu a zavrsio prije sahat vremena ti mozes ocekivati sta hoces mi smo vecaras ovjerili drugu poziciju a za kup ce mo vidjetinidi je napisao/la:Tuga,jad i čemer,pa željo nije imao ni namjeru da napadne sarajevo.Nyema,šeha i čulum dobri sve ostalo ravno nuli.Šeha djeluje smireno i sigurno ko da brani 15 godina,danas me oduševio pod hitno mu dati kapitensku traku.Ja sam mislio da možemo dobiti torpedo pa da čekamo kiks borca u gradačcu a mi slavimo bod ko da smo igrali na nou kampu.Istu igru očekujem i u zenici možda samo umjesto lazara i bešlije budu igrali vasilić i mešić pa da ni kornera ne izvedemo.toliko sam se razočarao da mi se plače,prije tekme sam mislio ako bude remi da će se igrači sjebati ode titula a ono slavlje na jugu Ništa mi nije jasno,molim nekoga ako ima logićno objašnjenje da mi ovo objasni.
-
- Kontakt:
I ja sam iz Zenice i svim srcem volim Zelju....'bordo_boy je napisao/la:Baš me zanima koju si ti utakmicu gledao...DAVID VILLA je napisao/la:Zeljeznicar-Sarajevo 0-0,steta sto nije bilo golova,bila je dobra tekma,gledao sam nesto malo...Zeljo mi je drag klub..
![]()
I baš mi je smiješno da si iz Zenice,a da voliš Želju!
iskreno, sa ovakvom igrom, nisam jos uvijek ubjedjen da smo sigurni drugi. imamo kuci zrinjski i borac, te u gostima buducnost i rudar. po meni, najlaksa tekma u banovicima, a ostalosreca je napisao/la:s obzirom da je derbi poceo u srijedu a zavrsio prije sahat vremena ti mozes ocekivati sta hoces mi smo vecaras ovjerili drugu poziciju a za kup ce mo vidjetinidi je napisao/la:Tuga,jad i čemer,pa željo nije imao ni namjeru da napadne sarajevo.Nyema,šeha i čulum dobri sve ostalo ravno nuli.Šeha djeluje smireno i sigurno ko da brani 15 godina,danas me oduševio pod hitno mu dati kapitensku traku.Ja sam mislio da možemo dobiti torpedo pa da čekamo kiks borca u gradačcu a mi slavimo bod ko da smo igrali na nou kampu.Istu igru očekujem i u zenici možda samo umjesto lazara i bešlije budu igrali vasilić i mešić pa da ni kornera ne izvedemo.toliko sam se razočarao da mi se plače,prije tekme sam mislio ako bude remi da će se igrači sjebati ode titula a ono slavlje na jugu Ništa mi nije jasno,molim nekoga ako ima logićno objašnjenje da mi ovo objasni.

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- samir_tm87
- Kontakt:
Husein Bolt obiljezio tekmu 

Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, Hrasno15, MrAmarOsim, sebalos i 59 gostiju.