pa ima,i kad je izbija ne moze dobacit daleko
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
e cuj ima izvanredan udarac, ne znam jel osuto 5 puta ukupno u karijeri izvan 16
🔵⚪
- invincible1921
- Kontakt:
Protiv Svice ubio kerima par puta "mekim pasom"...ovaj je jedva primirio
=\_1921_/=
-
FerdinandF
- Kontakt:
Dzaba dobar šut kad ne dođe nikad ni do 30 m od protivničkog gola.
Samo ovo za mekan i dobar pass je istina, ja kao najveći zagovornik Bašića mislim da je Benjamin, u svojoj najboljoj formi, bolji u ovom segmentu, i to se moglo vidjeti kod Benjamina u ranijoj igri, ali ovo što pruža u zadnje vrijeme je katastrofa, čak i kratki passovi su nekakvi siloviti i nepromišljeni, pretpostavljam da ne igranje u klubu doprinosi svemu tome.
Ako se sjetite on je imao onih momenata genijalnosti, dugog pasa u trepavicu i slično, a sad ti drago ako ne ubije Katica povratnim passom.
Ako se sjetite on je imao onih momenata genijalnosti, dugog pasa u trepavicu i slično, a sad ti drago ako ne ubije Katica povratnim passom.
- signalidunapark
- Kontakt:
To je sve zbog neigranja u klubovima.Micron je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:01Samo ovo za mekan i dobar pass je istina, ja kao najveći zagovornik Bašića mislim da je Benjamin, u svojoj najboljoj formi, bolji u ovom segmentu, i to se moglo vidjeti kod Benjamina u ranijoj igri, ali ovo što pruža u zadnje vrijeme je katastrofa, čak i kratki passovi su nekakvi siloviti i nepromišljeni, pretpostavljam da ne igranje u klubu doprinosi svemu tome.
Nema automatiku i gotovo.
- invincible1921
- Kontakt:
Pisem jos od prije baraza,,,,trenutno uopste nije ni bitno toliko sta Tahirovic moze a sta ne moze,,,,bitno je da covjek radi neigranja u klubu i losih predstava u reprezntaicji doslovno ne postoji na terenu. U situacijama kad nam treba svaki igrac 100% da da od sebe, on se krije po terenu...to je toliko ocigledno da je i golim okom vidljivo a kamol da uzmes neku statisticku analizuMicron je napisao/la: ↑29 jun 2026, 11:01Samo ovo za mekan i dobar pass je istina, ja kao najveći zagovornik Bašića mislim da je Benjamin, u svojoj najboljoj formi, bolji u ovom segmentu, i to se moglo vidjeti kod Benjamina u ranijoj igri, ali ovo što pruža u zadnje vrijeme je katastrofa, čak i kratki passovi su nekakvi siloviti i nepromišljeni, pretpostavljam da ne igranje u klubu doprinosi svemu tome.
Kad krenemo naprijed ne zeli loptu, ako je i dobije ide panican pas ili vasilju ili uvali nekom vruc krompir ...po sistemu prvom do sebe i not my problem
U odbrani trci u prazno, niti dupla koga, niti pomaze niti ista,,,,trci ko muha bez glave i jedini doprinos koji nam donosi je "hajde alija da je vise vojske"...da ga mozda pogodi koja lopta kad sutne neko, ali ne jer se on nesto postavlja nego jednostavno jer se nalazi tu u sluzbi cunja ili stolice...
Ja vjerujem da on ima potencijal ako nista da bude u nasj repreztnaciji koja je tolko losa u sredini, ali ako ne nastavi igrat u klubu i ne digne formu, ja zaista ne vidim poentu da ga se uopste poziva vise.
Ok nisu ni ostali veznjaci pljacka, ali ne vidim zaista poentu da nekog ovkavog igraca imas stalno u prvih 11
=\_1921_/=
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ima izvanredan udarac. Vrlo čist, jak. To što ga ne koristi je drugi par rukava, ali odokativno - gol protiv San Marina, dva udarca sa ruba šesnaesterca protiv Italije, penal protiv Italije. Dakle, tehnički, ima jako čist udarac.
E sad, kao što rekoh, drugi je par rukava je što ga ne koristi - a ne koristi ga zato što ne ulazi u posljednju trećinu terena, ne upada iz drugog plana, nema dubine u svojoj igri.
Istina je da ima mekan pas samo sto je cesto prvom do sebe. Ima dobre i duge lopte sto je znao pokazati, i korneri su mu cesto vrlo dobri.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
BosnaJeSampion
- Kontakt:
Pogodio je i precku iz slobodnjaka, ne sjecam se protiv koga je bilo
Protiv Rumunije u ZeniciBosnaJeSampion je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:40Pogodio je i precku iz slobodnjaka, ne sjecam se protiv koga je bilo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Realno Tahirovic kad je usao protiv Katara mi vise nismo bili suplji, a protiv Švicarske je izašao u 70 minuti kad je bilo 0:0
Šta god ko pričao mi s njim imamo rezultate i nismo šuplji u sredini, a to da smo napadački limitirani slažem se
Danas moderni veznjaci poput Rodrija igraju i odbranu i napad, a mi takvog igrača nemamo. Ima 23 godine nadam se da će mu ovo iskustvo valjati za par godina
Šta god ko pričao mi s njim imamo rezultate i nismo šuplji u sredini, a to da smo napadački limitirani slažem se
Danas moderni veznjaci poput Rodrija igraju i odbranu i napad, a mi takvog igrača nemamo. Ima 23 godine nadam se da će mu ovo iskustvo valjati za par godina
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ne moze u Danskoj da igra, bas ce igrati u Dortmundu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://sport.sky.de/fussball/artikel/t ... eblog-body
"Benjamin Tahirović impresionira Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu. Nekoliko klubova prati centralnog veznog igrača. Prema Sky Sportu, BVB je također signalizirao interes.
Kontakt je uspostavljen s igračevim timom - pa čak i s Bröndbyjem još u martu. Tahirović ostaje na užem izboru BVB-a. Očekuje se da će koštati manje od deset miliona eura, ali bi to i dalje bila rekordna prodaja za Bröndby."
"Benjamin Tahirović impresionira Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu. Nekoliko klubova prati centralnog veznog igrača. Prema Sky Sportu, BVB je također signalizirao interes.
Kontakt je uspostavljen s igračevim timom - pa čak i s Bröndbyjem još u martu. Tahirović ostaje na užem izboru BVB-a. Očekuje se da će koštati manje od deset miliona eura, ali bi to i dalje bila rekordna prodaja za Bröndby."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mora ni preći ali samo kako ima uopšte interes kluba kao što je Bvb.
Onda on ima nešto što mi baš ne vidimo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
General505
- Kontakt:
Prvi intervju:
Samo Bosna i Hercegovina, i samo Bosna i Hercegovina...
Daj ja ću prvi ...

U rupee miševiii

Miševi i čaršijaneri kritikuju a dečkoo uriniraa konstantnoo i igrom i transfer vijestima
Daj ja ću prvi ...
U rupee miševiii
Miševi i čaršijaneri kritikuju a dečkoo uriniraa konstantnoo i igrom i transfer vijestima
Kakva ti sizifrena cijepanja imas druze
Benjo ako ce preci u Dortmund ako mi osvojimo svjetsko
Benjo ako ce preci u Dortmund ako mi osvojimo svjetsko
Na primjeru Benjamina, balije iznova i iznova pokazuju koliko su fudbalski nepismen narod.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:41Prvi intervju:
Daj ja ću prvi ...
U rupee miševiii
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, aqarius, AzRimiRzA, Beli98, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, James1987, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, omanovski, perun, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich i 316 gostiju.