U onoj objavi što su obrisali su napisali da saradnja počinje od 1.1.2027.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:35Dresovi strasni, ali macron? Sta bi sa adidasom?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Sa Adidasom pocinje pocetkom 2027. godine.. S obzirom na situaciju u klubu, i to je upitno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:35Dresovi strasni, ali macron? Sta bi sa adidasom?
Ma sta ce nam adidas makron je top
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ugovor sa Macron traje do 01.01.2027 kako sam ja skontao, zato je ona objava za Adidas povucena.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:35Dresovi strasni, ali macron? Sta bi sa adidasom?
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
A ‘27 tek, ja konto za novu sezonu, sve u svemu, dobri su pravo.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- dubioza144
- Kontakt:
Uvijek smo kasnili sa dresovima samo sad dresovi na vrijeme a ostalo nista, sve u svemu moćni dresovi 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Znaci ako je bilo dugovanja prema dobavljacu oni su izmireni, inace dresovi bi kasnili.
Ovi dresovi mi daju neku nadu da će sve biti ok kontam da bi kasnili da je baš takvo rasulo kako se pokušava predstaviti
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma ne vjerujem ja da ima bilo kakvih dugova, ovo je nesto vece od toga.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:43Znaci ako je bilo dugovanja prema dobavljacu oni su izmireni, inace dresovi bi kasnili.
Dresovi najbolji unazad 10 godina mozda i vise, gostujuci bi na svadbu obuko.
Daleko najljepši dresovi otkako je Macron, samo me idalje nervira jer ni na jednim dresovima od 2020. nije originalan grb kluba. Što uzimati generički Adidas pored ovakvog Macrona, lijep dizajn a i kvalitet je top.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
- WeekendOffender
- Kontakt:
Dobri su dresovi, pruge + kragnica malo retro fazon, moglo bi se opet kakvo retro gostovanje uraditi ko u Tuzli 2024te 
Curva Sud
- MisterBlue
- Kontakt:
Dresovi su top odavno nisu bili ljepši i zadržao bih Macron upravo iz ovih razloga što mi možemo dizajnirati sebi dresove a Adidas kaže evo ti katalog i biraj.
Slažem se s ovim gore, logički gledano da si u dugovima da nemas prebijene, da je situacija pred bankrotom zar bi dresovi bili predstavljeni mjesec dana prije početka lige a uvijek smo do sada prvih par kola igrali u onim trening dresovima. Bravo za dizajn još jednom i samo naprijed Željkane!
Slažem se s ovim gore, logički gledano da si u dugovima da nemas prebijene, da je situacija pred bankrotom zar bi dresovi bili predstavljeni mjesec dana prije početka lige a uvijek smo do sada prvih par kola igrali u onim trening dresovima. Bravo za dizajn još jednom i samo naprijed Željkane!
Znali smo mi dresove predstavljati prije 5-6 godina duboko u oktobar, stoga slažem seMisterBlue je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:58Dresovi su top odavno nisu bili ljepši i zadržao bih Macron upravo iz ovih razloga što mi možemo dizajnirati sebi dresove a Adidas kaže evo ti katalog i biraj.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Haris is on fire! Odlicni dresovi i repke i Zelje sad, svaka cast da vam budu sretni. Lp iz Tuzle!
#CarsijaOdjebi
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:08Haris is on fire! Odlicni dresovi i repke i Zelje sad, svaka cast da vam budu sretni. Lp iz Tuzle!
Kad vidim da neko napise željkane momentalno bi povratio. Kakve seljačine fuj
Postajemo fk uskoro ili fk naredni dani.Arma00 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:15"U narednim danima očekuje se dolazak prvih ljetnih pojačanja, a rukovodstvo kluba zajedno sa stručnim štabom radi na dovođenju igrača koji bi dodatno ojačali konkurenciju u svim linijama tima. Također, uskoro bi trebao biti predstavljen kompletan plan priprema, uključujući kontrolne utakmice koje će poslužiti za uigravanje ekipe pred početak nove sezone."
Reakcija javnosti kao da je riječ o ritmickoj sekciji Đurđevika. Poravnilo sve.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nista, imamo ugovor sa Macronom.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:35Dresovi strasni, ali macron? Sta bi sa adidasom?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Imamo mi sad 100 k dnevnoELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 20:10Joj Nodi i ti ga izvalis, bolan ofiras se.
Livaja ima 100.000 eur mjesecno u Hajduku i fol mi pricamo sa njim hahahaha.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Anex, rama21, ShojaStojan i 27 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)