Početnih 11 protiv Veleža je ekipa za Inter i to će se uigravati. Ne do Bog povrede pa da mora biti neka rotacija ali to je to.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:12Na osnovu utakmice s velezom, kojih bi prvih 11 voljeli vidjeti?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam da li, Ljajic i Živković mogu zajedno igrati, pogotovo protiv jačih ekipa.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da je Elezi siguran u prvih 11, jedino ako nema već dogovoren neki transfer pa ga je poštedio sad.MSOZ101 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:50Početnih 11 protiv Veleža je ekipa za Inter i to će se uigravati. Ne do Bog povrede pa da mora biti neka rotacija ali to je to.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:12Na osnovu utakmice s velezom, kojih bi prvih 11 voljeli vidjeti?
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne znam. Protiv Veleža sam vidio da je Živković konstantno držao širinu, a Hujber ulazio unutra odnosno bio opcija bliže ili unutra 16m. Elezi to ne može raditi, mislim može ali ti zadaci nisu ni blizu onoga što bi on trebao raditi i što najbolje radi. Ljajić i Mikić su sigurni starteri.DoktorXabaras je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:19Mislim da je Elezi siguran u prvih 11, jedino ako nema već dogovoren neki transfer pa ga je poštedio sad.MSOZ101 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:50Početnih 11 protiv Veleža je ekipa za Inter i to će se uigravati. Ne do Bog povrede pa da mora biti neka rotacija ali to je to.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 17:12Na osnovu utakmice s velezom, kojih bi prvih 11 voljeli vidjeti?
Mikic ce nama biti pravo pojacanje. On je meni odigrao jako dobru sezonu u zrinjskom. I europu je igrao jako dobro. Bas zahvalan igrac i igrac zadatka. Nije sad nesto atraktivan za gledati ali je itekako efikasan.
- belosevic23
- Kontakt:
Slazem se koristan igrac, nesto slicno kao Kiš, voli asistirati, tehnicki dobar, vecinom dobro odabere između šuta i asistencije, ima osjecaj za igru
Banic
Ivanisevic Gojkovic Maroodza
Hujber Cimirot Elezi Galesic Kosi
Mikic Ljaljic
mislim da ce ovo ici protiv finaca. Sad jedino ako Barisic bas iskoci pa da njega umjesto Mikica gurne naprijed.
e sad sta sa Ljajicem u ovom sistemu ga vidim samo kao drugog napadaca jer ne vjerujem da moze u Zekicevom sistemu igrati u sredini jer tu bas treba fizicki spreman igrac.
Ali mislim da trenutno ovo mize zadovoljiti nase potrebe, naravno ako tu dodje neko sto kaze ZZ da odma pravo razliku od prvog dana dolaska ali ko to moze biti i gdje vidket cemo u slijedecih par dana.
Ivanisevic Gojkovic Maroodza
Hujber Cimirot Elezi Galesic Kosi
Mikic Ljaljic
mislim da ce ovo ici protiv finaca. Sad jedino ako Barisic bas iskoci pa da njega umjesto Mikica gurne naprijed.
e sad sta sa Ljajicem u ovom sistemu ga vidim samo kao drugog napadaca jer ne vjerujem da moze u Zekicevom sistemu igrati u sredini jer tu bas treba fizicki spreman igrac.
Ali mislim da trenutno ovo mize zadovoljiti nase potrebe, naravno ako tu dodje neko sto kaze ZZ da odma pravo razliku od prvog dana dolaska ali ko to moze biti i gdje vidket cemo u slijedecih par dana.
Tek sada vidjeh ovaj I jeste ljepsi
Kupre odličan i zahvalan igrač, samo da ga se ne koristi nigdje osim na lijevom boku!!!
Bravo Mihael

- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mamić, tata igrice.
Još kad bi mi poćeli cjeniti ono što imamo..
Doktor za retardaciju.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bravo Kupresak

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gdje ide Kuprešak i kol'ko para?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kupresnik-Mikic

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
On je najkorisniji u zadnjoj trećini terena. Tek kada je prebačen na krilne pozicije bliže golu, počeo je davati doprinos i uticati na igru. On ne može biti bek, defanzivno ne nudi ništa, niti ima moć ponavljanja. Kako ne shvatate, jbt...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: almir2018, AvantiBL, Bordo10, dariolovrinovic00, Fudo, HZbec, johntravolta123, Kimun, Laganini1986, Lokomotifa, Obdunsmen, Pitar6785, RajvoSa89, SamoTi4000, Shevko, SHZ82, Tracy3McGrady, w0st, Zalayeta22 i 159 gostiju.
.png)