Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Eno Juka trenira u Areni 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- TripleThreat
- Kontakt:
Što se mene tiče, sve ispod 20-ak razlike protiv Turske i ispod 30-ak razlike protiv Srbije mi je svarljivo.
Mi sa ovakvim izuzetno krnjim sastavom igramo sa 2 od vjerovatno top 3 reprezentacije Evrope. Iako Srbija nije u punom sastavu, ima drugih otežavajućih faktora što se tiče te utakmice.
Nažalost, ove utakmice imaju potencijal onih rezultatskih sramoćenja kao prije 10-ak godina.
Mi sa ovakvim izuzetno krnjim sastavom igramo sa 2 od vjerovatno top 3 reprezentacije Evrope. Iako Srbija nije u punom sastavu, ima drugih otežavajućih faktora što se tiče te utakmice.
Nažalost, ove utakmice imaju potencijal onih rezultatskih sramoćenja kao prije 10-ak godina.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Helemnejse
- Kontakt:
Tom liku ne valja niko svakako
Simpaticna je meni ova ekipa
Luka Garza
Edin Atić
Adin Vrabac
Aleksandar Lazić
Darko Talić
Stefan Simanić
Amar Alibegović
Alen Pjanić
Amar Gegić
Kenan Kamenjaš
Alija Islamović
Reuf Livadić
Eman Šertović
Asim Gutić
Ko zna možda to bude i dobro?
Luka Garza
Edin Atić
Adin Vrabac
Aleksandar Lazić
Darko Talić
Stefan Simanić
Amar Alibegović
Alen Pjanić
Amar Gegić
Kenan Kamenjaš
Alija Islamović
Reuf Livadić
Eman Šertović
Asim Gutić
Ko zna možda to bude i dobro?
Pojavio se i Biberovic na zadnjem treningu Turaka...
Koji bi igrač dero koljena u kvalifikacijama i onda tek tako batalio prvenstvo. I to prvenstvo na koje se ide s jakim timom i može se proslavit još više. Pa zato se i trenira i igra svaki dan. Bezze nam je ovo osuđivanje a sami se znamo povrjedit tipkajući po forumuCAZIN je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:02nama izgleda da izbjegava ali možda je fakat situacija kako je Gjergja prenio.
Bolje da se popljuje Biberoglu nego Musa i ako bude u rosteru i ako ne bude.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- Shategabri
- Kontakt:
Branio sam ga, al ovaj obrazac gdje igra za klub, pa kad treba da igra za reprezentaciju, onda je povrijeđen, treba na operaciju, treba mirovati, treba ne znam šta.Maverick je napisao/la: ↑30 jun 2026, 08:47Koji bi igrač dero koljena u kvalifikacijama i onda tek tako batalio prvenstvo. I to prvenstvo na koje se ide s jakim timom i može se proslavit još više. Pa zato se i trenira i igra svaki dan. Bezze nam je ovo osuđivanje a sami se znamo povrjedit tipkajući po forumu![]()
Da je to bilo dok je za klub nastupao, riječ ne bih rekao.
Ovako, za klub mora, za reprezentaciju kako mu se hoće.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.