02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Najgore suđenje smo imali sa UEFA sudijom Portugalac protiv Švajcarske.
Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
I Kanada je dosta bolja od JAR, veća razlika nego kod nas, tako da ovo ne mora značiti ništa. I ova večeras utakmica isto tako, Njemačka-Paragvaj. Tu su baš očite razlike i prednosti. Jeste SAD nominalno jača od nas, ali ne toliko koliko je Brazil od Japana pa mislim da te paralele ne stoje.
Mi ćemo, bez ikakve dileme, igrati našu igru, niski blok. To je ujedno i jedini mogući naxčin da igramo u ovom trenutku. Takva igra nam je, konačno, donijela prvenstvo.
Bit će na guzove, ali ovo se može dobiti. Rekao bih idealan protivnik: taman dovoljno jaki da ih shvatimo ozbiljno, ali i dovoljno slabi da ih možemo pobijediti, pa makar nakon 120 minuta.
Idemo djeco!!!
I Kanada je dosta bolja od JAR, veća razlika nego kod nas, tako da ovo ne mora značiti ništa. I ova večeras utakmica isto tako, Njemačka-Paragvaj. Tu su baš očite razlike i prednosti. Jeste SAD nominalno jača od nas, ali ne toliko koliko je Brazil od Japana pa mislim da te paralele ne stoje.
Mi ćemo, bez ikakve dileme, igrati našu igru, niski blok. To je ujedno i jedini mogući naxčin da igramo u ovom trenutku. Takva igra nam je, konačno, donijela prvenstvo.
Bit će na guzove, ali ovo se može dobiti. Rekao bih idealan protivnik: taman dovoljno jaki da ih shvatimo ozbiljno, ali i dovoljno slabi da ih možemo pobijediti, pa makar nakon 120 minuta.
Idemo djeco!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kvota na Brazil 1.85, na Kanadu 1.8, dok je na USA kvota 1.35231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:08Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
Idemo djeco!!!
Upravo sad jedan portal objavi, da su u toku pregovori izmedju agenta Tahirovica i Borusije Dortmund??? Ma dajjjjj....

Mozda nije veca razlika u kvalitetu ali je SAD domacin tako da ti to isto dodje kad poredis Japan i Brazil. A i Japan je vala ozbiljna ekipa.231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:08Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
Idemo djeco!!!
Uglavnom neka pobjeduju favoriti sve do nase utakmice sa SADom
Pazite sta pisete onaj debil Ganibeg proziva 
Ma ja sam muljao malo, al sad sam u Subotu pokidao Krizne ligamente tako da mjesec i po pauza. Sto je najbolje ni zena mi ne moze kukatiIceplayer je napisao/la: ↑29 jun 2026, 19:27Ima ovaj težak virus wc26GG3 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 19:24Ja sam na bolovanju vec 3 sedmice i do 17.08napapijri1987 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:06Ja sam uzeo godisnji od zadnje tekme do polufinala![]()
Mi cemo u srijedu penzionerski. Od 7 janje i rostilj pa u 2 tekma.![]()
![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nije neki portal, nego Sky Sports
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Samo nek nije africko-azijski sudija...mada mozda ovaj bude i gori, ako stigne zaliha bijelog
Nema ga tog sudije i siljenja Amerima kao domacinima, a da nas i nasu igru mogu pokopati ako budemo na nivou baraz utakmica.
Italiji smo uputili 30 suteva na gol. Neka se nađe ekipa koja im je uputiila pola od toga unazad 20 godina.
Sto se Amera tice. Nadam se da smo za koji promil povratili formu iz baraza kao ekipa. Vec sam pisao da za kakvih 30% slabije na terenu izgledamo nego u Martu mjesecu.
Naravno, malo srece nam treba. Zasluzili smo da nam se vrati od Danske do Nigerije. Za tamo neke Irske i Ukr u barazu krivi smo sami. Nudilo se, a mi zavrsili bas kako smo navikli.
Ciro je jedan.
Al kada su u pitanju ova reprezentacija i svasta u vezi iste, iskustvo i psihologija, za jedan ovakav trenutak Barbarez i Spaha mozda su najvazniji segment pripreme ovih momaka.
Misljenja sam da Amere sa nekoliko elbow i body check udaraca uopsteno, prvo treba usporiti u njihovom naumu da zabiju gol i time da igraju utakmicu kakvu onu zele.
Ukenjali smo sami sebe u Becu i protiv Svi, odbranom pod svaku cijenu.
Zato bi mi najvece razocarenje bilo da tu jednu utakmicu izgubimo zbog 1:0, a najvise zbog nas samih.
USA ima svoje adute, al za prolaz dalje su ekipa koja se nudi mnogo, mnogo vise nego sto mislimo ...
Italiji smo uputili 30 suteva na gol. Neka se nađe ekipa koja im je uputiila pola od toga unazad 20 godina.
Sto se Amera tice. Nadam se da smo za koji promil povratili formu iz baraza kao ekipa. Vec sam pisao da za kakvih 30% slabije na terenu izgledamo nego u Martu mjesecu.
Naravno, malo srece nam treba. Zasluzili smo da nam se vrati od Danske do Nigerije. Za tamo neke Irske i Ukr u barazu krivi smo sami. Nudilo se, a mi zavrsili bas kako smo navikli.
Ciro je jedan.
Al kada su u pitanju ova reprezentacija i svasta u vezi iste, iskustvo i psihologija, za jedan ovakav trenutak Barbarez i Spaha mozda su najvazniji segment pripreme ovih momaka.
Misljenja sam da Amere sa nekoliko elbow i body check udaraca uopsteno, prvo treba usporiti u njihovom naumu da zabiju gol i time da igraju utakmicu kakvu onu zele.
Ukenjali smo sami sebe u Becu i protiv Svi, odbranom pod svaku cijenu.
Zato bi mi najvece razocarenje bilo da tu jednu utakmicu izgubimo zbog 1:0, a najvise zbog nas samih.
USA ima svoje adute, al za prolaz dalje su ekipa koja se nudi mnogo, mnogo vise nego sto mislimo ...
Izgleda i sutra jedan debituje na ovom SP
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hajmo ovako:ArtemisFowl je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:14Kvota na Brazil 1.85, na Kanadu 1.8, dok je na USA kvota 1.35231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:08Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
Idemo djeco!!!
Brazil 926 mil.
Jap 277 mil.
Brazil vredniji 3,3 puta
Kanada 200 mil.
JAR 50.2 mil.
Kanada vrednija 4 puta
USA 382 mil.
BiH 143 mil.
USA vrednija 2,67 puta
Iz ovoga se čita da je u ovom tromeču najmanja razlika između SAD i BiH. O nekom općem dojmu, ili ako hoćeš reputaciji, da ne govorim...
Smatram i dalje da jr neumjesno postavljati paralele izneđu ovih utakmica i naše. Bilo bi neumjesno i da su ovi patametri još bliži, a kamo li ovako.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozda Tabak. De ne sluti sa Mujakicem
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Nije idealan. Idealno bi bilo da smo dobili slabiju, nervozniju, neutralnu ekipu. USA je domaćin, ima tempo, publiku, sudijski ambijent i fizičku prednost. Mi imamo šansu ako ne primimo gol u prvih 20 minuta, ne pravimo glupe faulove oko šesnaesterca, izdržimo njihov prvi fizički nalet, pogodimo iz prekida ili polukontre, utakmicu uvedemo u nervozu od 60. minute nadalje.231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:08Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
Idemo djeco!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Mislim da kladionice barataju s puno više podataka od same vrijednosti ekipe na transfermarktu.231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:04Hajmo ovako:ArtemisFowl je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:14Kvota na Brazil 1.85, na Kanadu 1.8, dok je na USA kvota 1.35231983 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:08Dosta je veća razlika između Brazila i Japana nego SAD-BiH.
Idemo djeco!!!
Brazil 926 mil.
Jap 277 mil.
Brazil vredniji 3,3 puta
Kanada 200 mil.
JAR 50.2 mil.
Kanada vrednija 4 puta
USA 382 mil.
BiH 143 mil.
USA vrednija 2,67 puta
Iz ovoga se čita da je u ovom tromeču najmanja razlika između SAD i BiH. O nekom općem dojmu, ili ako hoćeš reputaciji, da ne govorim...
Smatram i dalje da jr neumjesno postavljati paralele izneđu ovih utakmica i naše. Bilo bi neumjesno i da su ovi patametri još bliži, a kamo li ovako.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Meni svaki video s bilo kojeg treninga iz amerike od prvog dana, izgleda mrljavo. Sve nesto s deset posto snage, bezvoljno, mrljavo, sporo.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma ide Sergej all in.
Krece sa Tabakovicem i Dzekom kao protiv Austrije. U prvih 20-ak minuta zabijamo za 1-0 i onda necemo parkirat autobus nego traktor,kamion i autobus ispred naseg gola. Od 50- te minute ulaze Demirovic i Mahmic umjesto ova dva jablana i Demi udara zadnji ekser u tabut zvani USA nekim golom nakon kontre.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, aqarius, AzRimiRzA, Beli98, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, James1987, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, omanovski, perun, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich i 313 gostiju.