Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Pejčinović ako gleda izabrat ce perspektivniju repku. Ovi migranti su tanjez od ekipe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno velika tuga u Njemačkoj i Tel Avivu 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovo ce Njemacka na produzetke uzeti.
sace nekad i konstatacija kako se brkica okrece u grobu
Pa kako Francuzi, Englezi i Holanđani igraju, pogotovo kako Francuzi igraju dobroLavcina je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:15Kakav buraz nacionalni naboj, kad nemaju 10% pravih Njemaca u ekipi. Sve uvozna roba iz Afrike najvise.RollingPaper je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:12Pisao sam vec o tome, Svabama fali nacionalnog naboja, igraju kao da im je mrsko. Nagelsman je dobar takticar ali motivator 0 bodova.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
El Mala je za Wirtza Robinho
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Wilshere10
- Kontakt:
Ovi iz Bayerna najgori na terenu 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
tako je.
gazi izraelce
gazi izraelce
Kimmich na beku nema smisla.
Pavlović bez Kimmicha nema smisla u sredini.
Havertz i Sane nemaju funkciju nikakvu.
Undav mora igrati na CF da bi bio koristan.
Meni nije jasno da stotine miliona ljudi ovo vide, osim covjeka koji je placen za to.
Neces vidjet Ancelottija da igra igraca na neprirodnoj poziciji.
Meni nije jasno da stotine miliona ljudi ovo vide, osim covjeka koji je placen za to.
Ne znam 5 igraca Njemacke gdje igraju i ko su kad racunam rahmetli Enkea
Nekad je bio samo Asamoah, sad 50% crnci, ja mislim da se nasladjuje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
wirc na krilu je isto ko nojer na krilu
Ne mogu da vjerujem da Nagelsmanu igraju Pavlović, Brown, Kai i Sane, a na klupi sjede Stiller, Raum, Musiala, Leweling, pa čak i Woltemade koji bi im po meni dao bolji spacing u napadu u odnosu na Havertza.
A ovo raubanje Kimmicha na beku je tek priča za sebe, ja ne znam ima li on u ovom rosteru ijednog desnog beka, je li ovaj Ouedrago desni bek? Frajer uništi ponajbolju šesticu na svijetu trošeći ga na beku.
A ovo raubanje Kimmicha na beku je tek priča za sebe, ja ne znam ima li on u ovom rosteru ijednog desnog beka, je li ovaj Ouedrago desni bek? Frajer uništi ponajbolju šesticu na svijetu trošeći ga na beku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovoj Njemačkoj je bolje i sad da ispadnu nego da ih Francuzi isprate sa 3-4 razlike u osmini.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ej tebe, znaš li od kada crnje igraju za pomenute repke.Lynx je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:20Pa kako Francuzi, Englezi i Holanđani igraju, pogotovo kako Francuzi igraju dobroLavcina je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:15Kakav buraz nacionalni naboj, kad nemaju 10% pravih Njemaca u ekipi. Sve uvozna roba iz Afrike najvise.RollingPaper je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:12Pisao sam vec o tome, Svabama fali nacionalnog naboja, igraju kao da im je mrsko. Nagelsman je dobar takticar ali motivator 0 bodova.
Još im majke nisu iz tih zemalja kao kod švaba.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovo ce Svabe okrenuti taman zabili u 90 i 92..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
zeljovac21
- Kontakt:
Osim sto mu martinelli igra amf-acoelho41 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 23:21Kimmich na beku nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kouadio, Lavcina, Markinhio, napapijri1987, rossonero85 i 51 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)