SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
80 ' minut:
FK Topnici - SK Stolac Hercegovina 3:0 (Admir_Sa x2, Babinho)
FK Topnici - SK Stolac Hercegovina 3:0 (Admir_Sa x2, Babinho)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e foliraj se tu ,igrali protiv jednog igrača ,vas trojica i opet si prepiso ,udaviću teLBJ MVP je napisao/la:Spielfuhrer za sada 2 pogodio,ali pobjeda je osigurana ne može niko sam protiv prve ekipe
i kod nas Leidson pogodio derbi i vodimo 2:0adis.p je napisao/la:Bravo za nas......ja i kapiten pogodili Sarajevo - Zeljo 0 0 i sad imamo 3-0...![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- __Liedson__
- Kontakt:
Liedson je pogodio i Auxerre,dakle 3-0 !Zagor je napisao/la:i kod nas Leidson pogodio derbi i vodimo 2:0adis.p je napisao/la:Bravo za nas......ja i kapiten pogodili Sarajevo - Zeljo 0 0 i sad imamo 3-0...![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da sam opet ostavljen na cjedilu
Ovo više nema smisla, haj ribery nije gotovo nikako tu, ali Emir do jučer chata, a nije mogao odigrati parove.
Momci (zaista ozbiljno) ako vam se ne igra slobodno recite, dovoljno što me Bayern mlati po glavi, pa mi treba da i od vas dobijam po ušima.
Uputit ću vam još jednom PP (sličnog sadržaja) i onda ćemo vidjeti kako (i da li) dalje)?!
Ovo više nema smisla, haj ribery nije gotovo nikako tu, ali Emir do jučer chata, a nije mogao odigrati parove.
Momci (zaista ozbiljno) ako vam se ne igra slobodno recite, dovoljno što me Bayern mlati po glavi, pa mi treba da i od vas dobijam po ušima.
Uputit ću vam još jednom PP (sličnog sadržaja) i onda ćemo vidjeti kako (i da li) dalje)?!
Vom Jäger zum Gejagten
Nek barem vas ide kad je mene stalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet @legenda strasan. Izgleda da cu i ja pogoditi nakon 2 utakmice, sto je dobro svakako. Imamo sanse da udjemo u drugu ligu.
- neutralan__
- Kontakt:
Odlično...polako se vraćamo tamo gdje nam i mjesto - 1. liga__Liedson__ je napisao/la:Liedson je pogodio i Auxerre,dakle 3-0 !Zagor je napisao/la:i kod nas Leidson pogodio derbi i vodimo 2:0adis.p je napisao/la:Bravo za nas......ja i kapiten pogodili Sarajevo - Zeljo 0 0 i sad imamo 3-0...![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
..onom nekidan recenicom da sam slab strijelac si me dodatno motivisao,legao je hattrick !Faraon iz Visokog je napisao/la:Bravo za muhovica,s dva gola vodi Pivopije do pobjede
Pivopije-Formula 3:1 FT (muhovic 3x - johnyhz)
..idemo dalje momci,moramo se boriti za to 3.mjesto koje vodi u baraz !
..Pivopije su dobile 3:1,a ne 2:1,molim vas ispravite
..nije mi upisan gol Auxerre 1:0 
hohoho nisam bio kuci citav dan i sad udjem i imam sta vidjeti, 3 gola i pobjeda sa igracem manjedrH je napisao/la:Brawo defender kralju hat-trick i vodimo 3:0 i pobjedili smo, vidicemo jos koji ce biti konacni rezultat, zlata vrijedna pobjeda! Jos jednom svaka cast
svaka cast, samo ovako nastaviti i lagano u drugu ligu
muhovic je napisao/la:..Pivopije su dobile 3:1,a ne 2:1,molim vas ispravite..nije mi upisan gol Auxerre 1:0
2.liga 16.kolo FK Topnici - SK Stolac Hercegovina 3:1 FT
Dva kola prije kraja, Topnici jurisaju ka tituli druge lige.
Dva kola prije kraja, Topnici jurisaju ka tituli druge lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koji si ti šošonJ.Goerges je napisao/la:e foliraj se tu ,igrali protiv jednog igrača ,vas trojica i opet si prepiso ,udaviću teLBJ MVP je napisao/la:Spielfuhrer za sada 2 pogodio,ali pobjeda je osigurana ne može niko sam protiv prve ekipe![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Olee Oleee Vukoviii
4 1 , taremo sve redom 
FK Gusteri - FK Garaze 3:2 FT
Bitna pobjeda, još jedna pobjeda i siguran opstanak u drugoj ligi, ali postoji mogućnost i za 3. mjesto odnosno doigravanje
. Čestitke @apocalyps i @elninho, danas smo svaki po jedan ubacili u mrežu protivnika
!
Tabela na brzinu
Topnici 28
Joint_fc 28
Vukovi Zla 24
Mislish United 24
Gusteri 22
Pjetlovi 22
Zadnja klupa 20
Kockari 19
Garaze 18
SK Stolac Hercegovina 18
Bitna pobjeda, još jedna pobjeda i siguran opstanak u drugoj ligi, ali postoji mogućnost i za 3. mjesto odnosno doigravanje
Tabela na brzinu
Topnici 28
Joint_fc 28
Vukovi Zla 24
Mislish United 24
Gusteri 22
Pjetlovi 22
Zadnja klupa 20
Kockari 19
Garaze 18
SK Stolac Hercegovina 18
juventus 0244 je napisao/la:Topnici 28
Joint_fc 28
Vukovi Zla 24
Mislish United 24
Gusteri 22
Pjetlovi 22
Zadnja klupa 20
Kockari 19
Garaze 18
SK Stolac Hercegovina 18
2.uzastopni poraz i daleko od prve 2 pozicije,nadam se da ćemo bar uspjeti doći do 3.mjesta.
FK Pjetlovi
Kad je kolo domacinsko mi smo gosti, a kad je gostujuce mi smo domacini. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Proslo kolo smo bili domaci i nevjerovatni su se rezultati desavali,u sve tri lige samo je jedan domacin pobijedio,dva remija i ostalo pobjede gostiju.
Sad,gostujemo i opet ista prica.Francuzi daju po 4 komada u pola sata sto se nece ponoviti narednih 5 sezona.
Fakat nevjerovatno.
p.s. valjda ostajemo u ligi makar
Sad,gostujemo i opet ista prica.Francuzi daju po 4 komada u pola sata sto se nece ponoviti narednih 5 sezona.
Fakat nevjerovatno.
p.s. valjda ostajemo u ligi makar
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- neutralan__
- Kontakt:
Evo brzinska tabela prve lige.
1.Blue Train 26 +7
2.Spamm 26 +5
3.Delfin 24 +4
4.Crazy Legs 23 +3
5.Kljusinari 23 +3