Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ni FE ne bi trebao da je loš, ja evo koristim 24 FE vec drugu godinu, za sada radi bez ikakvih problema a kamera je bomba.
Žena koristi S26, on mi se najviše sviđa jer je kompaktan za ruke + kamera brutalna.
Žena koristi S26, on mi se najviše sviđa jer je kompaktan za ruke + kamera brutalna.
Uz poštovanje svega i svačiji izbor, Samsung koriste ljudi koji jednostavno rečeno ne znaju o mobitelima dovoljno, nego njihovo znanje je takvo da je uvijek za njih Samsung najbolji.
Svako radi sa svojim parama šta hoće, razlika Samsunga i ovih ostalih najboljih je veća nego ikad, da to ljudi znaju ne bi pomislili na Samsung.
Hajde što to ne znaju, ali imaju li oči, Samsung dizajn se nije promijenio od S23, dakle identičan dizajn 4 god, to je samo po sebi nedopustivo. Ne da oni unutra nemaju nove tehnologije, nego je i dizajn isti, toliko su lijeni, i toliko muzu.
Da ne kažem o ključnim stvarima kvalitet i kapacitet baterije, punjenje i kvalitet kamera, stabilnost sistema kroz godine, ergonomija dizajna, ažuriranje sistema... gdje tek Samsung kasni godinama.
Ali dok je ovaca biće i vune.
Svako radi sa svojim parama šta hoće, razlika Samsunga i ovih ostalih najboljih je veća nego ikad, da to ljudi znaju ne bi pomislili na Samsung.
Hajde što to ne znaju, ali imaju li oči, Samsung dizajn se nije promijenio od S23, dakle identičan dizajn 4 god, to je samo po sebi nedopustivo. Ne da oni unutra nemaju nove tehnologije, nego je i dizajn isti, toliko su lijeni, i toliko muzu.
Da ne kažem o ključnim stvarima kvalitet i kapacitet baterije, punjenje i kvalitet kamera, stabilnost sistema kroz godine, ergonomija dizajna, ažuriranje sistema... gdje tek Samsung kasni godinama.
Stvarno nisu normalni što nisu promijenili dizajn telefona. Trebali su ga napraviti da bude 1m i da ima dijamante po sebi.
Kakav to ti dizajn hoces? Zlato, dijamante? Dizajn kao i kod svakih drugih mobitela. Imao sam nekoliko vrsta mobitela i nijedan nije ni blizu kao Samsung.Huske je napisao/la: ↑30 jun 2026, 10:54Uz poštovanje svega i svačiji izbor, Samsung koriste ljudi koji jednostavno rečeno ne znaju o mobitelima dovoljno, nego njihovo znanje je takvo da je uvijek za njih Samsung najbolji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Trenutno gOnjam fau ve, Nijemac je NijemacVivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:38Trenutno gOnjam fau ve, Nijemac je NijemacVivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.![]()
![]()

fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
VivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.![]()
Uz dužno poštovanje...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
VivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:06DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:38Trenutno gOnjam fau ve, Nijemac je NijemacVivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04
Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.![]()
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Samsung mobitel i fau-ve vozilica su oduvijek išli jedno s drugim.VivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04Pa je li te stid? Još ćeš reći da ne voliš Fau-ve i ne živiš Fau-ve lajfstajl.![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.