Nemas ti pojma, prestani pratit fudbal
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Slažem se, da hoće ispast Njemci, al brate kakav je ovo kontakt bio. Golman ustaje u roku pola sekunde kolko je jak kontakt bioEdincapitano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:49Hahaha ma daj bolan, volio bi da njemci ispadnu ali ako je ovo faul onda treba svirati bukvalno sve. Cist gol
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 30 jun 2026, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nema gola 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Haahha, pitaj Artetu i Arsenal!!!RollingPaper je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:48Ne smijes dirati golmana u petercu i sprjecit mu kretanje. Jel moguce da ne znate osnovna pravila igre yebemu mater
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Izgleda da ne pratis desavanja u najacoj ligi svijeta posljednih godinaRollingPaper je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:48Ne smijes dirati golmana u petercu i sprjecit mu kretanje. Jel moguce da ne znate osnovna pravila igre yebemu mater
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je definicija faula. Ja ne znam šta vi gledate.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Blokiras golmana rukama da se pomjeri u kom svijetu to nije faul
-
zeljovac21
- Kontakt:
Faul cist, sta dira golmana uopste u petercu nikog oko njega. Glupi uzbekistanac il sta je vec
Vidjelo se iz zadnjeg kadra da je bilo i povlacenja dresa, jos u petercu, cist faul bez obzira na intenzitet kontakta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Haverc ograjiso
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koji sport gledaju ljudi kojima ovo nije faul
gori od sanea je jedini ovsj komentator, kakav je ovo krindz, patetika, dramaturgija
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nema veze intenzitet kontakta vec jbg ovaj Anton ispo glup ko kvarc i tjt odavno ne smijes ni puhnut u vrat u petercu golmanu a kamoli ovoElddar je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:51Slažem se, da hoče ispast Njemci, al brate kakav je ovo kontakt bio. Golman ustaje u roku pola sekunde kolko je jak kontakt bioEdincapitano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:49Hahaha ma daj bolan, volio bi da njemci ispadnu ali ako je ovo faul onda treba svirati bukvalno sve. Cist gol![]()
#CarsijaOdjebi
Da, to je i instrukcija za ovo SP. Jeste prelako pao ali namjera očigledna pa je ispravna odluka..
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Ma ja, nije bila ni ruka Cucurelle prije 2 godine 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa fudbal je sport kontakta, ustvaru nekad bio, ovo je mozda mali kontakt ali nema sanse da je faul.
Svi kao neke curice, aj malo me pogledao, odma je faul
Svi kao neke curice, aj malo me pogledao, odma je faul
Jel ejakulirao već, da upalim ton?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
S tim sto je situacija prije toga par minuta bio penal za njemce lik ukliza i rukom odbrani loptu od onog zutalja visokog. Kako to var nije uhvatioMostarNeretva je napisao/la: ↑30 jun 2026, 00:52Blokiras golmana rukama da se pomjeri u kom svijetu to nije faul
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 30 jun 2026, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.