I traže ga Celtic, Borusija itd. Bit će da oni ne znaju svoj posao...
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Očito nemamo pojma o fudbalu i tjt.
Momak se otvara najviše i onda igra na Katića i Vasilja. Mene to nervira haos. A ima predobru dugu loptu koju skoro nikad ne koristi da okrene stranu na dijagonalu.
Svejedno, ako ode u Dortmund top, Niko Kovač će ga transformisati u Kroosa.
Momak se otvara najviše i onda igra na Katića i Vasilja. Mene to nervira haos. A ima predobru dugu loptu koju skoro nikad ne koristi da okrene stranu na dijagonalu.
Pošteno, pa kako bude.
Nema Dortmund kapacitet da napravi igrača poput Kroosa, to može samo Bayern. Kada je Kroos sa 15 godina došao na probu u Bremen, rekli mu ljudi tamo da ide odmah u Bayern i da ne gubi vrijeme kod njih ili kod ostalih klubova.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:36Očito nemamo pojma o fudbalu i tjt.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Fali mu minuta i automatizma da odigra jednu sezonu redovno u BL bit će top igrač...zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:36Očito nemamo pojma o fudbalu i tjt.
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
bil hajr ko sto se kaze
reprezentacija ce profitirat od ovog transfera ukoliko ne bude zakucan za klupu
mislim da ovde niko nema nista protiv momka nego jednostavno manjak samopouzdanja i manjak minuta u klubu cine svoje
reprezentacija ce profitirat od ovog transfera ukoliko ne bude zakucan za klupu
mislim da ovde niko nema nista protiv momka nego jednostavno manjak samopouzdanja i manjak minuta u klubu cine svoje
al se dortmund popisao po forumu 
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
A napravili su Gundogana, malo li je. Ma da bude 50% toga, opet bi nam valjalo.denimen99 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:44Nema Dortmund kapacitet da napravi igrača poput Kroosa, to može samo Bayern. Kada je Kroos sa 15 godina došao na probu u Bremen, rekli mu ljudi tamo da ide odmah u Bayern i da ne gubi vrijeme kod njih ili kod ostalih klubova.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:36Očito nemamo pojma o fudbalu i tjt.
Pošteno, pa kako bude.
jedini gori od ovih sto ovakve informacije plasiraju su ovi sto vjeruju u njih, malo realnosti ne bi bilo na odmet
Po trenutnoj formi nije nivo Bašića, a kamo li te što spominješ.Iceplayer je napisao/la: ↑30 jun 2026, 08:33Tahirović je super veznjak, veoma odgovorno izvršava zadatke trenera sa 23 godine. Samo što kod nas narod misli ako si veznjak da moraš biti Ronaldinho, Pjanić, Misimović. To će više biti uloga Mahmića nego Tahirovića... Isto kao što se Demirović proziva a čovjek igra na Džeku...
Sky sport objavio, nije Azra jbt. O čemu ti pričaš?
- invincible1921
- Kontakt:
Nema narod sta da misili ili ne misli....lik je klupa u danskoj ligi i redovno medju najslabije ocjenjenim na utakmicama repreztancije....gdje tacno on dobar?Iceplayer je napisao/la: ↑30 jun 2026, 08:33Tahirović je super veznjak, veoma odgovorno izvršava zadatke trenera sa 23 godine. Samo što kod nas narod misli ako si veznjak da moraš biti Ronaldinho, Pjanić, Misimović. To će više biti uloga Mahmića nego Tahirovića... Isto kao što se Demirović proziva a čovjek igra na Džeku...
Na treningu? Terminu? ....jel igras sa njim ispred zgrade pa bude super veznjak?
=\_1921_/=
Ja nisam plaho pratio njega prije al znam da je igro za Ajax pa Romu. Šta se njemu desilo pa da u Brodnbyu ne more da bude standardan? Jel uvijek bio tako loš ili je grohno zbog nečega?
- invincible1921
- Kontakt:
Dobio nogu iz Ajaxa ....ako mlad igrac ne moze da se pokaze u Ajaxu ne znam onda gdje moze...
Ja zelim tahirovicu sve najbolje u karijeri i da se dozove za godinu dvije i ostvari makar pola onoga sto mu se predvidjalo, medjutim ovo pisanje da je on kao ustvari kvalitetan i koristan jer eto nedje bacena bomba da ide u BVB je vrijedjanje inteligencije.
Covjek u pravilu najgori pojedinac na terenu u svakoj utakmici repreztnacije,,,,a odigro je haman najvise minuta od svih. To se vidi i golim okom bez ikakve statistike,,,a tek kad pogledas statistiku i anlizu utakmice onda ustvari shvatis da je proveo 90 minuta na terenu, ali nije igrao...jer ne postoji
=\_1921_/=
Meni djeluje kao da on ima nedostatak zainteresovanosti za fudbalom...nažalost to se zna desiti kod mladih igrača kad prolaze kroz teške trenutke, kada vide koliko je ustvari potrebno rada i odricanja da bi se uspjelo.
Pa zar ga nije trazio Celtic, pa onda odjednom traze Basica.
Traze njega sigurno. Utorak je danas, mora da ce danas Tino Sven potpisati za Intern.
- invincible1921
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čitam na tviteru komentare na neke tvitove koje najavljuju Tahirovićev prelazak u Borussiju. Autori komentara su sve naši ljudi i svi drvlje i kamenje na igrača, ismijavaju vijest, tobože upozoravaju Borussiju da se kani tog polovnjaka itd. Tačno smo sami sebi najveći dušmani. Srbi svoje veličaju na sva usta, Hrvati svoje guraju na sva vrata. Ima ono kad je Bilića nazvao Harry Redknapp da se raspita za Lovrena koji je u tom trenutku odigrao 15 i po minuta za reprezentaciju i to na nekoj žlj turneji HNL igrača, a u Dinamu bio manje-više rezerva, ovaj ga na sva usta nahvalio. Kad odeš u one bogate zalivske zemlje i pogledaš klubove čiji su treneri Srbi ili Hrvati, pa onda pročačkaš kompletnu klupsku fudbalsku piramidu, vidiš da su sa sobom doveli sve svoje ljude, od trenera pionira, pa do masera. Gdje dođe Srbin ili Hrvat, odmah idu preporuke, hvaljenje, veličanje zemljaka koje dovode za sobom. I dan danas čitaš komentare Srba po portalima, kao kako je moguće da nam je reprezentacija ovako slaba, a igrači nam igraju u najboljim klubovima svijeta. Dakle, oni i dalje guraju priču da su im igrači vrh i na samo oni već i treneri, analitičari, menadžeri, takve cijene udaraju, guraju itd. S druge strane, mi smo uspjeli sahraniti momka od 23 godine i još raditi kontra njegovih klupskih interesa.
Jel stvarno misliš da klub poput Borusije čita tvitove i na osnovu toga kupi ili ne kupi igrača?PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:55Čitam na tviteru komentare na neke tvitove koje najavljuju Tahirovićev prelazak u Borussiju. Autori komentara su sve naši ljudi i svi drvlje i kamenje na igrača, ismijavaju vijest, tobože upozoravaju Borussiju da se kani tog polovnjaka itd. Tačno smo sami sebi najveći dušmani. Srbi svoje veličaju na sva usta, Hrvati svoje guraju na sva vrata. Ima ono kad je Bilića nazvao Harry Redknapp da se raspita za Lovrena koji je u tom trenutku odigrao 15 i po minuta za reprezentaciju i to na nekoj žlj turneji HNL igrača, a u Dinamu bio manje-više rezerva, ovaj ga na sva usta nahvalio. Kad odeš u one bogate zalivske zemlje i pogledaš klubove čiji su treneri Srbi ili Hrvati, pa onda pročačkaš kompletnu klupsku fudbalsku piramidu, vidiš da su sa sobom doveli sve svoje ljude, od trenera pionira, pa do masera. Gdje dođe Srbin ili Hrvat, odmah idu preporuke, hvaljenje, veličanje zemljaka koje dovode za sobom. I dan danas čitaš komentare Srba po portalima, kao kako je moguće da nam je reprezentacija ovako slaba, a igrači nam igraju u najboljim klubovima svijeta. Dakle, oni i dalje guraju priču da su im igrači vrh i na samo oni već i treneri, analitičari, menadžeri, takve cijene udaraju, guraju itd. S druge strane, mi smo uspjeli sahraniti momka od 23 godine i još raditi kontra njegovih klupskih interesa.
Tahiroviću niko ne želi zlo kao čovjeku ali treba biti realan kad su u pitanju njegove fudbalske vještine...
Daleko je od liga 5...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jadovi, serem im se na onog ko im priključi internet.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:55Čitam na tviteru komentare na neke tvitove koje najavljuju Tahirovićev prelazak u Borussiju. Autori komentara su sve naši ljudi i svi drvlje i kamenje na igrača, ismijavaju vijest, tobože upozoravaju Borussiju da se kani tog polovnjaka itd. Tačno smo sami sebi najveći dušmani. Srbi svoje veličaju na sva usta, Hrvati svoje guraju na sva vrata. Ima ono kad je Bilića nazvao Harry Redknapp da se raspita za Lovrena koji je u tom trenutku odigrao 15 i po minuta za reprezentaciju i to na nekoj žlj turneji HNL igrača, a u Dinamu bio manje-više rezerva, ovaj ga na sva usta nahvalio. Kad odeš u one bogate zalivske zemlje i pogledaš klubove čiji su treneri Srbi ili Hrvati, pa onda pročačkaš kompletnu klupsku fudbalsku piramidu, vidiš da su sa sobom doveli sve svoje ljude, od trenera pionira, pa do masera. Gdje dođe Srbin ili Hrvat, odmah idu preporuke, hvaljenje, veličanje zemljaka koje dovode za sobom. I dan danas čitaš komentare Srba po portalima, kao kako je moguće da nam je reprezentacija ovako slaba, a igrači nam igraju u najboljim klubovima svijeta. Dakle, oni i dalje guraju priču da su im igrači vrh i na samo oni već i treneri, analitičari, menadžeri, takve cijene udaraju, guraju itd. S druge strane, mi smo uspjeli sahraniti momka od 23 godine i još raditi kontra njegovih klupskih interesa.
Walk on
Nema vece ironije nego pisati da mi pljujemo svoje igrace. Zapravo to je univerzalna floskula na Balkanu koju svi pricaju, kako oni tamo svoje dizu, a mi kao hocemo biti realni. Aha. Dok Dedic prelazi u Real 5 godina, Esmir svjetski talenat i tako, masa polovnjaka se dize u vis.
Sto dovoljno govori o Tahirovicu, da u njegovom slucaju ni toga nema.
Sto dovoljno govori o Tahirovicu, da u njegovom slucaju ni toga nema.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Bosnjo22, Confiance, Kljukusar, LeCoq, Proximic, tuzlanskinacin i 62 gosta.