HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Prve utakmice polufinala Play off-a Prvenstva BiH
odigrane prve utakmice i postignuti slijedeći rezultati:
KK Široki TT Kabeli - KK Mladost 90 - 72
KK Igokea - KK Borac Nektar
statistika sa službenih stranicama KS BiH ili možda opet ne znam naći
odigrane prve utakmice i postignuti slijedeći rezultati:
KK Široki TT Kabeli - KK Mladost 90 - 72
KK Igokea - KK Borac Nektar
statistika sa službenih stranicama KS BiH ili možda opet ne znam naći
-
- Kontakt:
Bravo momci ,rutinski odrađeno ovo treba vec u Mrkonjic Gradu rijesit
Mladost je dobra ekipa i da pokusaju zadrzat ovu ekipu jos jednu sezonu sigurno bi bili bolji
Ne može se prvak preko noci bit ,treba imat za to neki X faktor (ili ti ga treba 2 put u zadnjoj utakmici uzet Bosnu u Skenderiji
)
Treba se pocet spremat za Igokeu ,igra se na 3 utakmice,veliki je hendikep za nas Pilepiceva ozlijeda totalno je ispao iz forme a znamo da je njegova mirna ruka odlucivala utakmice
Steta bi bila ne izborit Nlb ligu posebno kad se Maccabi vraca
Mladost je dobra ekipa i da pokusaju zadrzat ovu ekipu jos jednu sezonu sigurno bi bili bolji
Ne može se prvak preko noci bit ,treba imat za to neki X faktor (ili ti ga treba 2 put u zadnjoj utakmici uzet Bosnu u Skenderiji

Treba se pocet spremat za Igokeu ,igra se na 3 utakmice,veliki je hendikep za nas Pilepiceva ozlijeda totalno je ispao iz forme a znamo da je njegova mirna ruka odlucivala utakmice
Steta bi bila ne izborit Nlb ligu posebno kad se Maccabi vraca

- Barney Stinson
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sto je sa Pilepicem, da li je ozljeda ili nesto drugo.. Postujem Velica ali mislim sto se tice Pilepica da tu radi veliku gresku..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
- Kontakt:
Pa jesi gledo ti Igokea-Široki u Nlb kad je u skoku lose naskocio i izvrnuo gležanja,nije igro treniro 2 tjednaBarney Stinson je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto je sa Pilepicem, da li je ozljeda ili nesto drugo.. Postujem Velica ali mislim sto se tice Pilepica da tu radi veliku gresku..
Bit ce tesko vratit formu,al Fran je borben momak,potpiso na 3 god i po meni najperspaktivniji od svih ovih
Barac je takoder jucer pokazao da se na njega moze racunati
Sto se tice Pilepica Velic tu ne radi gresku ozlijeda je u pitanju al po meni radi gresku sa Ramljakom ,15 utakmica je poceo s njim zavrsi 1 cetvrtina i posle ga ne ubacuje nikako nije mi jasno ni malo
Ramljak igra dobru u obrani,ima dobar skok,ulaz na zakucavanje...mozda izgleda ko trula grana ali je zilav i borben
- Barney Stinson
- Kontakt:
Gledao sam ali je odmah sutra receno (zapravo sam citao ovdje i na drugim portalima) da nije teska ozljeda i da ce za tjedan dana biti potpuno spreman.. Od te utakmice je proslo vise od mjesec i pol tako da mi ta ozljeda nije razlog za njegovo neigranje..
19 - ђ - 11
- MilosObilic
- Kontakt:
po meni je razlog za njegovo neigranje taj što on uopšte ne igra odbranu, u napadu je prejak, ima takoreći sve, ali što se tiče odbrane on je obična kanta, previše poena primaju zbog njega.......Barney Stinson je napisao/la:Gledao sam ali je odmah sutra receno (zapravo sam citao ovdje i na drugim portalima) da nije teska ozljeda i da ce za tjedan dana biti potpuno spreman.. Od te utakmice je proslo vise od mjesec i pol tako da mi ta ozljeda nije razlog za njegovo neigranje..
kad bi se malo angažovao u odbrani odličan igrač
Upravo nešto tako .MilosObilic je napisao/la:po meni je razlog za njegovo neigranje taj što on uopšte ne igra odbranu, u napadu je prejak, ima takoreći sve, ali što se tiče odbrane on je obična kanta, previše poena primaju zbog njega.......Barney Stinson je napisao/la:Gledao sam ali je odmah sutra receno (zapravo sam citao ovdje i na drugim portalima) da nije teska ozljeda i da ce za tjedan dana biti potpuno spreman.. Od te utakmice je proslo vise od mjesec i pol tako da mi ta ozljeda nije razlog za njegovo neigranje..
kad bi se malo angažovao u odbrani odličan igrač
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
jebote čovjek iz pritivničkog tabora vam govori zašto pilepić ne igra toliko...mislim da nakon igara i rezultata najmanje se treba rec da velić riješi..ne griješi on budite sigurni..što se tiče ramljaka...odigra on, 2-3 minute ekstra al koliko puta zabrlja u obrani, a pogotovo sa tricama u napadu..nije fora u kosarci samo zakucat 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
A dobro ljudi idem i ja na utakmice vidim i ja da on steka u odbrani.. I naravno nisam ja napao Velića niti ga se smije napadati nakon ove sezone, ali sto se tice Pilepica ja stojim da tu malo grijesi.. Onakav potencijal treba iskoristiti maksimalno, ne vjerujem da ce nesto nauciti dok sjedi na klupi.. Strasan sut, dobar ulaz.. Po meni zasluzuje da igra malo vise..
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 08 maj 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
bravo siroki,samo hrabro do nove titule
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Crveni Barun
- Kontakt:
široki će biti novi stari prvak
hahahhah

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
čini ti se..ima loše navike iz hrv lige..umalo da nije nikako ostao kod nas radi toga..glava pobroBarney Stinson je napisao/la:A dobro ljudi idem i ja na utakmice vidim i ja da on steka u odbrani.. I naravno nisam ja napao Velića niti ga se smije napadati nakon ove sezone, ali sto se tice Pilepica ja stojim da tu malo grijesi.. Onakav potencijal treba iskoristiti maksimalno, ne vjerujem da ce nesto nauciti dok sjedi na klupi.. Strasan sut, dobar ulaz.. Po meni zasluzuje da igra malo vise..
Ramljak moze vise igrati ali brate ili ne zna ili ga suci ne vole.Za 3 minute on obicno u utakmici napravi 4 osobne.A Pilepic kao sto kaze Kevin vjerojatno ima malih problemcica sam sa sobom!!!
1 dogovorenu ili namjerno a ostale 3 kad netreba ili kad se dogovore bez faula i to bezveze neštoŠB.TRN je napisao/la:Ramljak moze vise igrati ali brate ili ne zna ili ga suci ne vole.Za 3 minute on obicno u utakmici napravi 4 osobne.A Pilepic kao sto kaze Kevin vjerojatno ima malih problemcica sam sa sobom!!!

bola ima sve svoje..kazem vam..nije velic lud..ako je ovo napravio s ovom ekipom, ocito da zna nesto..ta nekad mu giga nije igrao po 3-4 utakmice ni minute a bilinovac jeste i obrnuto..sve zavisi..
- MilosObilic
- Kontakt:
Velić je vjerovatno i najvažniji dio ove ekipe, izvlači maksimum iz njihKevin je napisao/la:1 dogovorenu ili namjerno a ostale 3 kad netreba ili kad se dogovore bez faula i to bezveze neštoŠB.TRN je napisao/la:Ramljak moze vise igrati ali brate ili ne zna ili ga suci ne vole.Za 3 minute on obicno u utakmici napravi 4 osobne.A Pilepic kao sto kaze Kevin vjerojatno ima malih problemcica sam sa sobom!!!
bola ima sve svoje..kazem vam..nije velic lud..ako je ovo napravio s ovom ekipom, ocito da zna nesto..ta nekad mu giga nije igrao po 3-4 utakmice ni minute a bilinovac jeste i obrnuto..sve zavisi..
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ajmo momci po finale vcrs.. Da ne bi bilo trece, bespotrebni umor a i tome jedna utakmica i sta znas kako ove moze krenuti sut i sve ostalo..
19 - ђ - 11
- Crveni Barun
- Kontakt:
široki danas dobiva u to sam uvjeren 100% 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
ma dobit cete,sigurnoBarney Stinson je napisao/la:Ajmo momci po finale vcrs.. Da ne bi bilo trece, bespotrebni umor a i tome jedna utakmica i sta znas kako ove moze krenuti sut i sve ostalo..

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
-
- Kontakt:
53:55 ajmo momci izdrzite 
Edit:59:62

Edit:59:62
70-72 vodimo i izgubimo 77-73

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.