Stigo novi utorakrishovski je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:06I ne smiješ obožavat Benjaminu.. to je širksvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 07:43E tako
Neću vas više zamarati do petka
Dok ne vidim šta će bit sa pojacanjima i SŠ - hočel otići
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Haj jesil ti normalan sekundeNoDi80 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 02:13Nisam ja otvorio tu temuMarokanci58 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 02:10Kad je tek došao na forum bio je iole normalan a onda je krenuo otvarati teme Nodi Scounting i u opis staviti Mino Raiola i tu se vidjelo da polako skreće sa pravog puta. Ja mu ne zamjerim svakome se može desiti![]()
Ide Luka Djuric u repku i bice sa Mahmicem najbolji veznjak BiH u ligi nacija, oper ce vam biti svima pisanje po glavama
2 godine sam ispred svih vas, ukljucujuci i strucni stab koji me je poslusao i presso na igru sa krilima.
Mozds neke druge stvari ne znam, ali sto se tice igraca jedan vam je babo. Prati malog Zinedins Hadzica, jer vi ce tr tek za 2 godine pricati o njemu
Ti skautiras covjeka koji je u Hofenhajmu i malca u Mainzu, kume skauting je kad nadjes Gulija iz neke pripizdine i on ode kroz 3 godine u La Ligu, skauting je Kovacevic, skauting je Sucic itd itd.
Sta ima rodjeni jesam vam najavio raspad, kako ste placali igrace do sada dobro ste ikako opstali sada ide totalni raspad poslije oktobra
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Saćekajmo petak
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ma kako god bilo do petka Zeljo ima armiju navijaca iza sebe
Mi ovdje volimo kada nam pomahnitali željezničari daju prognoze
Odmah znamo da će biti sve suprotno.
Odmah znamo da će biti sve suprotno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Svi u profitu a Željkan u kredituNoDi80 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 02:01Jaci braca, ne mogu pobjediti ni izbore vise bez nas
Sto se tice tribine, bez Zeljinih para se nije moglo poceti graditi, jer niko pare ne da ukoliko nema projekta u koji je vec ulozeno
Vi ste najbolji primjer, necete marke da ulozite, nece se nista ni pokrenuti i mozete dobiti samo potsticaj za funkcionisanje klub
Zeljo je mnogo dao ovoj drzavi od polufinala europa lige, Ivice do Dzeke![]()
Uostalom kad Zeljo igra cijeli knaton, grad , opstina su u profitu
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ne mora ništa značiti,imaju vremena za platiti/poništiti zabranu registriranja igrača do petka u ponoć.
Naravno,ako ih žele registrirati da mogu igrati protiv Moldavaca.
Prema određenom portalu osim Šerbečića Velež napuštaju Pidro i Kuzmanović. Koliko istine ima u tome ne znam ali osim te trojice ima još igrača prošlogodišnje ekipe kojima danas istječe ugovor.
Pretpostavljam da Abdullah,Nukić,Halilović i Hrkać ostaju jer su bili dio priprema?
Dogan se vraća u Rijeku?
-
Marokanci58
- Kontakt:
Šta je ono eno Čelik objavio cijena ulaznice 15 KM jel to više nisu najskuplje ulaznice na Grbavici nego u Zenici?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 02:13Nisam ja otvorio tu temuMarokanci58 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 02:10Kad je tek došao na forum bio je iole normalan a onda je krenuo otvarati teme Nodi Scounting i u opis staviti Mino Raiola i tu se vidjelo da polako skreće sa pravog puta. Ja mu ne zamjerim svakome se može desiti![]()
Ide Luka Djuric u repku i bice sa Mahmicem najbolji veznjak BiH u ligi nacija, oper ce vam biti svima pisanje po glavama
2 godine sam ispred svih vas, ukljucujuci i strucni stab koji me je poslusao i presso na igru sa krilima.
Mozds neke druge stvari ne znam, ali sto se tice igraca jedan vam je babo. Prati malog Zinedins Hadzica, jer vi ce tr tek za 2 godine pricati o njemu
BRATSTVO GRAČANiCA
I na putu smo prema sudbini Deportiva i Malage u skorijoj prošlosti. Deportivo se evo vratio ali je istruho u drugoj i trećoj ligi...Dresovi su valjda da nam doživljaj bude potpun.Combattente87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 09:30Domaći dres neodoljivo podsjeća na stare dresove Deportiva, like !
Više se ne radi u tišini. Sad svaki dan ide neka obavijest. Zanimljivo. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kuzmanovic je potpisao za Radnicki 1923, Pidro ima par ponuda i vaga da li da ide ili ostane, znat ce se uskoro, a Serbecic je trazio duplo vecu platu sto mu se nije moglo obecat pa nas je napustio jucer. Ostali su tu, uz par pojacanja koja se ne mogu registrovat zbog ovog fifa bana koji jos nije rijesen jer smo se zalili pa cekamo ishod zalbe. Bice jos 2 3 "provjerena" igraca u narednom periodu, samo je trenutno najveci problem ovaj ban jer se ne mogu prijavit igraci za evropu, a za ligu ce svakako biti spremniHercegovinaCali je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:41Ne mora ništa značiti,imaju vremena za platiti/poništiti zabranu registriranja igrača do petka u ponoć.
Prema određenom portalu osim Šerbečića Velež napuštaju Pidro i Kuzmanović. Koliko istine ima u tome ne znam ali osim te trojice ima još igrača prošlogodišnje ekipe kojima danas istječe ugovor.
Pretpostavljam da Abdullah,Nukić,Halilović i Hrkać ostaju jer su bili dio priprema?
Dogan se vraća u Rijeku?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Valjda u onom kombiju u kojem sakrivaju igrače radi klima, pocrkat će ljudi na ovom kijametu.
Doktor za retardaciju.
Momak zadužen za objave je napustio FKŽ. Mora biti potpuna tišina
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne mozes ni zvanicnu da pratis vise 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne uklapa se u filozofiju kluba, skontali da je iz Zavidovića.
#samostarosjedioci
#samostarosjedioci
Doktor za retardaciju.
Dokle je Zeljo u pregovorima sa Livajom ???
Juce @NoDi objavi da se itekako prica sa njim i to odredjeni ljudi ispred kluba...
Juce @NoDi objavi da se itekako prica sa njim i to odredjeni ljudi ispred kluba...
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ne znam ali mislim da odlaskom trojke (Šerbečić,Pidro, Kuzmanović) gubite baš puno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:44Kuzmanovic je potpisao za Radnicki 1923, Pidro ima par ponuda i vaga da li da ide ili ostane, znat ce se uskoro, a Serbecic je trazio duplo vecu platu sto mu se nije moglo obecat pa nas je napustio jucer. Ostali su tu, uz par pojacanja koja se ne mogu registrovat zbog ovog fifa bana koji jos nije rijesen jer smo se zalili pa cekamo ishod zalbe. Bice jos 2 3 "provjerena" igraca u narednom periodu, samo je trenutno najveci problem ovaj ban jer se ne mogu prijavit igraci za evropu, a za ligu ce svakako biti spremniHercegovinaCali je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:41Ne mora ništa značiti,imaju vremena za platiti/poništiti zabranu registriranja igrača do petka u ponoć.
Dogan se vraća u Rijeku?
Za Europu vam je uprava baš zakasnila, i da sutra dođu 2-3 provjerena igrača utakmica je za 9 dana a igrači nisu prošli pripreme s ekipom.
Inače za one što su pisali da će Savić u Borac,ode u Rumunjsku (Cluj).
Udupla terapiju pa prica s Livajom i Sprecom. Do petka ce se znat koji ce doc. 
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BeYaZ, bordobijeli, Hajdeee, Marsiano, Nantess, Pact1921, Turo i 54 gosta.
.png)