Kako ti lupetaš samo tako. Logično da neće ostati u istom kampu kako ide prvenstvo jer ti utakmicu nisu ni blizu kampa. Ako prođemo kamp će biti negdje bliže odigravanju utakmice.
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
aha, izvinjavamo se na širenju panike. Nisam znao!arelinho je napisao/la: ↑30 jun 2026, 11:44Kako ti lupetaš samo tako. Logično da neće ostati u istom kampu kako ide prvenstvo jer ti utakmicu nisu ni blizu kampa. Ako prođemo kamp će biti negdje bliže odigravanju utakmice.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
kad hoces ispasti pametan
- Shategabri
- Kontakt:
oni nas jesu pobjedjivali u prijateljskim, ali nas nikad nisu nadigrali il razvalili. oni sebe motivisu i hajpaju maksimalno, ali kako rezultati juzne afrike i japana koji su nesretno izgubili u sudijskoj nadoknadi protiv favorita, tako i ispadanje njemaca i holadjana od paragvaja i maroka dodatno izaziva srklet, nervozu i pritisak, pogotovo sto od 2021 nisu uzeli evropsku repku. jos ako ih odmah napadnemo, nece znati sta ih snaslo. samo da je doci do penala 
ocekujem u regularnom dijelu da golove daju bajraktarevic eurogol, demirovic da ocepi i tabakovic u produzecima
ocekujem u regularnom dijelu da golove daju bajraktarevic eurogol, demirovic da ocepi i tabakovic u produzecima
Mi ćemo proći ako jednu taktiku budemo primjenjivali. U nijednom scenariju nemaju odgovor na nju. A to je da kod izbijanja lopte ne izbijamo loptu čim dalje nego čim više. Znači gadjat reflektore na krovu.
Šta će se tad desiti? Oni će ići na loptu, a to je onda nama prilika za fizički duel, tj skok igru. Svaki put, čak i da idemo prenježno u duel, kad se sudari naš igrač od 90kg i njhov od 75kg ovaj drugi će dobiti jednu modricu. On nakon više neće biti sposoban ni da trči ni da igra. I efektivno smo im oduzeli sve prednosti koje imaju u odnosu na nas na terenu.
I tako ih možemo pobjediti.
Šta će se tad desiti? Oni će ići na loptu, a to je onda nama prilika za fizički duel, tj skok igru. Svaki put, čak i da idemo prenježno u duel, kad se sudari naš igrač od 90kg i njhov od 75kg ovaj drugi će dobiti jednu modricu. On nakon više neće biti sposoban ni da trči ni da igra. I efektivno smo im oduzeli sve prednosti koje imaju u odnosu na nas na terenu.
I tako ih možemo pobjediti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad nismo imali vecu podrsku na jednoj utakmici nego sada. Nema ko mi nije zadnja dva dana pozelio srecu da pobjedimo, od Meksikanaca, Kanadjana, Kineza..
A vidim i na drustvenim mrezama su simpatije itekako na nasoj strani.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Objavljena je najnovija FIFA rang lista najboljih svjetskih reprezentacija. Za ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini najvažnija vijest je da su Zmajevi zabilježili skok od tri pozicije i sada su 61. reprezentacija svijeta sa ukupno 1408.93 bodova.
Država laže će biti kiša. Ne žele nas na ulicama u 4 ujutru kada sve bude gorilo ajdeeeeeeee!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Opet Nedim Sladić pravi probleme sa tim vremenom.

Nece nas tornado zaustaviti ako kojim slucajem prodjemo 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sladicu pomjeri to zahladjenje za petak ujutro zivota ti.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Treša, duksa, baklja, i sloboda da hodamo pijani ulicama u gluho doba.. volim te svjetsko!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako izađemo isto kao do sad, ako ne promijenimo formaciju i potpuno promijenimo taktiku, ispascemo. Vrlo jednostavno.
Dovoljno je reći da nasuprot Barbareza sjedi Pochettino. Ako ne iznenadimo Amerikance, ako ne poremetimo sve što su Amerikanci taktički pripremili, nećemo proći.
Ništa haramball, izaći i odigrati 50-50 utakmicu, preuzeti im sredinu punjenjem veznog reda. Ja bih izašao s 3-6-1
Dovoljno je reći da nasuprot Barbareza sjedi Pochettino. Ako ne iznenadimo Amerikance, ako ne poremetimo sve što su Amerikanci taktički pripremili, nećemo proći.
Ništa haramball, izaći i odigrati 50-50 utakmicu, preuzeti im sredinu punjenjem veznog reda. Ja bih izašao s 3-6-1
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako ovo ne uradi ovo sto ja kazem nece valjat vol 3876000PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 13:00Ako izađemo isto kao do sad, ako ne promijenimo formaciju i potpuno promijenimo taktiku, ispascemo. Vrlo jednostavno.
Jednom ces ubost sigurno samo budi uporan i sacuvaj zdravlje.
Tebe cemo sigurno upamtit kad nam jednog dana kazes e'o sta sam vam ja pric'o
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Samo mi reci šta je to Pochettino? Otpušten gdje god je radio, ukanalio svaki klub, uspio je i ono nemoguće - neosvojiti titulu sa PSG-om.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 13:00Dovoljno je reći da nasuprot Barbareza sjedi Pochettino.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- PeppermintSA
- Kontakt:
Uozbilji se.Virtu4l je napisao/la: ↑30 jun 2026, 13:08Samo mi reci šta je to Pochettino? Otpušten gdje god je radio, ukanalio svaki klub, uspio je i ono nemoguće - neosvojiti titulu sa PSG-om.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 13:00Dovoljno je reći da nasuprot Barbareza sjedi Pochettino.
Preozbiljan sam. **** od trenera koja je imala jedan kraći hajp sa Totenhemom i to je to.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zahvalili se jer idemo za par dana ponovo u Seattle, pa onda LA 
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Trenutno korisnika/ca: Brix, dena24, Edincapitano, MiranGlasnic, soccerfan, StevieG8 i 56 gostiju.