Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Mahmić
Ja bi ga radije volio vidjeti u nekom malo slabijem klubu lige petice, gdje bi imao vjerovatno zagarantovano mjesto startera. U Comu to tesko moze imati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma kakva Austrija. To je liga tu negdje ili slabija od Češke, ko god je pratio Alajbegovića mogao je vidjeti da je to možda malo jače od HNL-a. Naravno Salzburg tamo jeste institucija što se tiče razvoja mladih igrača, ali on je s tom stepenicom završio.1993Sajo1993 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 07:58najbolja opcija iz vise razloga je RB Salzburg ako su zaista zainteresovani
1. Ekipa koja je u Austriji svake godine glavni Favorit za osvajanje Titule
2. redovno igra u Evropskim Takmicenjima gdje bi Ermin stekao dodatno iskustvo
3. znaju sa mladim igracima odradit "posao"
4. sada su vec ozbiljna stanica gdje veci klubovi redovno kupuju njihove igrace
mane, soboszlai, haland, laimer, upamecano, sesko su primjeri
To je to. Obavezno u ligu petice, ali u klub gdje ga vide kao startera.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma liga petice. Prečesto se čitaju komentari na ovom forumu o nekakvom postepenom razvoju. 2026. je godina, ako mozes iz Libereca ravno u Real Madrid - idi u Real Madrid. 20% igrača u ligama petice su danas mlađi od 23 godine.
Sve samo ne Lazio i Gattuso
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Como bi bio super opcija da nema Paza.
Mahmic će svakako biti bolji od Baturine.
Mahmic će svakako biti bolji od Baturine.
Hahahaha Gattuso i reprezetantivac BiH,repka koja mu je unistila sve
Ma neće Gattuso dugo.
Turo je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:50( Ermin Mahmić bi također mogao napraviti transfer ovog ljeta. Nakon Svjetskog prvenstva, postoji značajan interes iz Bundeslige - uključujući Eintracht Frankfurt, Mainz 05, 1. FC Köln i TSG Hoffenheim. Njegov klub trenutno traži oko deset miliona eura. Međutim, prelazak u Italiju ili Englesku trenutno se smatra vjerovatnijim, a konkretno interesovanje pokazuju klubovi poput Lazija i Coma.)
https://www.n-tv.de/sport/fussball/tran ... 28278.html
Nemoj zajebavati
Da nema tebe , ne bih znao za Mahmica
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ima u tvom vrtiću potencijalnih reprezentativaca?
Gledajući formacije i opcije na njegovoj poziciji zainteresovanih klubova, Como ima Paza ima Baturinu koji su oba bolja igrača na poziciji u 4-2-3-1 s tim da Baturinu podjednako koristi na lijevom krilu. Lazio ima samo 19-godišnjeg Przyboreka na poziciji.
Frankfurt kojeg poprilično i pratim uz Huttera koji je došao kao novi trener i njegovu preferirajuću 4-2-3-1 formaciju ima Uzuna, Chaibija, starca Gotzea. Bilo je govora o prodaji Uzuna, jedino u tim okolnostima bi bila dobra opcija otići tamo.
Ilzer u Hoffi igra 4-2-3-1 miksajući Kramarića a nekada Asllanija na poziciji. Andrej ima 35 godina, Asllani je na meti mnogih klubova i moguć je odlazak, no i bez toga vrh opcija.
Mainz pod Fischerom gura 3-5-2 sa Nebelom na poziciji, domaći igrač, rezervne opcije su im tanke.
Kolnu tu poziciju nerijetko krila igraju, prirodnog profila ofanzivnog veznog nemaju, najveća rupa od svih ponuđenih ekipa na njegovoj poziciji. Ali to sa sobom nosi i vrlo vjerojatnu borbu za opstanak odlaskom El Male još i više. Nije sredina za neko dokazivanje osim ako nisi natprosječan talenat.
Od svih opcija iz Bundeslige lično Hoffenheim se čini kao najbolji, igraju Europa ligu (za dlaku im je LP izmakla), igraju i fin struktuiran fudbal, konkurencija Krama sa 35 godina kojeg u više od pola sezone koriste na krilu te vrlo moguće odlazeći Asllani kojem je prirodna pozicija ipak napadača.
Frankfurt kojeg poprilično i pratim uz Huttera koji je došao kao novi trener i njegovu preferirajuću 4-2-3-1 formaciju ima Uzuna, Chaibija, starca Gotzea. Bilo je govora o prodaji Uzuna, jedino u tim okolnostima bi bila dobra opcija otići tamo.
Ilzer u Hoffi igra 4-2-3-1 miksajući Kramarića a nekada Asllanija na poziciji. Andrej ima 35 godina, Asllani je na meti mnogih klubova i moguć je odlazak, no i bez toga vrh opcija.
Mainz pod Fischerom gura 3-5-2 sa Nebelom na poziciji, domaći igrač, rezervne opcije su im tanke.
Kolnu tu poziciju nerijetko krila igraju, prirodnog profila ofanzivnog veznog nemaju, najveća rupa od svih ponuđenih ekipa na njegovoj poziciji. Ali to sa sobom nosi i vrlo vjerojatnu borbu za opstanak odlaskom El Male još i više. Nije sredina za neko dokazivanje osim ako nisi natprosječan talenat.
Od svih opcija iz Bundeslige lično Hoffenheim se čini kao najbolji, igraju Europa ligu (za dlaku im je LP izmakla), igraju i fin struktuiran fudbal, konkurencija Krama sa 35 godina kojeg u više od pola sezone koriste na krilu te vrlo moguće odlazeći Asllani kojem je prirodna pozicija ipak napadača.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sa 21 godinu mozemo reci da je jedan od najboljih mladih igraca na turniru, a uz Alajbegovica (18) nas najbolji igrac na mundijalu

FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Messi i Haaland mu mogu cistiti kopacke
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Principatus
- Kontakt:
Ponovo Skysport, wow ali ne cudi me Mahmic je pokazao izuzetno mnogo za kratko vrijeme na SP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hoffenheim bi bio idealan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bih da je imao malkice vise minuta, da vidimo i jos neke akcije od njega, prije svega one dubinske pasove i akcije kao protiv Makedonije.Principatus je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:54Ponovo Skysport, wow ali ne cudi me Mahmic je pokazao izuzetno mnogo za kratko vrijeme na SP.
Ulazi u 73min, i natrcava na frljoku u 87min sa vrha sesnaesterca i cijepa malu mrezicu dok prolazi izmedju hrpe igraca i golman je ispraca pogledom ukopan padajuci na koljena i hvatajuci se za glavu.
bude li danas usao sa klupe i zabio, sebi je zacementirao poziciju u prvoj postavi naredni period.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bog zna koliko bi se vrisnulo u gluho doba noci da ovaj posalje jos jednu raketu.
Trenutno korisnika/ca: General505, Iceplayer i 24 gosta.