Čak mozda titulu napasti.Laudrup je napisao/la: ↑30 jun 2026, 13:18Iskreno govoreći, ovo nije loše uopste. Ako ovome rosteru dodamo još četiri, pet novih dobrih igrača možemo napasti izlazak u Evropu bez problema.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:31
Dobar roster sa prozivke pravo
Sad su i Nizozemci - Holanđani dobri - naročito štoper Seedorf
Samo da se Matej i Hodža oporave
P.S.
Ako ulete ova pojacanja bit ce armirani beton
Dobro se i očistio roster
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
po meni Mirvić da je ozbiljna glava bi shvatio do sad da ne može ništa uraditi i davno bi napustio klub jer je prošlo evo 7 mjeseci od njegovog dolaska što je dovoljno da vidi jel može ili ne, ovako je očigledno da je ista žena rodila dvojicu likova koji apsolutno pojma o fudbalu nemaju te štetu ima samo klub. Savo dao ostavku 14.5 i mi od tada nismo uspjeli dovesti ne trenera, nego jednog jedinog igrača i onda pojedini uvjeravaju da se radi u tišini i da se spremaju bombe koje će izgleda kad puknu samo Želji naškoditi a ti teroristi će se samo ispaliti kao uvijek do sada. a ako je istina da se igračima obećalo POLA plate onda je to neki novi nivo dna
Pucat ce cirevi a vi tako pisete. Investitor preko kamere ce čireve napraviti
joj muki jesi naporan vise....
ima li iko u posljednjih 15 godina da zeli Zelji dobro i da je sposoban vratiti nas na kolosijek uspjeha?
ima li iko u posljednjih 15 godina da zeli Zelji dobro i da je sposoban vratiti nas na kolosijek uspjeha?
Muki ti dosadan, a nisu ti dosadni ovi sto najavljuju godinama kule i gradove? Muki sta ti kaze tako ti bude. Od Slate do Jutjubera pa dalje.jbga
Mi smo, pred koronu, ravnopravno igrali za dva trofeja. Skromno. Pa ste digli parolu.
Otad do sad provalija. Karma.
AMAR OSIM
- PointBlank
- Kontakt:
Zanimljiva je kolicina dusebriznika, koji konstantno imaju neke insajderske o tome koliko je lose, i zanimljivo je - pojave se uvijek kad se situacija lomi. Jel platna lista dolazi iz Rajlovca?
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Mislim da se dosta spinuje i laže. Ako je tako kao sto se pokušava predstaviti da je loše. Kako to se dogovoriše svo ovi ljudi u SŠ i skauti? Kako se završi dres? Kako se završi adidas? Meni sve ovo govori da se, ipak radi i da će biti mnogo lijepih vijesti.
Situacija se lomi ima evo 7 mjeseci mogli su napraviti od kluba bar Saobracajac FK
Lomila se i 10 dugih godina prije tih 7 mjeseci. Hoce li iko doci da valja? Evo jucer se pisalo da ima grupica neka koja hoce da skinu Mirvica. Ko su ti ljudi? Koji je njihov plan ako ga skinu? Hoce li oni namaci 10 miliona? Hoce li ti ljudi ako dodju da izvrse "cinkovanje" krova na jugu ili pak uvesti redovnu liniju rajlovac grbavica ili je skroz nesto trece u pitanju?
Vidi ti dečko pises gluposti halali al tako je. Ti si mlad ne sjećaš se, ovakav početak priprema nije bio u vrijeme Demira Hotica.V3rtigo je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:39Lomila se i 10 dugih godina prije tih 7 mjeseci. Hoce li iko doci da valja? Evo jucer se pisalo da ima grupica neka koja hoce da skinu Mirvica. Ko su ti ljudi? Koji je njihov plan ako ga skinu? Hoce li oni namaci 10 miliona? Hoce li ti ljudi ako dodju da izvrse "cinkovanje" krova na jugu ili pak uvesti redovnu liniju rajlovac grbavica ili je skroz nesto trece u pitanju?
De ponudi rijesenje. Ko je po tvom skromnom misljenju pravi covjek za klub?MukiBek je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:41Vidi ti dečko pises gluposti halali al tako je. Ti si mlad ne sjećaš se, ovakav početak priprema nije bio u vrijeme Demira Hotica.V3rtigo je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:39Lomila se i 10 dugih godina prije tih 7 mjeseci. Hoce li iko doci da valja? Evo jucer se pisalo da ima grupica neka koja hoce da skinu Mirvica. Ko su ti ljudi? Koji je njihov plan ako ga skinu? Hoce li oni namaci 10 miliona? Hoce li ti ljudi ako dodju da izvrse "cinkovanje" krova na jugu ili pak uvesti redovnu liniju rajlovac grbavica ili je skroz nesto trece u pitanju?
-
Helemnejse
- Kontakt:
Bit ce polovnjaci iz Srbije i genocidne.
Nista od gazela
Nista od gazela
Ti dečko pitaš mene ko ce namaci 10 miliona, u provedenom značenju ti nama hoces reci da će Mirvic dati 10 miliona. Ne znam kontas li ti sta pises ?V3rtigo je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:42De ponudi rijesenje. Ko je po tvom skromnom misljenju pravi covjek za klub?MukiBek je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:41Vidi ti dečko pises gluposti halali al tako je. Ti si mlad ne sjećaš se, ovakav početak priprema nije bio u vrijeme Demira Hotica.V3rtigo je napisao/la: ↑30 jun 2026, 14:39
Lomila se i 10 dugih godina prije tih 7 mjeseci. Hoce li iko doci da valja? Evo jucer se pisalo da ima grupica neka koja hoce da skinu Mirvica. Ko su ti ljudi? Koji je njihov plan ako ga skinu? Hoce li oni namaci 10 miliona? Hoce li ti ljudi ako dodju da izvrse "cinkovanje" krova na jugu ili pak uvesti redovnu liniju rajlovac grbavica ili je skroz nesto trece u pitanju?
- dubioza144
- Kontakt:
Ocekujem i Pekic da se oglasi i zahvali na svemu, fino nas unistise ovi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Uz citav stadion koji je aplaudirao, napisi kako jeste.
Fk Željezničar.
Sto naravno nije istina
Danas kao i tad ogromna vecina navijaca bi isti tren potpisala da se Amar vrati u klub
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ja sam govorio da bi volio Corica i Amara u klubu ali neko napisa da povratak Amara je trenutno nemoguc jer traje sudski spor. Tako dok to ne zavrsi i bude miran ne treba beze se vracati na tu temu.
Ja se nadam da ce ovo sa Mirvicem izaci na dobro uprkos svemu do sada.
Ja se nadam da ce ovo sa Mirvicem izaci na dobro uprkos svemu do sada.
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Cemu da se nadamo mi obicni smrtnici koji nikad nikakve informacije nismo imali, koji citamo razno razne stvari po forumima i opet vjerujemo eto da ce biti bolje... Po ovome sto se pise i prica medju rajom grcevita borba za opstanak kluba uopste,mnogo nejasnoca, klub suti..
Cemu sa se nadamo? Kako mirno spavati? Uz duzno postovanje reprezentacija je jednom il ni jednom nesto ovako, a Željezničar je svaki dan...
Cemu sa se nadamo? Kako mirno spavati? Uz duzno postovanje reprezentacija je jednom il ni jednom nesto ovako, a Željezničar je svaki dan...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.