Amil Tutic je perspektivan i u Trojanu je kod Zelga, al on je tek na startu karijere.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:07Jedini iole ozbiljan borac kojeg imamo je Haris Talundzic.
Premda je i on napravio neku pauzu, vec skoro dvije godine je bez borbe.
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
embrace the chaos
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bice ga zanimljivo za ispratiti, pogotovo ako pređe u FNC.Denno je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:17Amil Tutic je perspektivan i u Trojanu je kod Zelga, al on je tek na startu karijere.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:07Jedini iole ozbiljan borac kojeg imamo je Haris Talundzic.
Premda je i on napravio neku pauzu, vec skoro dvije godine je bez borbe.
Prije 5 godina sam imao bas velika ocekivanja od JJ Okanovicha (malo mu falilo da uđe u UFC) i Maxa Handanagica, ali eto, ovaj prvi završi karijeru rano, a drugi nanizao poraze.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel moguce da se Mirko bori? kakva ludnica 
pa nisu ludi da ovo naprave, prvih šest borbi komotno mogu voditi neki naredni event.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Neće se Mirko boriti a ne znam ni šta bi vam značilo i da se bori. Zamisli pobijedi nekim slučajem i eto upravo ti je nepobjedivog šampiona dobio lik od 50 godina koji se nije borio zadnjih 8 zbog moždanog udara....
Ali više je realno da izgubi jako brzo što je bezveze i riskiranje zdravlja i stavljanje mrlje na karijeru takve legende.
A Pejić vs Džakić je nivo borbe za Baka Prase promociju.
Soldić + Mirko sami su skuplji nego ijedan card FNCa do sada, ovo bi se isplatilo jedino ako žele bankrotirati.
Ali više je realno da izgubi jako brzo što je bezveze i riskiranje zdravlja i stavljanje mrlje na karijeru takve legende.
A Pejić vs Džakić je nivo borbe za Baka Prase promociju.
Soldić + Mirko sami su skuplji nego ijedan card FNCa do sada, ovo bi se isplatilo jedino ako žele bankrotirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.