Hvala. Izgleda odlican na prvi pogled. I sto je najbolje normalna velicina Kelme loga i slova.hzc1988 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:20
![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- GoldenLilies
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Uzeo si onu fan verziju pretpostavljam?
Pitam jer sam vidio da Messi ima čak i player verziju ali mi nešto one "šare" na player verziju čudno izgledaju pa ne znam...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Jest fan verzija je. Player verzija dosta vise gresaka ima od pogrsenih boja, do loga koji je šiveni, a ne ova kombinacija gume i cega vec kao na fan verziji ( ovakav tip loga je i na originalima). Tako da preporuka za fan verziju. Da se razumijemo materijal nije za termina i nekih aktivnosti kao sto je @Shevko naveo, al ja svakako ne nosim dresove, vise je za kolekcije
Nažalost mislim da je to to što se tiče verzija. Dok je svjetsko, možeš se i nadati nekim verzijama. Poslije svjetskog pretpostavljam da nikoga od kineza neće biti briga više za dresove Bosne i da će imati samo već postojeće verzije jer i sada su nas pravili samo zbog hajpa oko svjetskog prvenstva. Inače ne bi ni bilo dresova. Niko nikad i ne prodaje te naše dresove. Ovo je bio izuzetak
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Cekaj zar ovo nije player verzija ako ima ove utkane "valove"? Ja sam mislio da fan verzija nema "valova"....hzc1988 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 17:33Jest fan verzija je. Player verzija dosta vise gresaka ima od pogrsenih boja, do loga koji je šiveni, a ne ova kombinacija gume i cega vec kao na fan verziji ( ovakav tip loga je i na originalima). Tako da preporuka za fan verziju. Da se razumijemo materijal nije za termina i nekih aktivnosti kao sto je @Shevko naveo, al ja svakako ne nosim dresove, vise je za kolekcije
U kojim dresovima igramo veceras?
- Goalgetter
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pokajat ces se sto si pitao vjeruj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- muhamedhulk
- Kontakt:
ah jel ovo dada?
provukla se kroz filtere, ocigledno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GoldenLilies
- Kontakt:
Danas ili sutra rano poslat ce dresove s postom. Narucio sam bio prije 7 dana. Mislim da su ovdje u EU za 10-14 dana. Kada stignu izbacit cu koju sliku da mozete vidjeti kako izgleda.
Koji sajtGoldenLilies je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:34Danas ili sutra rano poslat ce dresove s postom. Narucio sam bio prije 7 dana. Mislim da su ovdje u EU za 10-14 dana. Kada stignu izbacit cu koju sliku da mozete vidjeti kako izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.