Dobrodosao H.M
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imaš Zekića koji je kroz onu televiziju na kojoj je radio pratio hrvatsku ligu, valjda je vidio nešto u ovom Dajceru. Mi koji nismo makeli dalje od Koševa teško da možemo znati, ima teren pa vidjet ćemo.
Valjda ne bude neki novi Unušić ili Butić.
Sretno mu kako god.
Valjda ne bude neki novi Unušić ili Butić.
Sretno mu kako god.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
atomskaNavika
- Kontakt:
Padaju američki investitori ko ova kiša
Možda su zato bili reflektori
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
Super 
KandiljiatomskaNavika je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:37Padaju američki investitori ko ova kiša![]()
Možda su zato bili reflektori
- luckystrike
- Kontakt:
Ivo Milić, prvi pomoćnik Marija Cvitanovića, trebao je biti prvi pomoćnik i novom treneru kona. Ako ne ostane ovaj stručni štab kod njih, znači da je prod'o obraz za 0 KM.
-
rimljanin90
- Kontakt:
To je njegov poso, cuj prodo obrazluckystrike je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:06Ivo Milić, prvi pomoćnik Marija Cvitanovića, trebao je biti prvi pomoćnik i novom treneru kona. Ako ne ostane ovaj stručni štab kod njih, znači da je prod'o obraz za 0 KM.
Nije on nista prodao,leti za poslom,nisu to vojnici kluba nego placenici,kakvu on ima ljubav prema Sarajevu nikakvu.luckystrike je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:06Ivo Milić, prvi pomoćnik Marija Cvitanovića, trebao je biti prvi pomoćnik i novom treneru kona. Ako ne ostane ovaj stručni štab kod njih, znači da je prod'o obraz za 0 KM.
- luckystrike
- Kontakt:
Otiš'o od muke jer nisu nastavili u FKS, i eto za jednu dnevnicu isp'o miš.
Bio je ovdje jednu sezonu. da li se od njega očekuje da se odrekne novca?
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne bavi se glupostimaluckystrike je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:13Otiš'o od muke jer nisu nastavili u FKS, i eto za jednu dnevnicu isp'o miš.
Upravu je covjek, dovoljno dobar mandat su imali da mogu naci solidan angazman vjerovatno i placeniji. **** u gurbete otislo odma mrs.
Za koliko se onda prodao najmladji kapiten Sarajeva , Keno (nisam bio 11 godina na Kosevu) Handzic.
Ne lupetajte zivi bili !!!
Ne lupetajte zivi bili !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta ljudi prate Tito dragi, bitni kao lanjski snijeg. Ljudi žive od tog posla, a još dolaze iz Hrvatske, taman se ini zamaraju ovim dječijim stvarima.
- belosevic23
- Kontakt:
Bgm dosta smo mi ispucali hrvatskih igraca ili koji su dosli iz hrvatskih liga
Zadovoljili: Bubanja, Crepulja, Benko, Jajalo, Soldo
Nisu zadovoljili: Unusic, Butic, Ristovski, Hujber, Bralic, Menalo, Julardzija, Cirjak, Sevelj, Bagaric.
Ako izuzmemo Bubanju crnogorca, nismo nesto specijalno ni pogađali sa hrvatima
Nisu zadovoljili: Unusic, Butic, Ristovski, Hujber, Bralic, Menalo, Julardzija, Cirjak, Sevelj, Bagaric.
Bralic zadovoljiobelosevic23 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 23:36Bgm dosta smo mi ispucali hrvatskih igraca ili koji su dosli iz hrvatskih liga
Ristovski solidan ali ne u skladu sa platom sigurno.
- luckystrike
- Kontakt:
Razumijem ga da je došao na poziv bivših kolega iz Dinama i stare raje al' isto tako preći kod gradskog rivala u roku od dvije sedmice je za moj pojam jedan odraz nepoštovanja. Uvjeren sam da je ovaj poziv prihvatio više iz ogorčenosti prema FKS.
Te priče trbuhom za kruhom vam nisu na mjestu, jer kod kona ni ikar konzervi nema.
Branite i njega i pelaka meni ne smeta, ali je za mene ispao jadan, a prema svemu sudeći i nesretan.
Te priče trbuhom za kruhom vam nisu na mjestu, jer kod kona ni ikar konzervi nema.
Branite i njega i pelaka meni ne smeta, ali je za mene ispao jadan, a prema svemu sudeći i nesretan.
Bralić zadovoljio, mislim da je uradio što je trebao u periodu kad je trebao. Praktično je bio stub odbrane krajem polusezone. Čirjak isto ok igrač. Ševelj ne znam da je odigrao 5 utakmica, predugo čekao papire nije ni imao vremena kad šta pokazati.belosevic23 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 23:36Bgm dosta smo mi ispucali hrvatskih igraca ili koji su dosli iz hrvatskih liga
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma koga boli qurac brate sto je nekakav pomocnik otiso bit pomocnik citav dan i po kod ugasenog kmelje.Pišaj ga sve su to placenici.Ko sto bi i tebi bilo svejedno raditi u Hajduku pa Dinamu ili obrnuto,samo da ne sjedis kuci bez posla jer mu haver sto je nas ovdje supljiro pola godine nece naci klub 2-3 godineluckystrike je napisao/la: ↑30 jun 2026, 23:47Razumijem ga da je došao na poziv bivših kolega iz Dinama i stare raje al' isto tako preći kod gradskog rivala u roku od dvije sedmice je za moj pojam jedan odraz nepoštovanja. Uvjeren sam da je ovaj poziv prihvatio više iz ogorčenosti prema FKS.
Ne treba se uopste opterecavati tim glupostima nego okrenut se blizoj buducnosti.Sto bi rekao jedan forumas,ja da gledam kako mi klub dovodi otpade od najveceg rivala prestao bi pratiti fudbal.Mi smo velicina za tu bijedu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 jul 2026, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BordoDbr, Hajdeee, johntravolta123, konjicanin01, Morpheus, MSOZ101, perodeformero, prisonbreak i 94 gosta.
.png)