Premijer liga BiH - aktuelno
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kada je zdrijeb prvenstva ?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Njihova opsesija djelom Karadžića je najbolji dokaz koliko su im zemunci isprali mozak.NoProfit je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:16Čim počnu svršavati na dabića znaš da si glupane pogodio tačno tamo gdje treba.![]()
![]()
S druge strane, ove gnusne psovke, spominjanje majke čovjeku jer ih zajebava oko kluba, to je sve objašnjeno onom parolom o papcima.
Vazda su bili šljam i ruglo glavnog grada.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Od tih papaka i od tog sljama vec dugi niz godina iz kuce ne smijete izac a po gradu vise pluseva imaju sokolovi tako da psssZutti je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:33Njihova opsesija djelom Karadžića je najbolji dokaz koliko su im zemunci isprali mozak.
S druge strane, ove gnusne psovke, spominjanje majke čovjeku jer ih zajebava oko kluba, to je sve objašnjeno onom parolom o papcima.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Pa da, strumfovske zemunske beogradske i ovi sto razbijaju u Lukavici auta radi zastave BiH…furke.avanti003 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:58Od tih papaka i od tog sljama vec dugi niz godina iz kuce ne smijete izac a po gradu vise pluseva imaju sokolovi tako da psssZutti je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:33Njihova opsesija djelom Karadžića je najbolji dokaz koliko su im zemunci isprali mozak.
Svaka cast
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
avanti003 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:58Od tih papaka i od tog sljama vec dugi niz godina iz kuce ne smijete izac a po gradu vise pluseva imaju sokolovi tako da psssZutti je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:33Njihova opsesija djelom Karadžića je najbolji dokaz koliko su im zemunci isprali mozak.
Gdje je ba 1921boy, nije zanimljivo hulahopku više čitati
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da nije boy onaj kum što voza Camaja po gradu evo mjesec dana dok se ne riješe administrativne obaveze?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo ih sad sedam igrača, nek vide sa GRAS-om da iznajme neki minibus, neće moći stati svi u taj kombi.

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Pa Hulahopka govori istinu, najveca legenda foruma 1921boy
E sad, mi smo takav narod da je bolje slusati bombasa, mada znas da nije tako, nego cuti realnost...
Admin da malo bolje razmisli i da uvede pretplatu na postove 1921boy
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Evo zaradili su 90k eura na račun nastupa Zrinjskog u Europi, riješit će se toprimussucks je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:01Spominjali su neku malu cifru za Veležov ban.Malo je žalosno da se to nije završilo.Ja bi se pitao svasta.
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
Nece oni te pare, ponos je pregolem.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:43Evo zaradili su 90k eura na račun nastupa Zrinjskog u Europi, riješit će se toprimussucks je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:01Spominjali su neku malu cifru za Veležov ban.Malo je žalosno da se to nije završilo.Ja bi se pitao svasta.
AMAR OSIM
Platio bih i ja, osim ako pare ne idu željkanu. Onakav spoj ubjeđivanja, pravopisa, samouvjerenosti i loženja ne bih propustio za par markica.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:36Pa Hulahopka govori istinu, najveca legenda foruma 1921boy, baca bombe...
E sad, mi smo takav narod da je bolje slusati bombasa, mada znas da nije tako, nego cuti realnost...
Admin da malo bolje razmisli i da uvede pretplatu na postove 1921boy,90% forumasa bi platilo da cita njegove uradke...
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Cuj platio bi, pa svako normalan bi platio da cita onu insajdersku poeziju...mnon46 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:50Platio bih i ja, osim ako pare ne idu željkanu. Onakav spoj ubjeđivanja, pravopisa, samouvjerenosti i loženja ne bih propustio za par markica.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:36Pa Hulahopka govori istinu, najveca legenda foruma 1921boy, baca bombe...
Admin da malo bolje razmisli i da uvede pretplatu na postove 1921boy,90% forumasa bi platilo da cita njegove uradke...
![]()
Kako ono kaze, " ...sta je, hocete da znate ko nam dolazi, e nema...Petak, u petak citajte..."
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nikom te ne damo. Nemojte samo vi nekog ismijavatiblap je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:46Nece oni te pare, ponos je pregolem.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:43Evo zaradili su 90k eura na račun nastupa Zrinjskog u Europi, riješit će se toprimussucks je napisao/la: ↑30 jun 2026, 16:01Spominjali su neku malu cifru za Veležov ban.Malo je žalosno da se to nije završilo.Ja bi se pitao svasta.![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja sam ti fino rekao, možeš naći post. Što bi raskidali kad se kod njih strategija mijenja svako 7 minuta. Na kraju se nemoj začuditi ako neko od Holanđana postane legenda kluba.
Ponudili su im raskid a oni su rekli NE !
Ps. Očekujte u petak na zvaničnim kanalima kluba dosta dosta lijepih stvari.
Ali kad pocne da ubjedjuje ljude da lazu, jer samo on ima informacijeVanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:58Cuj platio bi, pa svako normalan bi platio da cita onu insajdersku poeziju...mnon46 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:50Platio bih i ja, osim ako pare ne idu željkanu. Onakav spoj ubjeđivanja, pravopisa, samouvjerenosti i loženja ne bih propustio za par markica.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:36
Pa Hulahopka govori istinu, najveca legenda foruma 1921boy, baca bombe...
![]()
Kako ono kaze, " ...sta je, hocete da znate ko nam dolazi, e nema...Petak, u petak citajte..."![]()
![]()
![]()
Jos ce jace biti kad se javi za mjesec dana i pocne opet bombe da baca
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:15Ja sam ti fino rekao, možeš naći post. Što bi raskidali kad se kod njih strategija mijenja svako 7 minuta. Na kraju se nemoj začuditi ako neko od Holanđana postane legenda kluba.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
OSTANI; SANINE
Laže narod na forumima!
Laže narod na forumima!
Je li u petak da opet bjezim u podrum...jurisicduska je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:15Ja sam ti fino rekao, možeš naći post. Što bi raskidali kad se kod njih strategija mijenja svako 7 minuta. Na kraju se nemoj začuditi ako neko od Holanđana postane legenda kluba.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemam više volje ni da ih zaj.ebajem.
Doktor za retardaciju.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MokraKifla, pomocniDJUBRE, Rule_hz, trunks1946 i 12 gostiju.

.png)