Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Tako je jbt. Norveska kanta od ekipe
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 30 jun 2026, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Opet im Diallo spašava guzicu
Trcii do klupe i pljuni selektora
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Vidi kako je dao gol jbt kao ozil od zemlju doktor
ovako bi trebao i Bajraktarevic da pokusa probiti
Jbt cijeli forum navija protiv favorita kako je pocela KO faza pa ce poslije kukat da nikad nije bilo losije prvenstvo. 
Treba vam dat polufinale Paragvaj-Ekvador.
Treba vam dat polufinale Paragvaj-Ekvador.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 jun 2026, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A ja mjesalice sta im uradi!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo je penal
Ma meni je Obala Slonovace ozbiljniji tim, nadam se da ce proci na kraju jer su bolja ekipa definitivno
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa ako Paragvaj i Ekvador dođu do polufinala onda su vjerovatno sa razlogom tu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakav tempo u drugom poluvremenu. Divota gledati
Nisu muslimani pa mogu igrat polufinaleBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:39Pa ako Paragvaj i Ekvador dođu do polufinala onda su vjerovatno sa razlogom tu?
Znaci bolja utakmica ce bit Paragvaj-Francuska nego da su igrali Njemacka-Francuska.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:39Pa ako Paragvaj i Ekvador dođu do polufinala onda su vjerovatno sa razlogom tu?
Igrao je i Tottenham finale Lige prvaka pa to ne znaci da su bili druga najbolja ekipa u Evropi te godine, samo su usrali finale.
15.10.2013.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Tap in majstor 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ništa bolja utakmica ne bi bila Njemačka - Francuska. Svakako će Francuzi natrpati Paragvajce isto kao što bi i Švabe da su prošli. Pišeš o Nijemcima kao da je to ona ekipa iz 2014. a realnost je da su užasni i daleko od svjetskog vrha.Kaunas je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:43Znaci bolja utakmica ce bit Paragvaj-Francuska nego da su igrali Njemacka-Francuska.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:39Pa ako Paragvaj i Ekvador dođu do polufinala onda su vjerovatno sa razlogom tu?Ili Japan-Slonovaca nego Brazil-Norveska.
Igrao je i Tottenham finale Lige prvaka pa to ne znaci da su bili druga najbolja ekipa u Evropi te godine, samo su usrali finale.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koji sretnik 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Još jedan pokazatelj sta se desi kad prestaneš igrati. Pukneš.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ovaj haaland mrcina ziva, nema ga nema ga nije nikako u igri i da gol
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa sta me briga kakva ce bit..ako nisu u stanju proci protivnika tog ranga, zasto bi ih itko zalio, i da mi bude krivo sto necu gledat neki klasikKaunas je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:43Znaci bolja utakmica ce bit Paragvaj-Francuska nego da su igrali Njemacka-Francuska.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:39Pa ako Paragvaj i Ekvador dođu do polufinala onda su vjerovatno sa razlogom tu?Ili Japan-Slonovaca nego Brazil-Norveska.
Igrao je i Tottenham finale Lige prvaka pa to ne znaci da su bili druga najbolja ekipa u Evropi te godine, samo su usrali finale.![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Hydr4a, lisander, Wilshere10 i 9 gostiju.