FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma 1921boy je najjači,sa tim likom i njegovim promašajima ne može niko 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Još veće bi sranje bilo da je podignut taj kredit što se spominjao iz ovog se možda i izvučemoperodeformero je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:45Ja mislim, zapravo ne mislim nego činjenica je da je ovo najveće shranje od 92 godine, dakle ništa se sa ovim ne može porediti. Klub je trenutno u takvom qurcu da se to opisati ne može, nemaš ništa bukvalno ni para ni ekipe, ni trenera, ni djece, ma ništa. Ova liga je jako jako zahtjevna i zahjebana liga, ovako neozbiljan ne bi mogao opstati '99 kamoli danas. Daleko najveća odgovornost je u onima koji ove budale privlače u klub, dakle ne mogu biti navijači krivi navijači žele uspjehe, ne može navijač biti kriv što je došao Cerić kad si mu ga ti prezentovao da je aman zaman, isto tako i ovaj konj. **** vam stadion mater i svaka nekretnina i katastarska čestica
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Rade to već godinama unazad, klub neće ovako dugo izdržati.
Pitanje je hoćeš li ikad više imati priliku dovesti ozbiljnog investitora.
Zadnja izmjena: Enigmaa, dana/u 30 jun 2026, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
- MisterBlue
- Kontakt:
Otvorite pichke broj u pomozi.ba da krenemo skupljati jbm vam sve nesposobno!
Kako nema para Al Jaber prodat za 2.5 mil €GBBP87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:51Još veće bi sranje bilo da je podignut taj kredit što se spominjao iz ovog se možda i izvučemoperodeformero je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:45Ja mislim, zapravo ne mislim nego činjenica je da je ovo najveće shranje od 92 godine, dakle ništa se sa ovim ne može porediti. Klub je trenutno u takvom qurcu da se to opisati ne može, nemaš ništa bukvalno ni para ni ekipe, ni trenera, ni djece, ma ništa. Ova liga je jako jako zahtjevna i zahjebana liga, ovako neozbiljan ne bi mogao opstati '99 kamoli danas.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Sve vam hebem usta maloumno, i hadziji, i badzaku, i lipi, i kunti i panti. Hajde sad skupstinari, nadjite pare koje su potrebne i 7+ igraca koji nam trebaju da iole na nesto licimo. Bas pravo vrijeme za igrice i podmetanje nogu, bravo! Daj Boze da opstanemo…
Vidim da imponuje nekima, ali ćete se brzo razočarati.
Jači je Željo od vas. Vidjet ćete.
Jači je Željo od vas. Vidjet ćete.
- PointBlank
- Kontakt:
A ovaj bio ozbiljan?
AMAR OSIM
Daj Bože da bude tako, ali nemam nijednog jedinog razloga za optimizam
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
- dubioza144
- Kontakt:
Eh ti u skupstini su najveci problem ovog kluba 50 ih a u klub unesu 25 km a odlucuju o sudbini kluba
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Samo da vam bude jasno, ako se opet organizuje humanitarni broj nece se skupiti 20 000 maraka.
Boy je veci trol od hulahopke. Daleko veci.
Ni blizu nije da se ja nasladjujem al nisam nikad bio 100% za ovu oyebinu od mirvica.
Problem je u nama. Toliko Sarajevo i toliki Zeljo ne mogu nac 15 ljudi sposobnih, zeljnih uspjeha.
Strasno sta se desava. Da vidimo kako su skupstina i radna grupa zastitili klub, moze li čovjek samo tako otici, eto necu ja vise. Odo na odmor, doduse prosli smo to vec nesto slicno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sve je ovo ocekivano, i jedna je istina SANINA STE HTJELI U PONEDELJAK SMIJENITI NA SKUPSTINI, A ON VAS PREDUHITRIO.
ODLAZITE!
ODLAZITE!
Zadnja izmjena: Ideneide, dana/u 30 jun 2026, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pa vaša struja naravno!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 30 jun 2026, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Eh jel Mulalic i danas u bingu nek ide neko covjeka uganjat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
.1921boy je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:14Podgrmecu,volijo bi da budes na forumu u petak kad vidis igrace.Al znajuci tebe,pobjet ces ko mis u rupu,do prvog novog belaja kad ces da pomenes rajlovackog maga i da seres kako nista nevalja.perodeformero je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:12Daj ba pa nije niko glup, nisi podgrmeč. Tišina ovdje uvijek znači pušalgija u najavi
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- imekorisnicko
- Kontakt:
Šta ba više ložite raju i bacate koske. Ovaj Sanin je ubleha,a alternative nam nisu mnogo bolje i to je jedina istina.
Trenutno korisnika/ca: GBBP87, Paromlinac i 27 gostiju.