Pa ti sad moraš dići kredit pod hitno, kako misliš da namiriš sve obaveze koje su se nagomilale od kojih para?! Čovjek te zavlači sedam mjeseci i nabije te nogom, odakle ti pare da nabaviš igrače da platiš svoje obaveze koje su ogromne prema državi prema dobavljačima, kako ne shvataš da ljudi koji su to koliko toliko namirivali otjerani iz kluba zbog ove budaletine i sad kad je on pobjegao šta ćemo?!GBBP87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:51Još veće bi sranje bilo da je podignut taj kredit što se spominjao iz ovog se možda i izvučemoperodeformero je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:45Ja mislim, zapravo ne mislim nego činjenica je da je ovo najveće shranje od 92 godine, dakle ništa se sa ovim ne može porediti. Klub je trenutno u takvom qurcu da se to opisati ne može, nemaš ništa bukvalno ni para ni ekipe, ni trenera, ni djece, ma ništa. Ova liga je jako jako zahtjevna i zahjebana liga, ovako neozbiljan ne bi mogao opstati '99 kamoli danas. Daleko najveća odgovornost je u onima koji ove budale privlače u klub, dakle ne mogu biti navijači krivi navijači žele uspjehe, ne može navijač biti kriv što je došao Cerić kad si mu ga ti prezentovao da je aman zaman, isto tako i ovaj konj. **** vam stadion mater i svaka nekretnina i katastarska čestica
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Znaci ide prizivanje Mulalica
)) ma mrs
Sada ce Konings Troupee morati igrati jer nema ko drugi.
I sto neko napisa gore, ko god novi da dodje zna se da je tan sve ovo zakuhao.
Sada ce Konings Troupee morati igrati jer nema ko drugi.
I sto neko napisa gore, ko god novi da dodje zna se da je tan sve ovo zakuhao.
Pablo, Admir, Sanjin lego, 1921, da ne nabrajam dalje sve su to ublehasi koji ovdje lažu narod, samo ovaj prvi je projekat rajlovacke ublehe, uz to ima 5 6 profila rezerve.
Slijedi zanimljiv ponedjeljak prema mojim info 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mirvić je na čelu Upravnog odbora bio u prethodnom periodu, a nakon odluke o povlačenju istakao je kako i dalje želi ostati uz klub.
Kako je navedeno, uz ostavku je izrazio spremnost da FK Željezničar pomogne u nekom drugom obliku ili kroz obavljanje neke druge funkcije.
Kako je navedeno, uz ostavku je izrazio spremnost da FK Željezničar pomogne u nekom drugom obliku ili kroz obavljanje neke druge funkcije.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Sta kazu pucati ce cirevi, sad prave nove naloge jbga armija forumasa
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
De vraćaj Krpića, mi boljeg dovesti ne možemo.
Čekamo degena s lobotomije da dodje ovdje pablooo pabloooo aktiviraj se ublehasu
- dubioza144
- Kontakt:
Hajd sto ce nas oderat ovi adzemovi i tunini puleni nego i ovi nijazovi i mirvicevi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Steta pa Eldin Mehmedovic ode u Zvijezdu. Pravi golgeter za male pare.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:03De vraćaj Krpića, mi boljeg dovesti ne možemo.
I tebi i toj nekoj mojoj struji a i tim novim sto ce uci u klub, posebno ovim sto su doveli Mirvica, J*** pleme glupo usta...
Tako je i za Cerica nesto pisalo sjecam seIdeneide je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:02Mirvić je na čelu Upravnog odbora bio u prethodnom periodu, a nakon odluke o povlačenju istakao je kako i dalje želi ostati uz klub.
Nego valja vratit ove pare Mirvicu sto je posudio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Daj Diglisica
Zovite Misimovica Senada Hadziju naseg lijepog jedino on ovo moze srediti, ups nece on u klub ako nema 4 5 miliona u dolasku. E jbga
Mojne Ciku, Nedinog insajdera, znaju oni sve. Cekamo jos @Jointuniona da nam objasni kolko je duga izmireno.
2 000 000 do 15.07 nam treba na ime reprograma, hajd neki ce i novi reprogam potpisati, ali Porezna Boga mi nece...
Najjaca je prica neko Mirvica opstruirao, lik do sad posla para da klub izmiri pola mjesecnih plata. TBJ
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Opcionalno rješenje
Al hajd na hajr.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Pa ne moze tek tako ući i odmah kvadrate. On je hadzija, musliman, posten. Valjda ce prvo uložiti 3 4 miliona, sin moze biti sportski direktor, a Oro je stručnjak za stabilizaciju? A mirza moze praviti vlogice iz rajlovca sto da ne..
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 30 jun 2026, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Pa treba se pomiriti da smo klub izgubili i to davno jos. Bezveze se do kraja ugled urusava i mrcvari smrtni ranjenik nekad slavni klub. Dignite ruke nek sto brze razgrabe sta im treba i da se okrenemo necemu drugom. Jos od hadzije iz rajlovca se cilja na pomocni to je i njegova prvobitna ideja i bila oni tornjevi na pomocnom, ali je to bas dobra lokacija i dobra pinka da su se ubacile jos dvije tri struje koje bi takodjer da dodju do te zemlje. Navijaci kakvi se nekad pamte odavno ne postoje, u nekim su svojim furkama. “Legende” diskreditovane pa imamo te navodnike jer ne znamo vise ko je ko i sta zapravo hoce. Tako da, po meni, sta god neko mislio nek se sto prije ova patnja zavrsi.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Arma00, Kajkutenjoyer, RoadRunner85, Sarun i 60 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)