KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
svakako postoji jos jedna stara instagram stranica KK BOSNA ROYAL

Empire Basketball Agency (Mateo Pejčinović i Predrag Stanković) je li to neka nova agencija???
Vidim potpisuju neki igrači Bosne sa njima
Vidim potpisuju neki igrači Bosne sa njima
Druže to je sve samo ne jedna ozbiljna priča, gura ih direktno NiP.
Vlasnik agencije je do jučer radio kao konobar u BRICK Fitu, a danas je ozbiljan agent
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Svašta bih mogao napisati, ali sve je već rečeno, kakvi amateri.“Iskreno, nemam nikakvih informacija osim onih koje se pojavljuju u medijima. Otkako je došla nova uprava, niko me iz kluba nije kontaktirao, pa sam odlučio potražiti novu sredinu, tako da neću ostati u Bosni”, poručio je bivši reprezentativac BiH za ****.
Ne mislim ni u ludilu da je Zubac igrač za Bosne i za neke veće ambicije, ali treba imati obraza, kontaktirati igrače. Fuj.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- TripleThreat
- Kontakt:
A bio si među najglasnijim protiv Dubravka...
"Your favorite player's favorite player" - MB
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ovi čobana iz Zenice
Uzeli sebi Spalding LJEPOTANE
Koje smo mi budale
Meni je ovo tužna izjava, zašto ih niko nije kontaktirao????Surreal je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:52Svašta bih mogao napisati, ali sve je već rečeno, kakvi amateri.“Iskreno, nemam nikakvih informacija osim onih koje se pojavljuju u medijima. Otkako je došla nova uprava, niko me iz kluba nije kontaktirao, pa sam odlučio potražiti novu sredinu, tako da neću ostati u Bosni”, poručio je bivši reprezentativac BiH za ****.
Ne mislim ni u ludilu da je Zubac igrač za Bosne i za neke veće ambicije, ali treba imati obraza, kontaktirati igrače. Fuj.
Hoće neke nove ljude, kažeš ovima što su tu- idite, ne znam gdje je obraz, profesionalizam
Koji bi ozbiljan igrač ikada poželio da zaigra za takav klub?
“Iskreno, nemam nikakvih informacija osim onih koje se pojavljuju u medijima. Otkako je došla nova uprava, niko me iz kluba nije kontaktirao, pa sam odlučio potražiti novu sredinu, tako da neću ostati u Bosni”, izjavio je Zubac
Pa o tome i govorim, nevjerovatno je da niko nije kontaktirao igrače. Potpuno je legitimno da nekoga ne želiš u ekipi, da praviš rekonstrukciju momčadi, ali zar nije najmanje što možeš uraditi obavijestiti igrače.
Da li je moguće da ne postoji niti jedan portal u Sarajevu, nijedan novinar kojeg zanima Bosna? Pa kako je realno da niko nije kontaktirao nekog od članova nove uprave? Čak ni Gjergja nije dobio pitanje vezano za Bosnu, ali su ga uredno pitali šta misli o igri Hrvatske na svjetskom prvenstvu. Baš tužno na šta se svelo ovo.
Baš sam uspoređivao, prošle godine u toku mjeseca juna su objavljene informacije o produžetku saradnje sa pojedinim igračima, a već 1. jula smo dobili prvo pojačanje u vidu Atića, dan kasnije Personsa, a nakon desetak dana Halilovića i Joesaara. U ovom trenutku Bosna nema ništa. Sportski direktor, trener ni na mapi. Ne zna se čak ni gdje ćemo igrati naredne sezone
Nemam problem sa odlukom kluba da se ne igra Evropa ove godine, iako mislim da je to greška. Ipak, zašto se neko nije oglasio u vezi toga, naveo razloge za takvu odluku i to podijelio sa javnošću, nego se mi ovdje moramo igrati, tražiti spisak učesnika po takmičenjima i zaključivati da li nas ima ili ne. Mislim da i dalje postoji mogućnost da igramo Fiba Europe Cup, ali informacija o tome nema.
Šteta što niko u klubu nema sluha da održi isti bar malo aktuelnim, ili su možda otkaze dobili i ljudi koji vode društvene mreže. Neka objava, podsjetnik, kviz, giveaway, zar je teško? Završila se sezona, stavi sad dresove na neko veće sniženje, šalove. Ostani aktuelan, ali ne.
Da li je moguće da ne postoji niti jedan portal u Sarajevu, nijedan novinar kojeg zanima Bosna? Pa kako je realno da niko nije kontaktirao nekog od članova nove uprave? Čak ni Gjergja nije dobio pitanje vezano za Bosnu, ali su ga uredno pitali šta misli o igri Hrvatske na svjetskom prvenstvu. Baš tužno na šta se svelo ovo.
Baš sam uspoređivao, prošle godine u toku mjeseca juna su objavljene informacije o produžetku saradnje sa pojedinim igračima, a već 1. jula smo dobili prvo pojačanje u vidu Atića, dan kasnije Personsa, a nakon desetak dana Halilovića i Joesaara. U ovom trenutku Bosna nema ništa. Sportski direktor, trener ni na mapi. Ne zna se čak ni gdje ćemo igrati naredne sezone
Nemam problem sa odlukom kluba da se ne igra Evropa ove godine, iako mislim da je to greška. Ipak, zašto se neko nije oglasio u vezi toga, naveo razloge za takvu odluku i to podijelio sa javnošću, nego se mi ovdje moramo igrati, tražiti spisak učesnika po takmičenjima i zaključivati da li nas ima ili ne. Mislim da i dalje postoji mogućnost da igramo Fiba Europe Cup, ali informacija o tome nema.
Šteta što niko u klubu nema sluha da održi isti bar malo aktuelnim, ili su možda otkaze dobili i ljudi koji vode društvene mreže. Neka objava, podsjetnik, kviz, giveaway, zar je teško? Završila se sezona, stavi sad dresove na neko veće sniženje, šalove. Ostani aktuelan, ali ne.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Shategabri
- Kontakt:
Pa odnijeli ovi iz Dubaia.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 07:55
Koje smo mi budale
![]()
Koševo Zapad
Odnijeli čim su zategli odnose Dubravko i KamenjasevicShategabri je napisao/la: ↑30 jun 2026, 12:04Pa odnijeli ovi iz Dubaia.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 07:55
Koje smo mi budale
![]()
SR piše da bi Darko Talić i Adin Vrabac trebali postati prva pojačanja KK Bosne za novu sezonu.
U kombinacijama se spominju i neka druga imena jer bez angažmana je i Ajdin Penava, koji trenutno razmatra opcije iz inostranstva, dok se u kontekstu Bosne spominje i ime Stefana Simanića.
U kombinacijama se spominju i neka druga imena jer bez angažmana je i Ajdin Penava, koji trenutno razmatra opcije iz inostranstva, dok se u kontekstu Bosne spominje i ime Stefana Simanića.
-
Helemnejse
- Kontakt:
**** ih air vrabac
Penava je dobra opcija, ovo ostalo...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
koja suplja majko moja mila...ko god ne moze naci klub ove sezone, izgleda doci ce u bosnu

Pa ako će Gjergja biti trener očekivao bih i dovođenje Castanede te možda još 2-3 neka reprezentativca. Alibegović čini mi se da je već pronašao klub u Italija i igrat će BCL ili EC nisam siguran, Lazić ostaje u Igokei, moguće da probaju vratiti Ilića te možda probaju dovesti Mutića ali pošto će doći Vrabac nešto sumnjam u Mutića.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mutic nije nas reprezentativac.CAZIN je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:52Pa ako će Gjergja biti trener očekivao bih i dovođenje Castanede te možda još 2-3 neka reprezentativca. Alibegović čini mi se da je već pronašao klub u Italija i igrat će BCL ili EC nisam siguran, Lazić ostaje u Igokei, moguće da probaju vratiti Ilića te možda probaju dovesti Mutića ali pošto će doći Vrabac nešto sumnjam u Mutića.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dajte nam Duraka i Residovica
Pa dobro nije se odazvao iz njemu i Gjergji poznaih razloga, vjerovatno jer nije želio igrati protiv Srbije ali to treba pitati Gjergju na pressu za te reprezentativce što nisu tu. U svakom slučaju njega skoro nikako ne očekujem da je u kontaktima sa Bosnom.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:57Mutic nije nas reprezentativac.CAZIN je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:52Pa ako će Gjergja biti trener očekivao bih i dovođenje Castanede te možda još 2-3 neka reprezentativca. Alibegović čini mi se da je već pronašao klub u Italija i igrat će BCL ili EC nisam siguran, Lazić ostaje u Igokei, moguće da probaju vratiti Ilića te možda probaju dovesti Mutića ali pošto će doći Vrabac nešto sumnjam u Mutića.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 3 gosta.