Sve i jedan igrač im je produkt velikih akademija zato i jesu svi na isti princip što im je prednost i mana. Mana im je, da sutra recimo igraju protiv Brazila za finale, oni će tu utakmicu teško dobiti ako utakmica bude 0:0 do pred kraj susreta jer nemaju taj uličarski mentalitet koji recimo imaju Brazilci.dena24 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:12
Oni imaju brzinu pressing i blabla, nista im ne pomaze to protiv defanzivnog bloka. Niti imaju igraca svjetske klase koji bi to mogao razrijesiti. Niti imaju centarfora nekog. Do juce nisam ni znao nikoga sem pulisica. Mi jesmo autsajderi ali prvenstveno zato sto su domacini. Ali nismo teski underdog osim ako igramo totalno debilno, svica je po meni dva puta jaca repka od njih. Ipak sve u svemu najvejrovatnije necemo proci
Mi sutra ako prodjemo vjerovatno idemo na Belgiju. Totalno drugačija utakmica i utakmica gdje treba pokušati igrati protiv njih.
Što se tiče toga da su domaćini ne vjerujem da će im publika biti 12. igrač jer oni nemaju fudbalsku publiku a i igramo u San Franciscu, ako se ne varam, tj. okolini. Nije to baš američki nacionalni bastion. To je kozmopolitsko mjesto. Više očekujem da će biti guranja od strane sudija i eventualno zbog politike.