FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta kaze ima radna grupa ozbiljni ljudi rade na tome da dovedu investitora, nisu mogli statut zavrsit doveli onako investitora prodali mu Vijecnicu.
Radi se u miru zavrseno svasta nesto, frajer ode brze nego sto je doso
Radi se u miru zavrseno svasta nesto, frajer ode brze nego sto je doso
Curva Sud
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sta ocekivati u pon? Ovde treba ugasiti klub i osnovati novi samo sa mekim tj bez tvrdog
irfo je napisao/la: ↑05 nov 2023, 08:00Važno vrijeme i odluke pred skupštinom, nikad važnije u historiji kluba rekao bih. Vrijeme je da se riješimo kokuzluka i životarenja, za šta itekako imamo opcije. Srećom da je u upravi većina ljudi koji su zadnjih sedam dana uspjeli sagledati veću sliku, Edisu hvala što se uhvatio funkcije u teškom vremenu ali logično je za nekoga ko čitav život radi u državnoj firmi da ima mišljenje kao on, a to nam više ne treba. Samo uspjesi na terenu mogu ujediniti sve navijače, navijači trebaju gledati lijep fudbal i imati sve ostale uslove da uživaju vikendom kad dodju na utakmici, a ne da dodju na prljav stadion, da čekaju satima u redu za kupovinu ulaznica, da nemaju šta kupit u fan shopu itd. Ostale stvari van toga ne trebaju interesovati navijače, niti se njima trebaju baviti.
irfo je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:31Imas ljude koji kritikuju Bekrica zbog obavljenog posla u ovih skoro dvije godine kako se uhvatio tog posla, i to je legitimno, jest imo mali budzet ali bilo je puno fula zadnji prelazni rok, ova 2-3 prelazna roka prije skoro pa bez greske, ali zasluzuje jos jednu priliku sigurno.
I onda imas ljude koji ga kritikuju iskljucivo iz razloga sto je u intervjuu kritikovo Misimovica.
Vraćaš nam Hakima? ili još bolje pazi Jusuf Tanović predsjednik, Bekrić sportski, Ado trener a Hakim pomoćnik?
-
Hansestadt
- Kontakt:
Dobar dres 
Meni puko cir
Gdje Zulfo Nodi sigurno na komentarima klixa bavi se politikom
Gdje Zulfo Nodi sigurno na komentarima klixa bavi se politikom
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja ne gledo vise borbu za opstanak i borbu za 7 mjesto, pa jel vama vise dokurchilo? Daj kreni od kantonalne ako nema rjesenja, i lagano se penjati , ja fakat ne razumijem pojedine da gledam opet borbu za opstanak ? Dugovi dugovi i opet dugovi
- dubioza144
- Kontakt:
Zasto se prica na nacin da je neko pravio problem oko ovog i uticao da se skine Mirvic i da ko se javi na skupstini kao spasioc da je on bio za obaranje ovog, zasto ne izadje taj statut famozni sto nije proso pa da vidimo sta je to uvazeni predsjednik trazio.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sanin je uložio para samo u skoli u Hadzicima, toliko smo dobili od njega
Ma meni je najgore što čovjek ispadne naivan i vjeruje raznim insajderima, evo ti si pričao da nije dobro, prozivali te i ispade da si upravu.perodeformero je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:58Pa ti sad moraš dići kredit pod hitno, kako misliš da namiriš sve obaveze koje su se nagomilale od kojih para?! Čovjek te zavlači sedam mjeseci i nabije te nogom, odakle ti pare da nabaviš igrače da platiš svoje obaveze koje su ogromne prema državi prema dobavljačima, kako ne shvataš da ljudi koji su to koliko toliko namirivali otjerani iz kluba zbog ove budaletine i sad kad je on pobjegao šta ćemo?!GBBP87 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:51Još veće bi sranje bilo da je podignut taj kredit što se spominjao iz ovog se možda i izvučemoperodeformero je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:45Ja mislim, zapravo ne mislim nego činjenica je da je ovo najveće shranje od 92 godine, dakle ništa se sa ovim ne može porediti. Klub je trenutno u takvom qurcu da se to opisati ne može, nemaš ništa bukvalno ni para ni ekipe, ni trenera, ni djece, ma ništa. Ova liga je jako jako zahtjevna i zahjebana liga, ovako neozbiljan ne bi mogao opstati '99 kamoli danas. Daleko najveća odgovornost je u onima koji ove budale privlače u klub, dakle ne mogu biti navijači krivi navijači žele uspjehe, ne može navijač biti kriv što je došao Cerić kad si mu ga ti prezentovao da je aman zaman, isto tako i ovaj konj. **** vam stadion mater i svaka nekretnina i katastarska čestica
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Kakav vjerni fan, proso kroz sve postoveazo234 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:18irfo je napisao/la: ↑05 nov 2023, 08:00Važno vrijeme i odluke pred skupštinom, nikad važnije u historiji kluba rekao bih. Vrijeme je da se riješimo kokuzluka i životarenja, za šta itekako imamo opcije. Srećom da je u upravi većina ljudi koji su zadnjih sedam dana uspjeli sagledati veću sliku, Edisu hvala što se uhvatio funkcije u teškom vremenu ali logično je za nekoga ko čitav život radi u državnoj firmi da ima mišljenje kao on, a to nam više ne treba. Samo uspjesi na terenu mogu ujediniti sve navijače, navijači trebaju gledati lijep fudbal i imati sve ostale uslove da uživaju vikendom kad dodju na utakmici, a ne da dodju na prljav stadion, da čekaju satima u redu za kupovinu ulaznica, da nemaju šta kupit u fan shopu itd. Ostale stvari van toga ne trebaju interesovati navijače, niti se njima trebaju baviti.irfo je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:31Imas ljude koji kritikuju Bekrica zbog obavljenog posla u ovih skoro dvije godine kako se uhvatio tog posla, i to je legitimno, jest imo mali budzet ali bilo je puno fula zadnji prelazni rok, ova 2-3 prelazna roka prije skoro pa bez greske, ali zasluzuje jos jednu priliku sigurno.
I onda imas ljude koji ga kritikuju iskljucivo iz razloga sto je u intervjuu kritikovo Misimovica.Vraćaš nam Hakima? ili još bolje pazi Jusuf Tanović predsjednik, Bekrić sportski, Ado trener a Hakim pomoćnik?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma divota.
Sva sreca pa pratim samo svjetsko prvenstvo.
Sva sreca pa pratim samo svjetsko prvenstvo.
Frajer doso prije 7.mjeseci bio na jednoj utakmici. Budale kontaju on ima para
Svakako nismo navikli da nam je dobro, daj djecu možda koga i prodamo.
Samo opušteno, stižu spasioci kluba u ponedjeljak, dokle je statut zna li se šta?
Samo opušteno, stižu spasioci kluba u ponedjeljak, dokle je statut zna li se šta?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ima li gazela, **** Predsjednika
Sutra trening vodi Pekic, iz prve ruke info. Oro ce preuzeti klub umjesto Sanina milijardera. Inace u CV u mu stoji da je strucnjak za stabilizaciju.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 30 jun 2026, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Raspad sistema, nema nikakvih spasioca, ljudi umislili da je neko otjero Sanina, otjero je sam sebe, nista uradio nije za sedam mjeseci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma klub ugasiti da se ne brukamo, najbolja opcija.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja ne razumijem ljude koji sebe nazivaju navijacima a prizivaju propast klubu, ugasi klub, kreni od kantonalne i ostale gluposti. Ko ti garantuje da ces se vratit nakon toga? Hoces li doci za 10 godina i osvojiti ligu? Kakav majmun moras biti da kazes sve ili nista, idi navijaj za real onda ako hoces sve
- WeekendOffender
- Kontakt:
Dzelo za trenera, Amar nazad. Ostalo cemo vidjeti s pablom