Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Može pojašnjenje od nekog upućenijeg, koja sad skupština zasjeda 6., je l' ona zadnja legitimna od pedesnešto il' ova nova skraćena verzija?
Jaber, Livaja.. Nodi, ko je sljedeći? Al,nije loše ni druga liga centar, pričam iz iskustva 

Dize se prasina ⚫️🔴
Vidim ja nema tebe, reko, eno i njemu losa konekcija u podrumu...Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:38Nakon ove objave da je mirvic bivsi ja sam izaso iz rupe, valjda nas u petak nešto ne iznenadi
Pusti se ti Sarajeva ...KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:08Nek se vise zvanicno zavrsi saga oko ovog lika opsjednutog sobom koji vec pola godine zuji kao muha bez glave. Jos imas situaciju da mu brat vedri i oblaci u FKS, sam sebi cestita rodjendan na bilbordima i igra se s klubom kako zeli. Tesko je ocekivati da bi s ovim bilo ista drugacije![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Do Benjamine je sadaNazorUso pos :zviz: je napisao/la:30 jun 2026, 21:22Sta ovo sad znaci za transfer Livaje ? Juce su pricali s njim...
- FKS -
Na temi Želje ljudi pišu za novac.
Dotle je došlo, da se i forumašenje plaća.
Dotle je došlo, da se i forumašenje plaća.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sad će vama drug rec logičan sljed događaja. Znači mirvic je sigurno napravio makar pola milijuna duga ( bez pretjerivanja) milion posto ste ostali kratki plate igračima, sad ce tužbe, hijene vrebaju, para nemate, jedna, druga, treća blokada, neodigravnje utakmica, zavrsavate zadnji, prva liga federacije. Prebacuju vas na PDF 1 lige, svađate se sa glupanom ledenim sa 15 profila.
Dize se prasina ⚫️🔴
A fine su im ove nove kosulje 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Plate kasne ihihi. Prelec i Marić su uslovili upravu da odlaze ako zaostale plate ne budu isplaćene.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:51Sad će vama drug rec logičan sljed događaja. Znači mirvic je sigurno napravio makar pola milijuna duga ( bez pretjerivanja) milion posto ste ostali kratki plate igračima, sad ce tužbe, hijene vrebaju, para nemate, jedna, druga, treća blokada, neodigravnje utakmica, zavrsavate zadnji, prva liga federacije. Prebacuju vas na PDF 1 lige, svađate se sa glupanom ledenim sa 15 profila.
Kako će i ko će vratiti pare sad koje su posuđene za prošlu sezonu 
Ja pričam kako je nama bilo, a kod njih situacija nije ništa bolja nego kod nas što je bila, sta više i gora je, u većoj su dubiozi nego mi što smo bili, samo eto što su mediji sarajevski pa se šuti o tomePeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:52Plate kasne ihihi. Prelec i Marić su uslovili upravu da odlaze ako zaostale plate ne budu isplaćene.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:51Sad će vama drug rec logičan sljed događaja. Znači mirvic je sigurno napravio makar pola milijuna duga ( bez pretjerivanja) milion posto ste ostali kratki plate igračima, sad ce tužbe, hijene vrebaju, para nemate, jedna, druga, treća blokada, neodigravnje utakmica, zavrsavate zadnji, prva liga federacije. Prebacuju vas na PDF 1 lige, svađate se sa glupanom ledenim sa 15 profila.
Dize se prasina ⚫️🔴
Tek će biti u problemima, većim puno nego Velež. Nisu nas trebali zezati sa Fifom. 
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, NazorUso i 22 gosta.