A Magodica Bobica ?Hajdeee je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:45Do Benjamine je sadaNazorUso pos :zviz: je napisao/la:30 jun 2026, 21:22Sta ovo sad znaci za transfer Livaje ? Juce su pricali s njim...![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- PeppermintSA
- Kontakt:
Par nas ovdje to govori već pola godine, ali ne slušaju. Vanja im je u više navrata detaljno sve objasnio, ali štaš kad su slijepi pored očiju. Ona lakrdija sa Cerom leptir mašnom i fantomskim Saudijcima je mila majka za ovo sada. Ne bih im bio u koži.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:54Ja pričam kako je nama bilo, a kod njih situacija nije ništa bolja nego kod nas što je bila, sta više i gora je, u većoj su dubiozi nego mi što smo bili, samo eto što su mediji sarajevski pa se šuti o tomePeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:52Plate kasne ihihi. Prelec i Marić su uslovili upravu da odlaze ako zaostale plate ne budu isplaćene.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:51Sad će vama drug rec logičan sljed događaja. Znači mirvic je sigurno napravio makar pola milijuna duga ( bez pretjerivanja) milion posto ste ostali kratki plate igračima, sad ce tužbe, hijene vrebaju, para nemate, jedna, druga, treća blokada, neodigravnje utakmica, zavrsavate zadnji, prva liga federacije. Prebacuju vas na PDF 1 lige, svađate se sa glupanom ledenim sa 15 profila.
Mirvić je brzo prošao, ali je bar curi rmaspe ostalo zavazda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Neće oni biti kao vi, oni su na državnoj sysi i država neće nikada dozvoliti da oni idu u kantonalnu ligu.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:54Ja pričam kako je nama bilo, a kod njih situacija nije ništa bolja nego kod nas što je bila, sta više i gora je, u većoj su dubiozi nego mi što smo bili, samo eto što su mediji sarajevski pa se šuti o tomePeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:52Plate kasne ihihi. Prelec i Marić su uslovili upravu da odlaze ako zaostale plate ne budu isplaćene.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:51Sad će vama drug rec logičan sljed događaja. Znači mirvic je sigurno napravio makar pola milijuna duga ( bez pretjerivanja) milion posto ste ostali kratki plate igračima, sad ce tužbe, hijene vrebaju, para nemate, jedna, druga, treća blokada, neodigravnje utakmica, zavrsavate zadnji, prva liga federacije. Prebacuju vas na PDF 1 lige, svađate se sa glupanom ledenim sa 15 profila.
S obzirom da su ovako dočekali Arape, strah me i pomisliti kakvih je bisera bilo za Mirvića.tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:04Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener
Bicee para, jescemoo kavijar![]()
Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke
Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.
Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba
A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli
Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice
Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo
idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.
Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace
ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.
Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru
Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne postoji klub u drzavi koji medju ljudima u i oko kluba, kao i medju onima bliskim klubu, ima vise struja i podjela od Zelje. Ne mislim na navijace, nego na ljude koji imaju uticaj il su povezani s klubom. Kad na to dodas jos shizopitare i njihove lazne profile, dobijes cirkus na nasoj temi u kojem se najmanje cuje glas navijaca Zelje.
Najbolji dokaz su upravo ti shizo koji 24/7 vise na istoj i opsesivno razmisljaju o Zelji. To su isti ovi koji ovdje svakog dana ispisu po dvadesetak stranica o nasem klubu, dok se svojim bave tek usput.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa senator, Vico.. samo će to prebiti na neki drugi način.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nemoj ih dok su na podu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sto se ovo Posusje pojacava, znaju li oni nesto, sto mi ne znamo...
Danas nam je malo teško.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:58
Ne postoji klub u drzavi koji medju ljudima u i oko kluba, kao i medju onima bliskim klubu, ima vise struja i podjela od Zelje. Ne mislim na navijace, nego na ljude koji imaju uticaj il su povezani s klubom. Kad na to dodas jos shizopitare i njihove lazne profile, dobijes cirkus na nasoj temi u kojem se najmanje cuje glas navijaca Zelje.
Najbolji dokaz su upravo ti shizo koji 24/7 vise na istoj i opsesivno razmisljaju o Zelji. To su isti ovi koji ovdje svakog dana ispisu po dvadesetak stranica o nasem klubu, dok se svojim bave tek usput.
- Threeplanetrees
Ugasite ovom isprepadanom podaniku više internetKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:58
Sve su krivi oni shizopitari

Oni dok ne danu famozni pomoćni državi, njih se neće proći, neće nikad hajrovat.. sve ide u tom smjeru, a mene što se tiče nek se ugase, nikad im neću halalit one sezone pod vodstvom osima, kad se zarilo i palilo po nogometnim terenima u BiH, kad je svaki dodir unutar 16 bio na krec za želju. Ovo ih stižu kletve navijača iz tog periodaPeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:56Par nas ovdje to govori već pola godine, ali ne slušaju. Vanja im je u više navrata detaljno sve objasnio, ali štaš kad su slijepi pored očiju. Ona lakrdija sa Cerom leptir mašnom i fantomskim Saudijcima je mila majka za ovo sada. Ne bih im bio u koži.Marsiano je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:54Ja pričam kako je nama bilo, a kod njih situacija nije ništa bolja nego kod nas što je bila, sta više i gora je, u većoj su dubiozi nego mi što smo bili, samo eto što su mediji sarajevski pa se šuti o tomePeppermintSA je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:52
Plate kasne ihihi. Prelec i Marić su uslovili upravu da odlaze ako zaostale plate ne budu isplaćene.
Zadnja izmjena: Marsiano, dana/u 30 jun 2026, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dize se prasina ⚫️🔴
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Da bar hoce naci drugog golmana, da mogu igrati nesta drugo sem viktorije.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
VAŽNOq!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zaboravim dodati pored shizopitara i ove nesretne Vrapcicane. Nakon sto ih je Zrinjski izmaltretirao u Vrapcicima covjek ih sazali. Jos sad, uz sve to, ispade da ih i prozivaju da su smecari pored pijaceThreeplanetrees je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:03Ugasite ovom isprepadanom podaniku više internetKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:58
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Neko me sabotira, mozda je vlada, mozda su srbi, mozda shizopitari... 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- PeppermintSA
- Kontakt:
Šta kažu Senatori na sve ovo?
Ja bih samo zamolio da se pomozi.ba ne koristi u svrhu pomoci željezničara kao sto im je bio obicaj, jer u ovoj državi postoje ljudi kojima je pomoć stvarno potrebna
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, dime, Hajdeee, insimadop, Marokanci58, Vanja8 i 58 gostiju.