Navijam za Brazil jer se ne pretvaraju da nisu peksini
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Fudbaleri Norveske prilicno peksinasti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovo je najfascinantniji podatak u nogometu trenutno. Vise odgovara vremenu krpenjaca kada je Pele igrao, nego ovom vremenu. Ide preko stotke lagano.Sindikat12 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:4860 golova u 53 utakmice za repku, haha kakva zivotinja…
- Wilshere10
- Kontakt:
Laga. Idemo dalje. Daj sad Brazil. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Hajmo Sverige
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Poprilicno izjednacena utakmica ,ne bi bilo nezasluzeno i da je Obala dobila.
svedjani bas ofanzivna postava
- ArtVandelay
- Kontakt:
DzaniMehmet je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:30Fudbalski forumrossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:26Da ti nešto razjasnim, dečko. Današnja Hrvatska Andreja Plenkovića, Grlić Radmana, Željane Zovko, nekakvih pokreta za domovinu koji crtaju karte "trećih entiteta" u BiH, Marka Perkovića Thompsona na čiji koncert dođe pola miliona ustaša je obična neoustaška prćija i definicija evropskog neofašizma. I kao šlag na tortu, Luka Modrić insistira da im upravo Thompson pjeva na dočeku kako bi zajedno pjevali "Herceg Bosno srce ponosno". Nema nikakve potrebe, a ni razloga da navijam za njih, niti ima potrebe da toliko forsirate i navaljujete da se navija za državu koja je izvršila agresiju na moju državu i očito još nije odustala od svojih fašističkih tuđmanovskih pretenzija prema mojoj državi.
Domaće HDZ/UZP ustaše koji iz dna duše mrze državu u kojoj su rođeni ne treba više ni da spominjemo, oni su isprdak civilizacije.
Eto objašnjeno po stoti hiljaditi put za vas kojima nije jasno zašto neki zaboga ne navijaju za "Vatrene". I ne smarajte više sa ovom pričom i ljigavim izjednačavanjem i relativizacijom, nismo svi isti i džabe nas trpate u isti koš. Patriote Bosne i Hercegovine koje su branile domovinu nisu niti će ikad biti u istom košu kao ustaše i četnici koji su je napadali. Hajde sada i ti lagano razguli.![]()
tebi plus pacjentima bolje trolati po darknetu i iranskom fejsbuku
Kroasan, proziran si. Džaba što si uzeo ime Mehmet. Je li to korijeni vuku? Postoji teorija o turkijskom porijeklu (ili podrijetlu kako vi kažete na novohrvatskom). Ili si skloniji teoriji da su vam didovi u hormuz svoje sidro davno bacili (iranska teorija)? Iran bi mogao biti prapostojbina vas kroasana. Ne znam šta imaš protiv Irana.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Pa tebi je isto did s hormuza, ipak su tvoji srbi ili hrvati bili prije dolaska osmanlija.ArtVandelay je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:50DzaniMehmet je napisao/la: ↑28 jun 2026, 21:30Fudbalski forumrossonero85 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 20:26
Da ti nešto razjasnim, dečko. Današnja Hrvatska Andreja Plenkovića, Grlić Radmana, Željane Zovko, nekakvih pokreta za domovinu koji crtaju karte "trećih entiteta" u BiH, Marka Perkovića Thompsona na čiji koncert dođe pola miliona ustaša je obična neoustaška prćija i definicija evropskog neofašizma. I kao šlag na tortu, Luka Modrić insistira da im upravo Thompson pjeva na dočeku kako bi zajedno pjevali "Herceg Bosno srce ponosno". Nema nikakve potrebe, a ni razloga da navijam za njih, niti ima potrebe da toliko forsirate i navaljujete da se navija za državu koja je izvršila agresiju na moju državu i očito još nije odustala od svojih fašističkih tuđmanovskih pretenzija prema mojoj državi.
Domaće HDZ/UZP ustaše koji iz dna duše mrze državu u kojoj su rođeni ne treba više ni da spominjemo, oni su isprdak civilizacije.
Eto objašnjeno po stoti hiljaditi put za vas kojima nije jasno zašto neki zaboga ne navijaju za "Vatrene". I ne smarajte više sa ovom pričom i ljigavim izjednačavanjem i relativizacijom, nismo svi isti i džabe nas trpate u isti koš. Patriote Bosne i Hercegovine koje su branile domovinu nisu niti će ikad biti u istom košu kao ustaše i četnici koji su je napadali. Hajde sada i ti lagano razguli.![]()
tebi plus pacjentima bolje trolati po darknetu i iranskom fejsbuku
Kroasan, proziran si. Džaba što si uzeo ime Mehmet. Je li to korijeni vuku? Postoji teorija o turkijskom porijeklu (ili podrijetlu kako vi kažete na novohrvatskom). Ili si skloniji teoriji da su vam didovi u hormuz svoje sidro davno bacili (iranska teorija)? Iran bi mogao biti prapostojbina vas kroasana. Ne znam šta imaš protiv Irana.
Šah mat again
Kad Iran igra?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Natrpat će ih Mbappe sada, ne vidim kako ovakva Švedska može zaprijetiti Francuskoj
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Allez le Nasi
Svaka cast Hrvatima sa HRT-a na lijepim rijecima o nama, za razliku od ovih nasih bosnjackih katolika sto se slomise da nas popljuju. 
- Wilshere10
- Kontakt:
Sve dok imas barem jednog igraca Arsenala u ekipi, imas sansi.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:21Natrpat će ih Mbappe sada, ne vidim kako ovakva Švedska može zaprijetiti Francuskoj
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Tek u drugom kolu grupne faze sam shvatio da mi HRT nije zatamnjen, sreća.
Zaista je lijepo slušati kad pričaju o nama i kad Željko Vela komentariše naše utakmice. Mislio sam da će nas više doživljavati kao "mlađeg brata", na šta fudbalski imaju puno pravo obzirom da su velesila, ali ne, maksimalan respekt.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa sta mislis sto nervira ovog retarda kojeg citirasLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:09Druže, Haaland je jedan od najboljih likova u svijetu fudbala.
Muškarčina koja nikad ne simulira,
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zar im nije vruce u duksericama jbt?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Dal ce France natrpati Svedjane, bas imam takav osjecaj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Koliko je moćna Marseljeza 
Ovaj rabiot isto krme u teheranu, odudara
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Bice ovde tarupane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.