Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- majstorS35
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
jedna pesma o momku momak je legenda seokol
- majstorS35
- Kontakt:
niko ne prica o momku jer se zna vec sta ce da uradi u srijedu zlatni momak koji nikog nikad nije razocarao sretno momciluko na utakmicu karijere od srijede zbog rusilca u americi ovaj sport vise nece biti soker nego fudbal momak je legenda mislim na sea da ne bude nesporazum sead seo rusilac kolasinac SEOKOL
Par puta da izgura i muski oduci Desta sa te lijeve strane i mirni smo.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sta je sa Seom?
Jel' Seo nezna kako se preziva ili mi ne znamo kako se on preziva?
- majstorS35
- Kontakt:
stari video priznao je da se radi o sali jer ga su tako englezi svali sad prije nego da pocne SP kad se predstavio reko je kako se njegovo ime kaze pravilnoAlenHalilovic je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:58Sta je sa Seom?
- Beduin
- Kontakt:
Jedan od rijetkih reprezentativaca koji je vise motivisan kad igra za repku, nego za klub. Covjek doslovno gine na terenu, sa toliko emocije i zara dozivljava svaki dobar potez ne samo svoj, nego cijelog tima.
Jedan od najomiljenijih mi igraca otkako nam postoji repka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A do skora mu se psovala mater kako glumi da je povredjen i nikad ga nema na okupljanjima.Beduin je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:49Jedan od rijetkih reprezentativaca koji je vise motivisan kad igra za repku, nego za klub. Covjek doslovno gine na terenu, sa toliko emocije i zara dozivljava svaki dobar potez ne samo svoj, nego cijelog tima.
Ono što mi je kod njega možda i najveći plus jeste što "vrišti" na saigrače i konstantno daje savjete i upute. Kapitenski.Beduin je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:49Jedan od rijetkih reprezentativaca koji je vise motivisan kad igra za repku, nego za klub. Covjek doslovno gine na terenu, sa toliko emocije i zara dozivljava svaki dobar potez ne samo svoj, nego cijelog tima.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Čovjek se u ovim videima definitivno ne šali.
Prvi video je snimljen dok je igrao za Schalke. Objašnjava da se preziva Kolazinač, smije se zato što ga ljudi zovu Kolazinak i sto dodavaju nepostojeće K na kraju prezimena.
U različitim periodima je tvrdio da se preziva Kolazinač. Tek nakon prelaska u Englesku prebacio je n Kolasinak.
To u emisiji šaljivo dodaje i voditelj, koji ga također oslovljava kao Kolazinač.
Z umjesto S nekako mogu razumjeti, jer se svabsko S izgovara kao naše Z, ali otkud mu Č na kraju?
Poznavajući Švabe i način na koji izgovaraju balkanska prezimena, pretpostavljam da se kod njega jednostavno ustalilo da ga zovu Kolazinač, pa je prihvatio takav izgovor svog prezimena da ne bk morao ispravljate ljude koji su ga godinama tako zvali, a on se nikad nije bunio.
Inače sam više puta doživio da Švabe slovo C u prezimenima ljudi s Balkana izgovaraju kao Č, misleći da se radi o slovu Ć ili Č koje se samo ne vidi.
Kako god se zvao on je naše budući kapiten in ša Allah.
Prvi video je snimljen dok je igrao za Schalke. Objašnjava da se preziva Kolazinač, smije se zato što ga ljudi zovu Kolazinak i sto dodavaju nepostojeće K na kraju prezimena.
U različitim periodima je tvrdio da se preziva Kolazinač. Tek nakon prelaska u Englesku prebacio je n Kolasinak.
To u emisiji šaljivo dodaje i voditelj, koji ga također oslovljava kao Kolazinač.
Z umjesto S nekako mogu razumjeti, jer se svabsko S izgovara kao naše Z, ali otkud mu Č na kraju?
Poznavajući Švabe i način na koji izgovaraju balkanska prezimena, pretpostavljam da se kod njega jednostavno ustalilo da ga zovu Kolazinač, pa je prihvatio takav izgovor svog prezimena da ne bk morao ispravljate ljude koji su ga godinama tako zvali, a on se nikad nije bunio.
Inače sam više puta doživio da Švabe slovo C u prezimenima ljudi s Balkana izgovaraju kao Č, misleći da se radi o slovu Ć ili Č koje se samo ne vidi.
- majstorS35
- Kontakt:
bitno samo da momak rusi to mu je najglavnije momak je legendaAlenHalilovic je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:25Čovjek se u ovim videima definitivno ne šali.
Majstore, jesu li tvoje simpatije prema Sei onako sportske ili tu ima i nešto više?
-
Marokanci58
- Kontakt:

Momak se na dan utakmice vraća medju igrače iz Sandžačkih šuma, obavio je sabah i krenuo.
Na Sea mislim
BRATSTVO GRAČANiCA
Čemu ovo?Marokanci58 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 05:55
Momak se na dan utakmice vraća medju igrače iz Sandžačkih šuma, obavio je sabah i krenuo.
Na Sea mislim
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Tako je legendomajstorS35 je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:56bitno samo da momak rusi to mu je najglavnije momak je legendaAlenHalilovic je napisao/la: ↑30 jun 2026, 22:25Čovjek se u ovim videima definitivno ne šali.
Treba samo malo mekse uci u Pulisica i taj ce zavrsiti za veceras.
Odigrao kapitenski sve utakmice na SP.
Ali bukvalno kapitenski, i igrom i pozrtvovanoscu i pričom/galamom.
Bilo je par puta prelahko izgubljenih lopti tokom pasa ili u duelu u opasnoj zoni ali nista opasno.
U svaki duel ulazi na ivici faula. Neka tako i večeras stavi do znanja protivniku da razmisle hoće li krenuti na njega
Sretno “kapitenu”.
Ali bukvalno kapitenski, i igrom i pozrtvovanoscu i pričom/galamom.
Bilo je par puta prelahko izgubljenih lopti tokom pasa ili u duelu u opasnoj zoni ali nista opasno.
U svaki duel ulazi na ivici faula. Neka tako i večeras stavi do znanja protivniku da razmisle hoće li krenuti na njega
Sretno “kapitenu”.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Čovjek je bukvalno rušilac, tenk i pravi kapiten koji će biti odličan lider ovoj mladoj momčad in ša Allah.
Kad ode Babuka, Seo će ostati još jedina uspomena na onu staru, zlatnu ekipu.
Kad ode Babuka, Seo će ostati još jedina uspomena na onu staru, zlatnu ekipu.
Br. 2 dok se Vedo nije oprostio, otkad Vede nema br. 1Beduin je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:49Jedan od rijetkih reprezentativaca koji je vise motivisan kad igra za repku, nego za klub. Covjek doslovno gine na terenu, sa toliko emocije i zara dozivljava svaki dobar potez ne samo svoj, nego cijelog tima.
Jedini koji je igrao! Vidim da mu je tesko pao poraz.
Glavu gore, momciluko!
Glavu gore, momciluko!
Nas najbolji igrac na svjetskom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921