Olise na AMF je bezveze odluka, tu uopste nije opasan, primi i doda, nista drugo i ne moze, osakatio ga je trener, al sta ces, valja gledat Dembelea kako se pati desno, nije ovo rezervna postava Norveske.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uz malo srece mogli bi oni izbaciti francuze.
2. oktobra ti dolaze u Zenicu (igramo protiv njih u Ligi nacija), a mi gostujemo kod njih u novembru. Bice zanimljivo.
ne znam sta se desava ali nijedan ofsajd nisam potrefio, nesto dobro ne gledam na ovim prenosima, nije ovako u evropi, svaki ovaj mi se cini da nije ofsajd
Ova Svedska toliko seljacki fudbal igra da bole oci.Komplet zadnja linija i golman bjeze od lopte,nabijanje i to nabijanje ne pije vode.Steta jer imaju ovog Tunizanina koji zna lopte i potentan napad,ali neupotrebljivi su.Nesto slicno nama.
ne znam sta se desava ali nijedan ofsajd nisam potrefio, nesto dobro ne gledam na ovim prenosima, nije ovako u evropi, svaki ovaj mi se cini da nije ofsajd
Perspektiva
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Auu kakvu ideju sam upravo procitao na X-u u vezi penala
Poslije 90.min, odmah se pucaju penali. Ko dobije penale, racuna se da na njegov konto ide 0,5 gola.
Dakle, jedan od timova ulazi u produzetke i vodi 1,5:1 ili 2,5:2 i sl.
Time onaj sto je izgubio penale mora da napada odmah. Imas ekstra zanimljivih 30 minuta i smanjio si brutalnost penal drame.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 30 jun 2026, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.