P.s sve najavljeno,samo dosta brze nego sto sam mislio
I niste imali nikoga dogovorenog,onaj lik vam je bombaš opasanNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:29Oderat ce ih svi na raskidima prvo to.Ogromna cifra je u pitanju i svi hoce pare.Zijanio sam se kad mi je covjek iz njihove uprave ispricao kakve plate imaju pojedinci koji nisu ni za federalne.Mi ako dadnemo pare dadnemo za jako ime pa sta bude a oni platu npr Cimirota i Menala dali ovim holandjanima i bugaru.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:33Ne upratih kod kona za slijedeću sezonu, šta im je vrli "ulagač" postavio kao cilj, stabilizacija (a imaju ulagača/vlasnika), sredina tabele, opstanak (najrealnije). I imaju zaduženja nova? Krediti? Opet neki problemi oko porezne. E moje kone.
Rekoh ja da neće holanđanke da čuju za raskid nego traže da im se isplati sve, oni kontali to ko kod nas ovdje da se raskine, na hu ha sistem![]()
Drugo Mirvic sa temua je teska ubleha.Lik se u startu zayebo gdje je dosao i ne da marke iz vlastitog dzepa dok sebe ne osigura kroz imovinu.Nije dusmanski post Boga mi,nego je takvo stanje i vrlo moguce da ce ih ovaj zaviti u crno pa nek dvojica trojica na njihovoj temi loze raju kako je dobro.Ne volim ni ovog naseg ali je licno Florentino Perez za njihovog.Zapao ih je gori brat ili-moj Mirvic je bolji od tvog![]()

.png)