Ni blizu.Ti LAL su imali Shaqa u prajmu i Kobea sa 24-5 godina.Ovo u GS bi bila gerijatrija koja bi tesko prezivjela RS.To sto pominje @triple je fijasko u vidu starih Nasha, Kobea, Gasola i vec povrijedjenog Howarda.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:34Slično kad su Karl Malone i Gary Payton igrali u Lejkersima?TripleThreat je napisao/la: ↑30 jun 2026, 19:29Ta hipoteza me žestoko podsjeća na 2012-13 Lakerse. Puno zvučnih imena u poznijim sportskim godinama.
NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2026-27 Offseason
Nek je vala više otišao. Hvala mu za sve, ali dosta je više.
Nadam se da Lakersi imaju neki plan, jer pod ugovorom trenutno imaju samo 7 igrača, uključujući Bronnyja.
Na žalost još jedna sezona će biti bačena niz vodu, jer se ranije nije riješio LeBron.
Nadam se da Lakersi imaju neki plan, jer pod ugovorom trenutno imaju samo 7 igrača, uključujući Bronnyja.
Na žalost još jedna sezona će biti bačena niz vodu, jer se ranije nije riješio LeBron.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
vjerovatno cete preplatiti Watsona, ili cete cekati 7 dana da Denver mecuje a u tom periodu ostat bez drugih FA
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Jah eto samo su Watson i Denver zanimljivi.
Lakersima je prioritet br 1 centar, a Hachimura i Kennard bi morali ostati. Ne znam kakva je situacija sa Smartom, ali i njegov ostanak bi bio fenomenalna stvar. Lakersima ne trebaju mega zvijezde ni neki bajni ofanzivci, samo odbrana i spot up sut.
ceko lik da mu sinu garantuju ugovor da ode 
kakav god bio prioritet, mogli bi imati nezadovoljnu ekipu i to jako...I Duren i Kessler i Watson(od nabrojanih koji se spominju s Lakersima) su RFA koliko znam, sto znaci kad im ponudis ugovor, ekipa ima 7 dana ja mislim da da isti ili da ih pusti, a ti tih 7 dana ne mozes nista raditi sa tim cap-om koji si ponudio, bit ce zajebano napraviti konkurentnu ekipu ove godineUmjetnikZijad je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:37Jah eto samo su Watson i Denver zanimljivi.
Lakersima je prioritet br 1 centar, a Hachimura i Kennard bi morali ostati. Ne znam kakva je situacija sa Smartom, ali i njegov ostanak bi bio fenomenalna stvar. Lakersima ne trebaju mega zvijezde ni neki bajni ofanzivci, samo odbrana i spot up sut.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Druze i ti i jos par forumasa ste preoptereceni Lakersima i crnim prognozama prije svake sezone, iako klub nije relevantan vec godinama niti contender. Nista ti ne brini oko zadovoljstva u Lakersima, brini se o ispusenoj mustikli oko Jokica i pogresnim potezima koje radite vec 2 godine za redom.
hajd nadji zadnji moj post oko lakersa, sto te pogadja to toliko? samo kazem da ce biti **** ljeto da se napravi ekipa jaca od proslogodisnje, isto kao i Denveru jel, koji sad moze potpisati samo ove na minimalcu ako ne dodje do kakvih tradeova...Lakersi me trenutno zanimaju jer su jedna od ekipa zainteresovana za Watsona koji je gle cuda, igrac Denvera...i zadnji put kad sam pogledo, tema je NBA Offseason, a ne tema Lakersa, na koju nezz jesam li ikad usao koliko su mi bitniUmjetnikZijad je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:36Druze i ti i jos par forumasa ste preoptereceni Lakersima i crnim prognozama prije svake sezone, iako klub nije relevantan vec godinama niti contender. Nista ti ne brini oko zadovoljstva u Lakersima, brini se o ispusenoj mustikli oko Jokica i pogresnim potezima koje radite vec 2 godine za redom.
a sto se tice Denvera, potezi prosle godine su bili dobri, osim ugovora CB koji nastupa ove godine jel, ali jbg, nema ekipe koja moze protiv povreda, pogotovo ne u ovako jakoj konkurenciji..
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jako bitne stavke.Ozbiljan pomak i za aprone.
- TripleThreat
- Kontakt:
U gorem su stanju Wolvesi bili pred kraj serije s povredama pa Denver opet nije uspio produžiti seriju kad su Wolvesima falila tri ključna igrača, uključujući najboljeg im igrača. Rekao je McDaniels glavni razlog zbog čega se Denver muči.JHam je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:41nema ekipe koja moze protiv povreda, pogotovo ne u ovako jakoj konkurenciji..UmjetnikZijad je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:36Druze i ti i jos par forumasa ste preoptereceni Lakersima i crnim prognozama prije svake sezone, iako klub nije relevantan vec godinama niti contender. Nista ti ne brini oko zadovoljstva u Lakersima, brini se o ispusenoj mustikli oko Jokica i pogresnim potezima koje radite vec 2 godine za redom.
"Your favorite player's favorite player" - MB
i taj glavni razlog koji je on rekao je upravo bio jer su ti 2 najbolja defanzivca povrijedjena...logicno da ce onda osrednja defanzivna ekipa biti rupa bez dna...da se ne vracamo sad na PO, Denver je to opet MORAO uzeti, al prosle godine nije ekipa bila toliko lose sastavljena koliko su je usrale povrede Gordona i Watsona, pogotovo Gordona jel , na to sam odgovarao, ne vadim se na poraz zbog povreda nego prica o sastavljanju ekipe i greskamaTripleThreat je napisao/la: ↑01 jul 2026, 00:30U gorem su stanju Wolvesi bili pred kraj serije s povredama pa Denver opet nije uspio produžiti seriju kad su Wolvesima falila tri ključna igrača, uključujući najboljeg im igrača. Rekao je McDaniels glavni razlog zbog čega se Denver muči.JHam je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:41nema ekipe koja moze protiv povreda, pogotovo ne u ovako jakoj konkurenciji..UmjetnikZijad je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:36Druze i ti i jos par forumasa ste preoptereceni Lakersima i crnim prognozama prije svake sezone, iako klub nije relevantan vec godinama niti contender. Nista ti ne brini oko zadovoljstva u Lakersima, brini se o ispusenoj mustikli oko Jokica i pogresnim potezima koje radite vec 2 godine za redom.
- TripleThreat
- Kontakt:
Da su dva DPOYa, a ne Gordon i Watson, ekstremno je teško krpiti dvije labilnosti u startnoj petorci, i to baš na pozicijama 1 i 5. Teško je jednu, a kamoli dvije, posebno kad su u priči neke najveće ambicije, konkurisanje za titulu i sl, koje su kod Denvera bile. Zato ona titula iz 22-23 i jeste najveće odstupanje od uobičajenih očekivanja u konktekstu odbrane i osvajanja titule, u posljednjih 30-ak godina.JHam je napisao/la: ↑01 jul 2026, 00:46i taj glavni razlog koji je on rekao je upravo bio jer su ti 2 najbolja defanzivca povrijedjena...logicno da ce onda osrednja defanzivna ekipa biti rupa bez dna...da se ne vracamo sad na PO, Denver je to opet MORAO uzeti, al prosle godine nije ekipa bila toliko lose sastavljena koliko su je usrale povrede Gordona i Watsona, pogotovo Gordona jel , na to sam odgovarao, ne vadim se na poraz zbog povreda nego prica o sastavljanju ekipe i greskamaTripleThreat je napisao/la: ↑01 jul 2026, 00:30U gorem su stanju Wolvesi bili pred kraj serije s povredama pa Denver opet nije uspio produžiti seriju kad su Wolvesima falila tri ključna igrača, uključujući najboljeg im igrača. Rekao je McDaniels glavni razlog zbog čega se Denver muči.
- TripleThreat
- Kontakt:
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Hocete li izjednaciti 40m za Kessler
- TripleThreat
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dijelim misljenje vecine navijača Jazza,nek je sretno uobraženom Kessleru,sigurno ne vrijedi tog novca!!!
Imamo Jarena Jacksona,Nurkica,Filipowskog,zašto placati 30+miliona za igrača koji je pretprošlu sezonu odigrao ispod ocekivanja i prošlu citavu propustio zbog povrede.
Ne,hvala!!!

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 2 gosta.