Opet bi igrali u 2 ujutru hehehe
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Da prođemo sutra pa u ponedjeljak u 8 naveče košarkaši protiv Srbije a u 2 ujutru 1/8 finala SP
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi nemamo sta izgubiti, mi smo vec osvojili SP.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Nista novo, mozda u toku dana
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nocas prvi put u zivotu gledam svoju repku u nokaut utakmici SP-a ..eto toliko
bice napeto do bola....sta mislite da se ode do penala....auuuu, ambulante bi radile veceras
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Evo Nijemci oprase svoje zbog ovog Mundijala, svaki drugi komentar je tipa Familienurlaub beendet jer su izgleda s njima cak i porodice avionima putovale, to ni nama nije palo na pamet.
Matthäus ih bas iskritikovao zbog toga.
https://www.t-online.de/sport/fussball/ ... ei-wm.html
Ja na poslu kod pacijenta, kontam zaspati 2 sata bar kad ga smjetim na spavanje, pa ustati u 1 ali daj Boze da cu uspjeti od nervoze, a tesko izdrzim dugo budan, sinoc zaspao u po francuske utakmice jbt vec me sustigo umor od ovih satnica. Samo da ne prespavam utakmicu to mi je najveci strahElddar je napisao/la: ↑01 jul 2026, 00:05Al bit će neobično pratit utakmicu u 2 ujutro jbt. Ja sebe ne mogu obuzdati kad zabijemo gol, a sutra ću makar malo morati iz meni poznatih razlogatuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 jul 2026, 00:00Ljudi ima treme malo vec kad se sabere i oduzme da smo za 24h vev svi spremni pred TVom i cekamo utakmicu zivota.![]()
Samo da ne budu scenarij koji ce
uzrokovati bijes:
1. siljenje sudija
2. penal, crveni karton
slomljenje srce
1. primljen gol u zadnjoj minuti nadoknade
2. izgubiti na penale
nadam se i da nas nece nabusiti sa 3-4 gola razlike tada bi ostali i malo ponizeni
Moze i bijes, lakse ce se zaspati ali da mi slome dusu nekim stvarima u zadnjoj minuti....
ne volim ni barbin haram ball, tada si na iglama gotovo citavu utakmicu.
uzrokovati bijes:
1. siljenje sudija
2. penal, crveni karton
slomljenje srce
2. izgubiti na penale
nadam se i da nas nece nabusiti sa 3-4 gola razlike tada bi ostali i malo ponizeni
Moze i bijes, lakse ce se zaspati ali da mi slome dusu nekim stvarima u zadnjoj minuti....
A postignut gol u 85 minuti, sudija produzio 7, ...... kako izdrzatiShevko je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:24Samo da ne budu scenarij koji ce
uzrokovati bijes:
1. siljenje sudija
2. penal, crveni karton
slomljenje srce
2. izgubiti na penale
mogli bi mi proci kao svedska sinoc, vidjeli smo sta im je mbape uradio, a u americi su svi igraci fizicki kao mbape
Mbappe je u top 5 igraca svijeta. Amerikanci to nisu ni blizu. Ja vjerujem da cemo dati makar jedan gol. Pitanje je hocemo li i koliko primiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja se samo nadam da ne primimo neke bezvezne golove na početku utakmice i tako pokvarimo sebi ugođaj gledanja utakmice.
payite se Pepi i Balogun su novi Mbappe i Olise
- Wilshere10
- Kontakt:
Sta god bude veceras, hvala igracima i strucnom stabu na svemu. Ludilo, koje traje od Velsa, je ovu drzavu malo podiglo iz blata u kojem je vec 20 godina.
Sokeraše samo udarati i lomiti ali na kulturan nacin i bez crvenog. Zabit cemo jedan sigurno.
Sokeraše samo udarati i lomiti ali na kulturan nacin i bez crvenog. Zabit cemo jedan sigurno.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ne znam kako bi prosli ameriku, sanse nikakve, ali to je stvarno nakon svega nebitno, uvijek ce sudihe biti na strani domacina, prerano je da ispadnu cak i kad mi odigrali ludo dobro uvijek ima crveni, prekidi, vadjenje zivaca itd
Ne treba se tome ni nadati, ako bude bice super ako ne vec smo odradili strasan posao
Vazno je odigrati posteno, vidjece nas cijeli svijet, navijati za nas svi, em smo autsajderi em je US neomiljena zadnjih dana, ako bude o jednom penalu ovisilo ili o sudijama pamtice se dugo a ova djeca samo mogu rasti dalje, vec smo pobjedili na puno nivoa trebamo se veseliti sta god da bude

Ne treba se tome ni nadati, ako bude bice super ako ne vec smo odradili strasan posao
Vazno je odigrati posteno, vidjece nas cijeli svijet, navijati za nas svi, em smo autsajderi em je US neomiljena zadnjih dana, ako bude o jednom penalu ovisilo ili o sudijama pamtice se dugo a ova djeca samo mogu rasti dalje, vec smo pobjedili na puno nivoa trebamo se veseliti sta god da bude
Jesu fizicki jaki, ali usporedjivati ih sa Francuzima jos sa Mbappeom nigdje veze. Francuska ima najjaci napad na svijetu. Ne znas sa koje strane ti prijeti veca opasnost i zato sa lakocom igraju. Cak i da ih udvajas opet im ne mozes nista, jer se odnekud stvori rupa koju iskoristi igrac iz drugog plana.
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 01 jul 2026, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
izgubit cemo zbog ovog pesimizma, a isti pesimizam je barbarez prenio na igrace ubjedjujuci ih da je ovo samo bonus.BobRock je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:52Ne znam kako bi prosli ameriku, sanse nikakve, ali to je stvarno nakon svega nebitno, uvijek ce sudihe biti na strani domacina, prerano je da ispadnu cak i kad mi odigrali ludo dobro uvijek ima crveni, prekidi, vadjenje zivaca itd
![]()
zbog cega su sanse nikakve, usa nije bolja od italije?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bosnjo22, eleGancy, LukavacBHF, SanaBosna, signalidunapark, soe, Tihi, Turo i 63 gosta.