Stara informacija ali interesantna
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Baš se Sergej popravio sa ovim izjavama od preuzimanja reprezentacije, kad se sjetim prvih par press konferencija nije se nikako moglo skontati šta čovjek želi rećisoccerfan je napisao/la: ↑01 jul 2026, 02:06Selektor o Esmiru:
“On je klasičan primjer ovog što se dešava u reprezentaciji otkada sam ja tu. Proširili smo vidike da nađemo momke koji žele igrati za Bosnu i Hercegovinu. Momak na mjestu, jako kulturan, fin, koji zna zašto je tu, koji osjeća dres i grb koji nosi – koji za nas jako puno znači. Taj dodir američke kulture ja također važan, imamo momke iz cijelog svijeta, ali možda je to baš plus naš da smo sve te kulture i navike i odnose prema fudbalu i životu uspjeli spojiti u jednu cjelinu.
Ja vidim kod njega svaki dan osmijeh na licu. Za mene ko bivšeg fudbalera koji je cijelu karijeru proveo u Njemačkoj je bilo nešto posebno igrati protiv Njemačke. Ali na kraju krajeva, to je utakmica kao utakmica, on zna kome pripada, za koga igra, odakle mu roditelji dolaze… Mi takvih primjera imamo dosta, o tome mi nešto puno i ne pričamo. Ovo je za sve nas poseban meč, ne samo za Esmira”.
Trump bi mu deportovo roditelje po hitnom postupku
Sta ih briga mogu kod Esmira preseliti .
Trenutno korisnika/ca: BordoDbr, Edbh21, HariTz, Lekqqq1921, Mocvara1991 i 56 gostiju.