Od svega šta si tad napisao jedino je tačno da vam opština daje pare. Čekamo i Benjaminin izvještajGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jan 2026, 17:02
Nijaz Brkovic ft milioner Sanin Mirvic![]()
Dodaj jos Jug, sjever sminkanje, opstina daje pare , Mirva ce dati pare..+ ono nase sto nam malo treba da privuku jos navijaca..
2026 godina kmecanje udbaske oyebine 1946 u najavi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Oni su živi dokaz šta se i kod nas pokušava uraditi od svih onih ,, prijatelja " kluba koji poturaju noge Ismiru, samo zato što se ne mogu utaliti. Ne kažem da je Mirvić idealan ali bi bio mnogo bolji da mu se ne radi iza leđa.tabba77 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:37Bersaga, ovo nije nesreća. Ovo je rezultat rada nekoliko uprava i mazanja očiju javnosti i navijačima. Rezultat onog "gdje sam tu ja". Bilo je samo pitanje kada će sav javašluk zadnjih nekoliko godina izaći na vidjelo.
Kakve će posljedice ostaviti, vidjet ćemo.
- Bersaga
- Kontakt:
Nisu ovo moji, ovo su mahom retardirane i bolesne osobe koje su umislile neke stvari i tako žive. Ne treba osnovati, ovim tempom mi ćemo biti u ligi sa tim ekipama.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:31U pravu si, nije lijepo.
Evo čekamo ko će prvi od tvojih iskopati nešto o FKS i krenuti sa sprdanjem![]()
Na stranu sve, al treba osnovati kantonalnu ligu i dodati još Olimpik i Famos, pa da se takmičimo ko će više ukopati klub.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- Bersaga
- Kontakt:
Nesreća prijatelju za mene. Zar nije nesreća da raznorazne skupine uhljepa i bolida baš mom klubu to rade? Isto ona slika što kruži "Šta sam ja kriv što drugi povrijeđuju djevojke a ja samo sjedim kući i gledam tv?".tabba77 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:37Bersaga, ovo nije nesreća. Ovo je rezultat rada nekoliko uprava i mazanja očiju javnosti i navijačima. Rezultat onog "gdje sam tu ja". Bilo je samo pitanje kada će sav javašluk zadnjih nekoliko godina izaći na vidjelo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Osam uprava osam miliona.
Pa zato oni non stop mijenjaju uprave. Svaka nova uprava dobije milion od drzave, neki i vise
Pa zato oni non stop mijenjaju uprave. Svaka nova uprava dobije milion od drzave, neki i vise
- Shategabri
- Kontakt:
U pravu si, ima s obje strane autora upitnog mentalnog zdravlja.Bersaga je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:48Nisu ovo moji, ovo su mahom retardirane i bolesne osobe koje su umislile neke stvari i tako žive. Ne treba osnovati, ovim tempom mi ćemo biti u ligi sa tim ekipama.Shategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:31U pravu si, nije lijepo.
Evo čekamo ko će prvi od tvojih iskopati nešto o FKS i krenuti sa sprdanjem![]()
Na stranu sve, al treba osnovati kantonalnu ligu i dodati još Olimpik i Famos, pa da se takmičimo ko će više ukopati klub.
Koševo Zapad
Dugo vremena pišem o tome, budžetske pare se ulažu u privatnu imovinu a borci, invalidi i bolesna djeca su na čekanju. Što je najgore oni se time ponose.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:55Ne volim psovati, a niti svoditi opste probleme na licni nivo.
Tri godine me iz ove iste opstine odbijaju zbog zahtjeva za ocrtavanje invalidskog mjesta. 100% invalid, borac, radim.. i tri godine mi odgovaraju kako nemaju novca, kako cekaju provedbu zakona o licnom invalidskom mjestu. Tri prijave ombudsmenima i zalbe opstini zbog hebena tri kvadrata betona ispred zgrade. Uzas!!! Je li mi zbog ovoga odbijaju svaki mjesec 30% od brutto plate??
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Eno i Magoda im sada neprijatelj.
Džabe što je tolike pare upumpao,gdje ćeš ološ prozvati da su nesposobni.
Džabe što je tolike pare upumpao,gdje ćeš ološ prozvati da su nesposobni.
Pa dobro, mislim da i treba onako da drži lajv, u svom fazonu. Tema je bio klub za koji on navija. Nije takav kada priča o ostalih 9 klubova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:37Iskren da ti budem upalio sam sa guštom da gledam ali sam prekinuo kad je izvalio da "izrežu njegove izjave iz lajva i da ih puste ispred vječne vatre kad bude Željezničar slavio titulu", nekao sam u njegovo ime osjećao susramlje i prekinuo. Plus još priča o prijateljskoj i 10.000 navijača, kao da se nešto dokaže, šta bolan, kome??? frajko je prokino sinoć 1/1.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:56Nisi ti malo pregledao, ti si izgleda Nedu na repeat gledao cijelu noć hahahahDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:53
Malo sam ga i ja pregledo, brat se sav uspanićio, otvara prozor, plali klimu, znoj probija, gasi klimu ne zna šta radiali ćim počne kačket da namješta znaš odma da nije dobro
![]()
Još ako je istina ovo što raja mahala da ga je Memija izradio oko transfera onda ga je baš krenulo.![]()
A to za 10k na prijateljskoj, itekako ima smisla. Nedo zna šta priča, izgleda da ga dobro idu ovi kursevi na Barca University gdje su tačno opisane prakse koje se rade da bi stadio bio "pun" i na takvim utakmicama. To je jednostavno set zadataka koje treba odraditi svaki klub, to Željo mora da odradi, ne Nedo. No naši klubovi ne prate trendove i nemaju uopšte sluha za takve stvari.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Prije 6 ili 7 godina na Grbavici Pekić i ekipa nisu htjeli popustiti ni milimetra i zbog njihovog ne davanja dozvole Čelik ne dobije pravo igrati i izgubit 3-0 za zelenim stolom i 3 boda minus. Na kraju zbog ta 3 boda minusa ispadnemo. 6 godina i krug se zatvorio. Gdje je ko i gdje će ko neka vrijeme pred nama pokaže. Želim im od srca ovo stanje još neko vrijeme.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne znam što ne prodaju Muftića ili Šabića i riješe probleme.
Nesreća je jer je u tvom klubu ali kad sa strane, objektivno pogledaš, to je nerad, javašluk i gomila hijena koja je zategla omču zvanu imovina i samo čeka kraj koprcanja.Bersaga je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:52Nesreća prijatelju za mene. Zar nije nesreća da raznorazne skupine uhljepa i bolida baš mom klubu to rade? Isto ona slika što kruži "Šta sam ja kriv što drugi povrijeđuju djevojke a ja samo sjedim kući i gledam tv?".tabba77 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:37Bersaga, ovo nije nesreća. Ovo je rezultat rada nekoliko uprava i mazanja očiju javnosti i navijačima. Rezultat onog "gdje sam tu ja". Bilo je samo pitanje kada će sav javašluk zadnjih nekoliko godina izaći na vidjelo.
Nikad poraz, samo lekcija.
Izdrži desetaru. Ovo je dobro kako će tek biti.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:44Moramo se sad branit jer smo pred gašenjem
Šta ce nam tribina i stadion ako se gasimo
Poseban pozdrav za "Tik-tak" klauna.
- Threeplanetrees
Neće Željo ispasti jer oni uvijek isprose za funkcionisanje još su filjala Zrinjskon koji neće dopustiti da ispadnu. Isto kao što Borac čuva Slogu tako Zrinjski njih
Taj klaun je "mudro" pobjegao u mišiju rupu. Kad (i ako) izađe neka loša vijest o FK Sarajevo, pojavit' će se on.NoProfit je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:21Izdrži desetaru. Ovo je dobro kako će tek biti.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:44Moramo se sad branit jer smo pred gašenjem
Šta ce nam tribina i stadion ako se gasimo
Poseban pozdrav za "Tik-tak" klauna.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kapariso Megamix 2 i po miliona, Džoi Konings aircasho alimentaciju za dijete, kum pustio 7 veličanstvenih da izađu iz kombija i zaduže opremu, pripreme se nastavljaju, Mirvić je historija, twin towers su budućnost.
Pa ako je neko filijala Zrinjskom to je fakat klub iz vrapčića...Dokazano.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:26Neće Željo ispasti jer oni uvijek isprose za funkcionisanje još su filjala Zrinjskon koji neće dopustiti da ispadnu. Isto kao što Borac čuva Slogu tako Zrinjski njih
- Threeplanetrees
Škutore ne mlati gluposti i ne pokušavaj zamaskirati sve ono što im radite zadnjih godina od buketa ruža do uzimanja igrača besplatno. Od nas možete dobiti samo oštećene bubnjiče i izgorena leđamiki651 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:42Pa ako je neko filijala Zrinjskom to je fakat klub iz vrapčića...Dokazano.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:26Neće Željo ispasti jer oni uvijek isprose za funkcionisanje još su filjala Zrinjskon koji neće dopustiti da ispadnu. Isto kao što Borac čuva Slogu tako Zrinjski njih
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, DoktorXabaras i 22 gosta.