Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
Zavali se u kredit, a on nikakve odgovornosti, svoje pare svakako ne da.
Svakako im je bolje što je otišao.
E sad, ponavlja se cirkus kao i sa prethodnicima koji su htjeli kao nešto raditi s njima.
I onda do koga je tu? Kako je moguće da svaki put završi nekim cirkusom?
E sad, ponavlja se cirkus kao i sa prethodnicima koji su htjeli kao nešto raditi s njima.
Koševo Zapad
Tako je.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:47Škutore ne mlati gluposti i ne pokušavaj zamaskirati sve ono što im radite zadnjih godina od buketa ruža do uzimanja igrača besplatno. Od nas možete dobiti samiki651 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:42Pa ako je neko filijala Zrinjskom to je fakat klub iz vrapčića...Dokazano.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:26Neće Željo ispasti jer oni uvijek isprose za funkcionisanje još su filjala Zrinjskon koji neće dopustiti da ispadnu. Isto kao što Borac čuva Slogu tako Zrinjski njih
mo oštećene bubnjiče i izgorena leđa![]()
Zaboravio si bodove od vas i povijesnog prvog pehara podignutog u vrapčićima.
Neka je otčepilo i vama.
- Threeplanetrees
-
Pitaristok
- Kontakt:
OD DANAS RADIČKA KLASE SE PREIMENUJE U
NE RADNIČKA KLASA
NE RADNIČKA KLASA
- svrakino1921
- Kontakt:
NoProfit je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:21Izdrži desetaru. Ovo je dobro kako će tek biti.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:44Moramo se sad branit jer smo pred gašenjem
Šta ce nam tribina i stadion ako se gasimo
Poseban pozdrav za "Tik-tak" klauna.![]()
Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:53Očigledno da ne razumiješ značenje filijale. Ne ljutim se toliko godina udišeš modru galicu![]()
To da se ljutiš to je sigurno.
Poslije 30 godina frustracija ljutnje i patnje nije čudo što damara više nemaš.
Njima je svejedno mirvic ili neko drugi, oni opet moraju uzeti kredit. Previse su se zavalili i sada se valja cupatiShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:51Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako već moraju, koji q će im lik iz Amerike da ih tako vodi?boki86 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:59Njima je svejedno mirvic ili neko drugi, oni opet moraju uzeti kredit. Previse su se zavalili i sada se valja cupatiShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:51Ovo kako je Ismirov burazer konto voditi komšiluk, tako sam ih mogao i ja voditi.
Nije problem uzeti kredit, treba razraditi zdravu strategiju šta ćeš i kako ćeš.
Problem je što svi oni koji bi se prihvatili da vode klub gledaju samo kako da izvuku neku svoju korist, a klub tone sve dublje.
Koševo Zapad
- Threeplanetrees
-
rimljanin90
- Kontakt:
Opet je navijacima zelje kriva politika...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mampers slika i prilika mitomanske filozofije.Zutti je napisao/la: ↑01 jul 2026, 11:44Od svega šta si tad napisao jedino je tačno da vam opština daje pare. Čekamo i Benjaminin izvještajGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jan 2026, 17:02
Nijaz Brkovic ft milioner Sanin Mirvic![]()
Dodaj jos Jug, sjever sminkanje, opstina daje pare , Mirva ce dati pare..+ ono nase sto nam malo treba da privuku jos navijaca..
2026 godina kmecanje udbaske oyebine 1946 u najavi![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Od 8 miliona SAMO 6 MILIONA JE ZA PRIVATNI JUG, kakvi mozgovi
Nikad se ne ugasili a ovako se patili gadovi
Nikad se ne ugasili a ovako se patili gadovi
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Kad ce teorije da ih je Isko pokusao ugasiti preko brata, a oni opet prezivjeli?!
MNON
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Al brat Nedo Turković je najjači.Prije mjesec dana kaže ozbiljna priča,nisu ljudi džabe došli,kamp,skauting...ma sve u superlativima.
Sad priča ma nebitno,nismo ništa ni očekivali,kako smo do sad preživljavali opet ćemo....pa na državnim jaslama Nedooo al sad vam i tu pipu zavrču.
Jedan dan nisu pojačanja iz Sloveneije iz Hrvatske ne znaju šta je pritisak,sad kaže ma skupit će se pojačanja,ako treba dzaba će igrati...
Hahahh legenda
Sad priča ma nebitno,nismo ništa ni očekivali,kako smo do sad preživljavali opet ćemo....pa na državnim jaslama Nedooo al sad vam i tu pipu zavrču.
Jedan dan nisu pojačanja iz Sloveneije iz Hrvatske ne znaju šta je pritisak,sad kaže ma skupit će se pojačanja,ako treba dzaba će igrati...
Hahahh legenda
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Svi him krivi samo him nisu oni i njihovi krivih
Ja ne vjerujem kakvi mitovi i renesanse
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel bio ždrijeb prvenstva?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 19 gostiju.