postavio je baš kolega na prethodnojShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:45Prokletstvo porodice Kluivert: Na isti dan u razmaku od 26 godina otac i sin promašili penale u ispadanju Nizozemske![]()
jel moguće ovo
postavio je baš kolega na prethodnojShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2026, 12:45Prokletstvo porodice Kluivert: Na isti dan u razmaku od 26 godina otac i sin promašili penale u ispadanju Nizozemske![]()
jel moguće ovo
Sigurno je malom prošao kroz glavu ćaćin promašaj. Psihološki moment.
Vidi ovo Makaš, po tom pitanju ni "tvoji" nisu cvjećke.
Jašta nego samo što moji nisu Španci nego Bosanci i HercegovciAsteriks je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:03Vidi ovo Makaš, po tom pitanju ni "tvoji" nisu cvjećke.
Španska čizma i evropske bolesti koje su donijeli sa sobom, diretkno i indirektno je uništila desetine autohtonih naroda Južne i Srednje Amerike.
Imali su i robove u Africi primjer u Ekvatorijalnoj Gvineji.
Iako su mi kao narod porasli u očima zadnjih godina, to ih ne oslobađa tih istorijskih zlodjela.
Ic kamin homWilshere10 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:14Svi koji vole nogomet bi trebali navijati za Englesku.![]()

Sve sto si odgovorio, u tom postu sam potvrdio, čak i navodnjake. Kažem bili su kolonijalisti, kažeš jesu, kažem dobro su postupili zadnjih godina, kazes sada su na pravoj strani istorije.Rajaz je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:18Jašta nego samo što moji nisu Španci nego Bosanci i HercegovciAsteriks je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:03Vidi ovo Makaš, po tom pitanju ni "tvoji" nisu cvjećke.
Španska čizma i evropske bolesti koje su donijeli sa sobom, diretkno i indirektno je uništila desetine autohtonih naroda Južne i Srednje Amerike.
Iako su mi kao narod porasli u očima zadnjih godina, to ih ne oslobađa tih istorijskih zlodjela.![]()
Na kraju krajeva ako već poredimo kolonijaliste Španija je danas jasno zauzela stav i stavila se na pravu stranu historije. A Belgija i Engleska/VB ?
Eto Bayern bas poznat po tome da kupuje takve igrace na svom vrhuncu. Al u pravuvsi da bi mogli njih dvojica uskoro zaigrati skupa, samo ne u Minhenu,nego u Madridu.
Samo laga i za Ameriku ti je trebalo godina da dođeš tobe i skineš njihovu zastavu sa balkona, tako će i sa englezimaAsteriks je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:21Sve sto si odgovorio, u tom postu sam potvrdio, čak i navodnjake. Kažem bili su kolonijalisti, kažeš jesu, kažem dobro su postupili zadnjih godina, kazes sada su na pravoj strani istorije.Rajaz je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:18Jašta nego samo što moji nisu Španci nego Bosanci i HercegovciAsteriks je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:03
Vidi ovo Makaš, po tom pitanju ni "tvoji" nisu cvjećke.
Iako su mi kao narod porasli u očima zadnjih godina, to ih ne oslobađa tih istorijskih zlodjela.![]()
Na kraju krajeva ako već poredimo kolonijaliste Španija je danas jasno zauzela stav i stavila se na pravu stranu historije. A Belgija i Engleska/VB ?
Zlodjela ostaju zlodjela, uklesana u mjestu i vremenu.
Ako ti je kolonijalizam faktor razdora i poklič protiv Engleza, onda ne možeš furati duple aršine za repku koju simpatises.
Ne znam o čemu zboriš, svake godine dovedemo po jednog superstara na vrhuncu iz Engleske:
Nego, jesi ti uspjela šta otići do Amerike, Jel' bilo šta posla ?
Pecaš se na clickbaitove.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:40Ne znam o čemu zboriš, svake godine dovedemo po jednog superstara na vrhuncu iz Engleske:
Kane, Olise, Diaz
A Real svake godine dobije po jednu odbijenicu iz Bayerna:
Davies, Upamecano, sad Olise
Džaba bacaju pare na Fabrizia Romana da pravi lažne priče
2026. godina a Vedo i dalje vrednuje Messija samo na osnovu golovaQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:13lmao pa koliko je to messi dao u KO fazi, od 19 dao 5? malo realno, ono njegovo trpa buraniju
ma nije fakat messi je goat al ovo mi je nekako maloRajaz je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:252026. godina a Vedo i dalje vrednuje Messija samo na osnovu golovaQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:13lmao pa koliko je to messi dao u KO fazi, od 19 dao 5? malo realno, ono njegovo trpa buraniju![]()
A šta kaže puna statistikaQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:31ma nije fakat messi je goat al ovo mi je nekako maloRajaz je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:252026. godina a Vedo i dalje vrednuje Messija samo na osnovu golovaQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2026, 14:13lmao pa koliko je to messi dao u KO fazi, od 19 dao 5? malo realno, ono njegovo trpa buraniju![]()
ako izadje na 10 do kraja ovog prvenstva rejtacu ga![]()
Cuj malo golova,a frajer dao 16
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, CHR, Cwirek, farenhajt, Google Adsense [Bot], nerkolfc, rio_Ferdy88 i 66 gostiju.