Dečko imas li ti mozga i citas li usput sta ti ja pisem. Ne rade oni samo tribinu, ljudi imaju druge poslove gdje ne mogu da rade jer nemaju mehanizaciju za to, niti imaju ljudstvo,zato na tribini od 5 miliona rade dva radnika. Sta se ja imam raspitivati na tvoje gluposti.Marokanci58 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:57Ne lupaju ti gluposti, pogledaj novu hitnu u Zenici kakvu su napravili u roku. Kao sjedište Mossada. A najteže je praviti objekte iz zdravstva zbog milijardu instalacija od kisika do ostalih plinova i sistema hlađenja i grijanja. Jedna obična konstrukcija od tribine bez ikakvih posebnih zahtjeva je mačji kašalj za početnike a ne za firmu sa 30-40 godina iskustva.MukiBek je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:23Ne lupaj gluposti, ta firma nema mehanizaciju da radi ovaj posao a uz to nema ni ljudi.Marokanci58 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 13:15
Ksnton Sarajevo iTC-u duguje već tri isporučene fakture po 200 000 KM. Radi ti od svojih para bez naplate. Pa nije niko humanitarno društvo. Treba platiti radnike, materijal, radove..
Pogledaj samo cijeli granični prelaz Gradiška koji je veći od cijele Grbavice. U roku napravili. Nema para nema gradnje. Raspitaj se je li tri fakture otidji na stadion do šefa gradilišta pa malo kroz pricu progovori.
Znaci oni rade kako im uplate, tako zabiju šip, pa onda im uplate pa naprave temelje. Ti si stvarno lud majke mi.
Oni su se prijavili da prave tribinu nije moja matera. Gradnja je počela prije 8 mjeseci, nikad nije bilo vise od tri radnika na mjestu rada. Nemoj meni bacat bombe, živim preko puta tribine, to možeš ovim sto zive u pm ko i ti.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)