Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jul 2026, 14:59

jasmin10 je napisao/la:
01 jul 2026, 14:18
Sveti je napisao/la:
01 jul 2026, 14:03
Ako predje u neki jaci klub, mislim da je fer da priznamo da nemamo blage veze o fudbalu :mrgreen:
Transfer nije upitan, ali igranje jeste. :mrgreen:
Ma isto ti je to, očigledno da ne vidimo mnoge stvari. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jul 2026, 15:01

rishovski je napisao/la:
01 jul 2026, 14:57
hurem je napisao/la:
01 jul 2026, 14:55
Kao sto sam rekao, većina ne vide njegovu ulogu na terenu, a on je svoj posao vrlo dobro odradio.
Sto se tiče pomaganja Dedicu, treba da znaš da Tahirovic igra “lijevu” šesticu.
Sta je tačno dobro odradio?
Pisao sam ranije o tome - šta je dobro a šta je mogao bolje. Neću se ponavljati.
Ovako samo uletim s vremena na vrijeme na temu da pokušam razbiti mit o “dežurnom” krivcu jer je priča daleko od toga.

kovac
Kontakt:

Post Postao/la kovac » 01 jul 2026, 15:23

Njegova najprivlačnija osobina je cijena.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 jul 2026, 15:30

Postavlja se pitanje kako bi Benjo s utakmicama u nogama izgledao u veznom redu okružen znalcima. Dakle, kada bi otišao u neku ozbiljnu ligu i tamo zaista igrao, te u reprezentaciji igrao sa 2 igrača koji su na lopti super jaki. Mislim da bi izgledao jako dobro.

Kod nas je često problem što očekujemo od naših igrača stvari koje oni ne mogu dati. Od Pjanića se tražilo da bude desetka, od Salihamidzica da bude glavni igrač itd. Sve su to igrači-šarafi koji igraju za ekipu, ali nisu oni koji čine razliku. Poprilično sam siguran da kad bi Benjo završio u Borussiji i tamo igrao, a u reprezentaciji igrao sa Mahmićem/Ćatovićem/Ličinom/Topalovićem, dakle u ekipi koja ima jak vezni red, on izgledao mnogo bolje nego što izgleda sad.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2026, 15:38

PeppermintSA je napisao/la:
01 jul 2026, 15:30
Postavlja se pitanje kako bi Benjo s utakmicama u nogama izgledao u veznom redu okružen znalcima. Dakle, kada bi otišao u neku ozbiljnu ligu i tamo zaista igrao, te u reprezentaciji igrao sa 2 igrača koji su na lopti super jaki. Mislim da bi izgledao jako dobro.

Kod nas je često problem što očekujemo od naših igrača stvari koje oni ne mogu dati. Od Pjanića se tražilo da bude desetka, od Salihamidzica da bude glavni igrač itd. Sve su to igrači-šarafi koji igraju za ekipu, ali nisu oni koji čine razliku. Poprilično sam siguran da kad bi Benjo završio u Borussiji i tamo igrao, a u reprezentaciji igrao sa Mahmićem/Ćatovićem/Ličinom/Topalovićem, dakle u ekipi koja ima jak vezni red, on izgledao mnogo bolje nego što izgleda sad.
Pa sta je problem u Ajaxu i Brondbyu ? on da dodje u real ovdje bi mu nasli izgovor

Shvatite da je covjek igrac manje jer je mrtav igrac koji se krije i u odbrani i u napadu.....to dal ima potencijal ili ga je imao niko ne spori, ali trenutno je ubjedljivo najgori igrac ove ekipe, a igra minuta ko da je krucijalan....na kraju dana yebe mi se sta bi bilo da imamo bolje igrace oko njega, kad ih nemamo
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2026, 16:15

hurem je napisao/la:
Kao sto sam rekao, većina ne vide njegovu ulogu na terenu, a on je svoj posao vrlo dobro odradio.
Tako je ba, savresno za tahirovica koprefilda....svkako se krije, ovako svi napadi idu na desnu stranu, idelano da niko ni ne primjeti da je na terenu.... :crazy: ako slucajno neko i skonta da sam tu pa mi doda, ja cu je vratit vasilju i brze bolje pobjec nedje da mi je ne moze vratit
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 jul 2026, 16:28

invincible1921 je napisao/la:
01 jul 2026, 16:15
hurem je napisao/la:
Tako je ba, savresno za tahirovica koprefilda....svkako se krije, ovako svi napadi idu na desnu stranu, idelano da niko ni ne primjeti da je na terenu.... :crazy: ako slucajno neko i skonta da sam tu pa mi doda, ja cu je vratit vasilju i brze bolje pobjec nedje da mi je ne moze vratit
A jesi navalio na Tahirovića, evo koji već post o njemu. Skontali smo, ne mirišeš ga.

Nisam ni ja zadovoljan njegovim partijama, tj očekivao sam mnogo više od onoga što je ponudio.. ali ti se naklatio na kosti pred možda i najveću utakmicu koju imamo. Nema nekog naročitog izbora osim njega, to je to što imamo.

Ima LN i sve poslije što dolazi da se radi na veznom redu i da vidimo neka nova imena.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2026, 16:48

HariTz je napisao/la:
01 jul 2026, 16:28
01 jul 2026, 16:15
hurem je napisao/la:
A jesi navalio na Tahirovića, evo koji već post o njemu. Skontali smo, ne mirišeš ga.

Nisam ni ja zadovoljan njegovim partijama, tj očekivao sam mnogo više od onoga što je ponudio.. ali ti se naklatio na kosti pred možda i najveću utakmicu koju imamo. Nema nekog naročitog izbora osim njega, to je to što imamo.

Ima LN i sve poslije što dolazi da se radi na veznom redu i da vidimo neka nova imena.
Ma upravu si,,,vjerujs li mi nisam htio nista lose pisat ni o kom,,,hocu da uzivam, kao sto i uzivam od marta jos....ali izbaci me iz takta ovakvo pisanje jer imam osjecaj da mi lik namjerno vrijedja inteligenciju

Tahirovica ne mirisem niti cu ga mirisat dok je ovakav kakav jeste.

Medjutim prihvatam sugestiju, prestajem ovdje, jos malo i odo se pripremat za veceras :D
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 jul 2026, 16:52

01 jul 2026, 16:48
Ma upravu si,,,vjerujs li mi nisam htio nista lose pisat ni o kom,,,hocu da uzivam, kao sto i uzivam od marta jos....ali izbaci me iz takta ovakvo pisanje jer imam osjecaj da mi lik namjerno vrijedja inteligenciju

Medjutim prihvatam sugestiju, prestajem ovdje, jos malo i odo se pripremat za veceras :D
Svi smo na ivici živaca, znam kako ti je :D

Hurem je kvalitetan forumaš, ali ima drugačiji pogled na neke stvari i način na koji posmatra to sve i to je sasvim okej. Ono što se slažem sa njim 100% jeste da mi trenutno "mikroanaliziramo" Tahirovića i vrištimo i na najmanju moguću greškicu, dok drugima gledamo kroz prste.

I ja evo da završim sa poslom, i idem da kitim auto pa se pripremati za tekmu, valja je dočekati u ovo gluho doba :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2026, 16:54

HariTz je napisao/la:
01 jul 2026, 16:52

Hurem je kvalitetan forumaš, ali ima drugačiji pogled na neke stvari i način na koji posmatra to sve i to je sasvim okej. Ono što se slažem sa njim 100% jeste da mi trenutno "mikroanaliziramo" Tahirovića i vrištimo i na najmanju moguću greškicu, dok drugima gledamo kroz prste.

I ja evo da završim sa poslom, i idem da kitim auto pa se pripremati za tekmu, valja je dočekati u ovo gluho doba :mrgreen:
Gazimo amere, zabija ga Thirovic veceras sa 25 metara i pisa mi se sve po glavi, al ono da prosara fino ne na jedno mjesto :bih: :bih: :bih: :bih:
=\_1921_/=

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 jul 2026, 17:35

PeppermintSA je napisao/la:
01 jul 2026, 15:30
Ja isto mislim da bi ti izgledao extra u basketu 3 na 3 da s tobom igraju Luka Dončić i Nikola Jokić dok bi u mojoj ekipi igrali Đoko Šalić i Adnan Arslanagić... :mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jul 2026, 18:30

Jer nije bio u ozbiljnom klubu okružen znalcima pa je otjeran.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 jul 2026, 19:02

Bio bi bolji da ima bolje igrace oko sebe. Forumska mudrost dana.

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 01 jul 2026, 19:05

I ja bih bio sretniji i zadovoljniji čovjek da sam okružen Salmom Hayek i Sofijom Vergarom 😅🤣

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jul 2026, 19:09

Kajzer10 je napisao/la:
01 jul 2026, 19:02
Bio bi bolji da ima bolje igrace oko sebe. Forumska mudrost dana.
Haha a yebiga, nekako ima smisla tehnicki ta konstatacija :mrgreen:
naprijed rejal

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 01 jul 2026, 20:33

Magijo, povedi nas. :salut:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 jul 2026, 21:50

HariTz je napisao/la:
01 jul 2026, 16:52

Bravo, Mislim da si 100% u pravu.
Ne treba tražit dlaku u jajetu, opustit se i uživati.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

dukipajser
Kontakt:

Post Postao/la dukipajser » 01 jul 2026, 22:05

Nije on sve kriv bar pola nije jer on ne defanzivni vezni a ovi traze u repki ds bude pirlo.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 01 jul 2026, 22:05

Prodaj se večeras! 2 asistencije!

Ali našim igračima, ne njihovim, zaboravi Wales

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 jul 2026, 02:56

Izmislio fudbal za profesionalnog igraca Isusa Sunjica

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], guillermo i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []