Premijer liga BiH - aktuelno

Telalovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Telalovic » 01 jul 2026, 16:32

pitar je napisao/la:
01 jul 2026, 16:13
Hole82 je napisao/la:
01 jul 2026, 15:53
ELDIABLO20 je napisao/la:
01 jul 2026, 15:39
Zivo me interesuje na sve ovo koji su to igraci dogovoreni? Koliko bi oni bili placeni i kojim parama?

Camaj, Graovac, Catakovic, Marko Maric, Fran Topic, , Matanovic, Jaber posudba, to je bilo poznato prije nekih 10-ak dana
Čataković, Camaj, Topić. LAŽŽŽ 1000000000%
Kad kaze posudba misli na posudbu para. Obecali im svi posuditi malo kesa

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 01 jul 2026, 16:38

N3R3D je napisao/la:
01 jul 2026, 15:12
A koliko ti iz Holandije imaju platu?
Cuj imaju platu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 01 jul 2026, 16:38

Cikoradovic 5 igrača
NoDi 6 igrača
SeyoBoy1921 7 igrača
Klix 8 igrača
Marć 9 igrača

U ponedjeljak na škupštini očekujem da je trebao prvi tim Bajerna preći na Grbavicu.

Kakve mašine za bacanje magle :bow:

Ovo za Ćatakovića, pa imate Zekića na intervju kad govori o njemu i šta ima u Turskoj i neko stvarno treba da u ovo povjeruje.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 01 jul 2026, 16:40

DoktorXabaras je napisao/la:
01 jul 2026, 16:38
Cikoradovic 5 igrača
NoDi 6 igrača
SeyoBoy1921 7 igrača
Klix 8 igrača
Marć 9 igrača

U ponedjeljak na škupštini očekujem da je trebao prvi tim Bajerna preći na Grbavicu.

Ovo za Ćatakovića, pa imate Zekića na intervju kad govori o njemu i šta ima u Turskoj i neko stvarno treba da u ovo povjeruje.
Sigurno ti gore navedeni znaju bolje od Marića
Željezničar za život cijeli!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 jul 2026, 16:42

Za Čatakovića je definitivno šupljak 1/1, za ostale stvarno ne znam.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 01 jul 2026, 16:43

Mozda nas od sada bude i 1500 na utakmicama u Banjaluci u PLBiH :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 01 jul 2026, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 01 jul 2026, 16:58

jurisicduska je napisao/la:
01 jul 2026, 12:03
Smatram da ti svi navijači Željezničara, ili barem onaj veliki dio dobronamjernih navijača a ne onih koji su bili na platnom spisku Mirvića za botovanje, duguju izvinjenje vezano za stvari koje si pisao za statut. Sve se apsolutno pokazalo tačnim. Pripadaš taboru rivala ali tvoje namjere su evidentno bile da otvoriš oči našim navijačima. Bio sam jedan od onih koji se radovao Saninu ali svakim potezom sam bio sve više budan, a kod drugog i trećeg odbijanja statuta, ozbiljno sam shvatio sve tvoje postove na tu temu. Šokantne stvari se nalaze u nikad prezentovanom statutu, vjerujem da će i to svojevremeno ugledati svjetlost dana preko novinara. Što se potencijalnih opstrukcija tiče, među kojima su se spominjali i ljudi vezani za FK Sarajevo, ne vidim kako je njima išlo u prilog da se ovakav statut ne odobri, a i da je istina niko nama nije kriv što nemamo svoje ljude na raznim funkcijama, oni koji i jesu naši navijači na tim pozicijama, njima su Klub ogadili time što su svi označeni kao lopovi i slično...

Sportski pozdrav.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 jul 2026, 17:06

AhmedNurudin je napisao/la:
01 jul 2026, 16:58
Smatram da ti svi navijači Željezničara, ili barem onaj veliki dio dobronamjernih navijača a ne onih koji su bili na platnom spisku Mirvića za botovanje, duguju izvinjenje vezano za stvari koje si pisao za statut. Sve se apsolutno pokazalo tačnim. Pripadaš taboru rivala ali tvoje namjere su evidentno bile da otvoriš oči našim navijačima. Bio sam jedan od onih koji se radovao Saninu ali svakim potezom sam bio sve više budan, a kod drugog i trećeg odbijanja statuta, ozbiljno sam shvatio sve tvoje postove na tu temu. Šokantne stvari se nalaze u nikad prezentovanom statutu, vjerujem da će i to svojevremeno ugledati svjetlost dana preko novinara. Što se potencijalnih opstrukcija tiče, među kojima su se spominjali i ljudi vezani za FK Sarajevo, ne vidim kako je njima išlo u prilog da se ovakav statut ne odobri, a i da je istina niko nama nije kriv što nemamo svoje ljude na raznim funkcijama, oni koji i jesu naši navijači na tim pozicijama, njima su Klub ogadili time što su svi označeni kao lopovi i slično...

Sportski pozdrav.
Znači napadali ministra a čovjek ih spasio.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 01 jul 2026, 17:10

Objasnio je ovdje onaj Disciplin A Kitschme forumaš profesionalno u čemu je problem sa statutom al' se olako preletjelo preko tih postova. Ko je sad kriv nije ni bitno, mjesec dana za kompletno restrukturiranje kluba i ekipe nije puno vremena al' ne sumnjam da će da izrone sad neki spasioci.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 01 jul 2026, 17:12

Arma00 je napisao/la:
01 jul 2026, 16:40
Cikoradovic 5 igrača
NoDi 6 igrača
SeyoBoy1921 7 igrača
Klix 8 igrača
Marć 9 igrača

Samo dam bapisao redosljed kako je pisano o novim igračima, možeš prelistati za par minuta.

Zašto sad odjednom od ovog Marića pravite nekog Sveca, zar stvarno mislite da može biti iskren neko ko je ispaljen za bogovsku platu i da je ostao kratkih rukava ovaj put, odkud odjednom kod čovjeka koji drugi put dolazi u Sarajevo a pogledao samo jednu utakmicu kluba, tolika ljubav prema Željezničaru. Ok shvatam da ste sad u nekom behutu pa vam prolaze neke stvari, pazi molim te ublehaša kaže nije htio potpisati ugovor jer to ne bi bilo uredu, da je neki novinar bio pametan trebao ga je pitati da li bi potpisao da je druga strana to prva ućinila. Da bi ugovor bio valjan valjda potpis moraju staviti obe strane, kad je skontao da druge strane nema i da od novca nema ništa glumi neku poštenjaćinu.
Doktor za retardaciju.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 01 jul 2026, 17:13

fks74 je napisao/la:
01 jul 2026, 17:06

Sportski pozdrav.
Tako je, prvi sam ga kritikovao i napravio ogromnu grešku, zaista je za Klub bio spas u odbijanju statuta. Situacija u kojoj se nalazimo je skoro bez izlaza ali bila bi mnogo gora da je zagospodario imovinom, a Klubom je imao namjeru i tada upravljati putem kredita i pozajmica koje bi se njemu vraćale, naravno da ne zaboravimo dvocifrenu simboličnu kamatu. Tada bi ostali i bez mogućnosti da ga sklonimo sa pozicija u Klubu. Neka ide na obraz našim "navijačima" koji su predstavljali sve divno i krasno. Imati pogrešnu informaciju nije ništa strašno, ali znati da lažeš i nastaviti lagati to je već loša i zla namjera, pogotovo prema Klubu za koji navodno navijaš. Mnogo ih je takvih nažalost.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 jul 2026, 17:23

01 jul 2026, 17:12
Arma00 je napisao/la:
01 jul 2026, 16:40
Cikoradovic 5 igrača
NoDi 6 igrača
SeyoBoy1921 7 igrača
Klix 8 igrača
Marć 9 igrača

Samo dam bapisao redosljed kako je pisano o novim igračima, možeš prelistati za par minuta.

Zašto sad odjednom od ovog Marića pravite nekog Sveca, zar stvarno mislite da može biti iskren neko ko je ispaljen za bogovsku platu i da je ostao kratkih rukava ovaj put, odkud odjednom kod čovjeka koji drugi put dolazi u Sarajevo a pogledao samo jednu utakmicu kluba, tolika ljubav prema Željezničaru. Ok shvatam da ste sad u nekom behutu pa vam prolaze neke stvari, pazi molim te ublehaša kaže nije htio potpisati ugovor jer to ne bi bilo uredu, da je neki novinar bio pametan trebao ga je pitati da li bi potpisao da je druga strana to prva ućinila. Da bi ugovor bio valjan valjda potpis moraju staviti obe strane, kad je skontao da druge strane nema i da od novca nema ništa glumi neku poštenjaćinu.
Nije istina, tvrdili su da su Mirvici familija pa i Ismir od 1921. veliki navijaci zeljane :kafa:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 jul 2026, 17:57

Po prici ovaj Maric je veliki gospodin i dobar poznavaoc fudbala.Skobicu trebaju skandirati ime na prvoj utakmici sto ih je spasio ublehe i kokuza Mirvica.Ne moze se stisnuti izmiriti 2 plate da klub moze poceti raditi a on bi ko pravio trening kampove i ulozio 62 miliona kroz 48 mjeseci,kako da ne :D Lik dosao da dize kredite i tako financira pa poslije ako uspije izmiriti i sebi zaradu ako ne uspije odoh ja a vi se yebite sa kamatama.Tako moze svako voditi a ovo vam je tacno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 01 jul 2026, 18:09

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 jul 2026, 17:57
Po prici ovaj Maric je veliki gospodin i dobar poznavaoc fudbala.Skobicu trebaju skandirati ime na prvoj utakmici sto ih je spasio ublehe i kokuza Mirvica.Ne moze se stisnuti izmiriti 2 plate da klub moze poceti raditi a on bi ko pravio trening kampove i ulozio 62 miliona kroz 48 mjeseci,kako da ne :D Lik dosao da dize kredite i tako financira pa poslije ako uspije izmiriti i sebi zaradu ako ne uspije odoh ja a vi se yebite sa kamatama.Tako moze svako voditi a ovo vam je tacno.
Ništa on nije bolji od Mirvića ćim saziva pres konferencije iznosi "prljavi veš", koristi situaciju kad svi redom peru Mirvića da on u svemu ispadne "dobar lik", koja će mu biti naredna destinacija??? Zato ove likove klubovi zaobilaze u širokom luku ako danas tako priča o Željezničaru sutra će isto i o nekom drugom klubu u kojem bude radio isto kao i ovaj Perec.

Zamisli šta se sve dešavalo Zekiću prošle godine da je čovjek naprosto poludio, pa opet niti jedne ružne rijeći o Ismiru i FKS. To se zove gospodin a ova dvojica sitni prevaranti kao i ovaj njihov zamal poslodavac.
Doktor za retardaciju.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2026, 18:10

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 jul 2026, 17:57
Oni na prvoj tekmi, nije vazno je li u Federalnoj, Kantonalnoj ili Premijer ligi, trebaju jedno 10 minuta da skandiraju Duski...

Covjek im je od prvog dana otvarao oci, oni misle svi im dusmani...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 01 jul 2026, 18:20

Ne kontam ni sad zašto se prozivaju skupštinari, ljudi su bili proglašeni za najveće grobare kluba ako ne izglasaju ovog kauboja, pristali na novu smanjenu skupštinu i da više ne budu dio kluba, držali max koliko je moglo zavlačio ih lik kao i ovu dvojicu croatosa. Šta su oni mogli uraditi drugo, sve što su navijači tražili oni su uradili. Kako oni mogu biti krivi u ovom svemu
Doktor za retardaciju.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2026, 18:23

Ja se samo pitam koji ce to igrac, poslije ove epske bruke doci u Zelju...
Ne znam, ali mislim da Zelju od bezdana moze samo Amar spasiti...
Niko se ne pita gdje je Uprava kluba, zasto se ne oglase u vezi situacije...
Zelji sad treba najmanje 5 milki da ostane u zivotu, ja zaista ne vidi nacin kako te pare obezbjediti i kako stvari stoje vrlo teska situacija je pred konama...

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 01 jul 2026, 18:24

01 jul 2026, 17:13
fks74 je napisao/la:
01 jul 2026, 17:06

Sportski pozdrav.
Tako je, prvi sam ga kritikovao i napravio ogromnu grešku, zaista je za Klub bio spas u odbijanju statuta. Situacija u kojoj se nalazimo je skoro bez izlaza ali bila bi mnogo gora da je zagospodario imovinom, a Klubom je imao namjeru i tada upravljati putem kredita i pozajmica koje bi se njemu vraćale, naravno da ne zaboravimo dvocifrenu simboličnu kamatu. Tada bi ostali i bez mogućnosti da ga sklonimo sa pozicija u Klubu. Neka ide na obraz našim "navijačima" koji su predstavljali sve divno i krasno. Imati pogrešnu informaciju nije ništa strašno, ali znati da lažeš i nastaviti lagati to je već loša i zla namjera, pogotovo prema Klubu za koji navodno navijaš. Mnogo ih je takvih nažalost.
Kada sam ja ovo pisao na ovom forumu “navijaci zelje” su mi pisali da sam radovanov sin, pacijent itd :urnebes:

Sretno tebi i pravima navijacima zelje

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 01 jul 2026, 18:25

Cikoradovic 5 igrača
NoDi 6 igrača
SeyoBoy1921 7 igrača
Klix 8 igrača
Marć 9 igrača

Pa bilo je 5 ali sa kamatom, zato je ta brojka rasla iz dana u dan :rol:

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 01 jul 2026, 19:13

Pendulum je napisao/la:
01 jul 2026, 13:34
Tik-tak :kafa:
Neobična situacija na Grbavici: Prelec i Marić izlaze pred medije prije zvaničnog predstavljanja, sprema li se oproštaj?
Koliko je ovo tuzno
Al u qurcu
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []