02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Evo strucnjaka Hadzibegica na BHTu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Večeras očekujem ovu postavu da će barba izvesti. Nije ga teško procitati
Vasilj
Kolasinac-Muharemovic-Katic-Dedic
Memic-Sunjic-tahirovic-esmir
Demirovic-Dzeko
Vasilj
Kolasinac-Muharemovic-Katic-Dedic
Memic-Sunjic-tahirovic-esmir
Demirovic-Dzeko
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- invincible1921
- Kontakt:
Sve ok, ali branimo se u niskom bloku nekad i po 5 6 minuta bez da dirnemo loptu...i kad je konacno osvojimo, krila krenu u kontru, mi je vratimo vasilju da je nabije opet protivniku....na to sam mislio. Branimo se nisko u bunkeru sve je to legitimno, ali ako konacno dodjemo do lopte...pa probajte nesto odigrat jbmudena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:19ma nije do tahirovica i sunjica, moras se u bloku kretati prema naprijed, sto mi nismo dobro uradili iz svakakvih razloga, prije svega izbijanja i sli.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:18Ako pocnu tahirovic i sunjic u paru ugasicemo ih sami
=\_1921_/=
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ko god bude igrao krilo mora pomoći Dediću, jer ta strana je najopasnija Robinson, Pulišić i Balogun se nekada izvlači tu, moramo to dobro paziti.
Pitaju ga gdje je nasa sansa gdje su slabosti Amerike, na sta da obratimo paznju on prica o mentalitetu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Haha meni je još i gore kad je u rijetkim trenucima Katić doda Dediću, a ovaj već uz aut liniju, pokriven, i pritišće ga još jedan.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:46Sve ok, ali branimo se u niskom bloku nekad i po 5 6 minuta bez da dirnemo loptu...i kad je konacno osvojimo, krila krenu u kontru, mi je vratimo vasilju da je nabije opet protivniku....na to sam mislio. Branimo se nisko u bunkeru sve je to legitimno, ali ako konacno dodjemo do lopte...pa probajte nesto odigrat jbmu
Imamo bruku izgubljenih lopti jer radimo ta isiljena ispucavanja jer je jedan igrač uvalio drugog u nečemu što je mogao biti početak kontre.
Nadam se da su vježbali malo više te kretnje bez lopte po ukradenoj. Pasivni smo nazad haos, puno ljudi na malom prostoru, a veoma malo kretnje dok neko ko osica ne ispadne pa drugi nema izbora nego da popunjava.
Pošteno, pa kako bude.
- invincible1921
- Kontakt:
Jel postoji iko u ovoj drzavi ko zna pravila fudbala osim rukfasa, safeta, meshe i vahe.....
=\_1921_/=
Smijem se kladit da Faruk ne zna ni 2 igraca Amerike nabrojat
- invincible1921
- Kontakt:
ma nmz to igrati, nisu nam krila toliko brza pa da bjeze protivniku, mi moramo s citavom ekipom otici prema gore pa tamo igrati sa njima, a tu zaskripi svugdje, od veznog do napadaca i zadnje linije. a uostalom ubice nas tranzicijom cim gubimo loptu kao katar sto je radio, dosta se tu jos moraju uvjezbati neke stvari.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:46Sve ok, ali branimo se u niskom bloku nekad i po 5 6 minuta bez da dirnemo loptu...i kad je konacno osvojimo, krila krenu u kontru, mi je vratimo vasilju da je nabije opet protivniku....na to sam mislio. Branimo se nisko u bunkeru sve je to legitimno, ali ako konacno dodjemo do lopte...pa probajte nesto odigrat jbmudena24 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:19ma nije do tahirovica i sunjica, moras se u bloku kretati prema naprijed, sto mi nismo dobro uradili iz svakakvih razloga, prije svega izbijanja i sli.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:18
Ako pocnu tahirovic i sunjic u paru ugasicemo ih sami
Eh evo redovne rubrike za koga ce navijati gradjani Banja Luke
Evo i Safet dao intervju Srbijancima 
Lijepo bi bilo da ne dočeka utakmicu, smeće ljudsko.StevieG8 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:49Pitaju ga gdje je nasa sansa gdje su slabosti Amerike, na sta da obratimo paznju on prica o mentalitetuja ne kontam te jugosauruse citav zivot u fudbalu i ne znaju rec dvije smislene recenice a da nije prosipanje suplje.
to mi najgorezastitaIdentiteta je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:49Haha meni je još i gore kad je u rijetkim trenucima Katić doda Dediću, a ovaj već uz aut liniju, pokriven, i pritišće ga još jedan.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:46Sve ok, ali branimo se u niskom bloku nekad i po 5 6 minuta bez da dirnemo loptu...i kad je konacno osvojimo, krila krenu u kontru, mi je vratimo vasilju da je nabije opet protivniku....na to sam mislio. Branimo se nisko u bunkeru sve je to legitimno, ali ako konacno dodjemo do lopte...pa probajte nesto odigrat jbmu
Imamo bruku izgubljenih lopti jer radimo ta isiljena ispucavanja jer je jedan igrač uvalio drugog u nečemu što je mogao biti početak kontre.
Nadam se da su vježbali malo više te kretnje bez lopte po ukradenoj. Pasivni smo nazad haos, puno ljudi na malom prostoru, a veoma malo kretnje dok neko ko osica ne ispadne pa drugi nema izbora nego da popunjava.
-
rossonero85
- Kontakt:
Jedna za Zmajeve
Sanjajmo noćas svi zajedno Kalifornijski san

Sanjajmo noćas svi zajedno Kalifornijski san
-
Sindikat12
- Kontakt:
Prica Beli kad je bio u kampu, nakon sastanka gdje je rukfas predstavio ”taktiku” izlazi Pjana i govori ” ovaj covjek nema pojma sta prica”StevieG8 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:49Pitaju ga gdje je nasa sansa gdje su slabosti Amerike, na sta da obratimo paznju on prica o mentalitetuja ne kontam te jugosauruse citav zivot u fudbalu i ne znaju rec dvije smislene recenice a da nije prosipanje suplje.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Treba igrati pas igru od odbrane prema naprijed.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:49Haha meni je još i gore kad je u rijetkim trenucima Katić doda Dediću, a ovaj već uz aut liniju, pokriven, i pritišće ga još jedan.invincible1921 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 16:46Sve ok, ali branimo se u niskom bloku nekad i po 5 6 minuta bez da dirnemo loptu...i kad je konacno osvojimo, krila krenu u kontru, mi je vratimo vasilju da je nabije opet protivniku....na to sam mislio. Branimo se nisko u bunkeru sve je to legitimno, ali ako konacno dodjemo do lopte...pa probajte nesto odigrat jbmu
Ali kad ne ide, onda je nabij gore ne dzeku.
Kad bi mi mogli igrati tako da devet igraca gradi igru s naše polovine, u 60 m. Pa da se lagano pomjeramo prema napadu.
Najslabija moguca varijanta. Odmah si bez 3,4 igraca koja se nece vidjeti na terenu. Dzeko, Esmir, Tahiraga i donekle Katic koji nece moci ispratiti brze napadace Amerike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.